This version of the page http://info.citroen.ua/ami-promo/request-sent/ (185.104.45.22) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2024-04-14. The original page over time could change.
CITROЁN AMI CARGO
ЗАПИТ ВIДПРАВЛЕНО


Ваші контактні данні додані до групи розсилки.
Дякуємо за Ваш інтерес до бренду CITROËN.

НА ГОЛОВНУ

ДЕТАЛЬНІШЕ ПРО МОДЕЛЬ


CITROЁN AMI CARGO: ІННОВАЦІЙНЕ ЕКОНОМІЧНЕ РІШЕННЯ

Як і раніше, бренд CITRЁN розуміє потреби своїх клієнтів та прагне запропонувати найкраще рішення для їхнього комфорту. Тому в момент, коли питання мобільності бізнесу стоїть особливо гостро, CITRОЁN готовий запропонувати найкращого помічника для вашої компанії. Сімейство комерційного транспорту CITROЁN розширюється з появою легкого комерційного автомобіля (LCV) - зустрічайте CITROЁN Ami Cargo: інноваційне економічне рішення для умов повністю електричної мікро-мобільності в сучасних містах. Новинка CITROЁN My Ami Cargo пропонує швидке і зручне перевезення невеликих вантажів, товарів, обладнання на короткі відстані всередині міст, що в точності відповідає новим запитам корпоративних клієнтів.

Бренд CITROЁN робить особливий акцент на перевагах Ami, які важливі «на кожен день»: електричний привід, економічність в експлуатації, простота управління, компактність і маневреність в місті, можливість зарядки від звичайної розетки 220 В, вбудований кабель для зарядки, тд.

Новинка CITROЁN Ami Cargo пропонує всі ключові переваги електромобільності:

  • Електромобіль! Головна особливість CITROЁN Ami Cargo в тому, що це електромобіль – забудьте про витрату палива – цього більше немає. Крім того, новинка дарує легке і безшумне водіння, а також хорошу динаміку під час їзди – завдяки обертовому моменту, який доступний вже з першого обороту ротора електромотора. Тяговий акумулятор типу «Літій-іон» ємністю 5,5 кВт/год заряджається від звичайної побутової розетки з напругою 220 вольт всього за три години: так же просто і швидко, як ваш смартфон. При цьому запас ходу моделі CITROЁN Ami Cargo сягає до 75 км, чого цілком достатньо для звичайних щоденних поїздок по місту або в найближчому передмісті. А завдяки електромотору потужністю 6 кВт електромобіль розвиває максимальну швидкість до 45 км/год.
  • Маневреність і гнучкість. Новинка CITROЁN Ami Cargo відрізняється невеликими розмірами: довжина - 2,41 м; ширина - 1,39 м; висота - 1,52 м. Разом з вражаючим діаметром розвороту (лише 7,20 м), все це здорово спрощує рух по місту: маневрування і паркування. Той випадок, коли зовнішня компактність реально перетворюється в гнучкість і зручність на тісних міських вулицях.
  • Захист водія та вантажу. Електромобіль CITROЁN My Ami Cargo пропонує хороший рівень захисту, що значно перевершує 2- або 3-колісні транспортні засоби. Все завдяки сталевому трубчастому каркасу, який може надійно вберегти від ударів. Новинка дозволяє їздити навіть в погану погоду, зважаючи на наявність повністю закритого салону з вбудованою системою опалення. Крім того, висота кузова і положення водія електромобіля CITROЁN Ami Cargo знаходяться на тій же висоті, що і у інших транспортних засобів: це гарантує хороший огляд. Нарешті, всі засклені поверхні (лобове скло, бокові вікна, заднє скло, люк) забезпечують огляд на 360 °, а панорамний скляний дах додатково підкреслює внутрішній простір і дарує відчуття затишку.
  • Адаптація і кастомізація під запити клієнтів. CITROЁN Ami Cargo дозволяє клієнтам оформити ваш транспорт у відповідності до айдентики компанії. Це допоможе зробити ваш Ami Cargo ще більш помітним в транспортному потоці. Доступний широкий вибір аксесуарів: шторки на вікна, килимки, відділення для зберігання речей, зажим-тримач для смартфона, адаптер DAT@MI для підключення вашого смартфона. Усе це допоможе зробити електромобіль Ami Cargo ще більш функціональним. Передбачені навіть такі дрібниці, як зручна вертикальна сітка для утримання вантажу, щоб той не випадав при відкритих дверях.
На всі автомобілі Citroёn поширюється договірна гарантія терміном на 3 роки або 100 000 км в залежності від того, що настане раніше для легкових автомобілів, та два роки без обмеження загального пробігу для вантажно-пасажирських автомобілів, крім випадків, що були обумовлені додатково.
Правила та умови використання сайту