myKWS – цифрові рішення для вашого насіння.
Тепер і в додатку!

Завдяки myKWS ви матимете доступ до цифрових інструментів, які допоможуть вам у прийнятті рішень щодо вирощування сільськогоподарських культур. А за допомогою сповіщень ви отримаєте інформацію вчасно. І все це для гарних врожаїв!

Завантажуйте додаток для Android та оцініть всі переваги вже зараз!

Завантажуйте додаток для iPhone та iPad та оберіть сервіс для вашого насіння!

Цифрове рішення для аграріїв отримує нагороду за дизайн

myKWS, цифровий сервіс для аграріїв, отримав нагороду дизайну iF 2020 в категорії «Дизайн послуг». Нагорода визнає виняткові дизайнерські зусилля в широкому спектрі дисциплін, включаючи дизайн інтер’єру, упаковка та послуги. myKWS поєднує більше 20 різних додатків із експертними порадами та пропонує аграріям у всьому світі допомогу у прийнятті рішень, яка базується на даних, для отримання гарного врожаю.

Повна реєстрація

За допомогою даної реєстрації ви миттєво активуєте всі функції та можливості додатку myKWS.

Мобільний додаток myKWS

Тепер всі сервіси KWS завжди з вами! Завантажуйте додаток та оцініть всі переваги вже зараз!

Користуючись сервісом Field Vitality Check, ми можемо оптимізувати логістику та значно знизити витрати на збирання урожаю
Маттіас Ебмейер, німецький сільгоспвиробник

Швидкий доступ до кращих інструментів в myKWS

Field Vitality Check

Аналізуйте ступінь стиглості ваших культур за допомогою сервісу з відстежування швидкості розвитку посівів Field Vitality Check. Його алгоритм обчислює дані про погоду, якість ґрунту, надає інформацію про гібриди та поточні супутникові знімки.

Crop Manager

Експериментуйте з різними сівозмінами у цифровому форматі за допомогою нового інструменту Crop Manager. Оцінка економічної та агрономічної ситуації допоможе вам спланувати відповідну сівозміну для своїх полів.

Калькулятор визначення норми висіву

Розрахуйте норму висіву та необхідну кількість насіння за допомогою даного інструменту. І ви відразу дізнаєтеся про ту кількість посівних одиниць, яку необхідно замовити для вирощування на ваших полях.

Нове: Прогноз погоди

Прогноз погоди

Завдяки нашій метеорологічній службі ви завжди в курсі всіх важливих показників,адаптованих до потреб сільського господарства: температура повітря, ймовірністьопадів, швидкість вітру та багато іншого.

Дізнайтеся більше

Продукти

Отримайте всю інформацію про сорти та гібриди селекції KWS.

Агросервіс

Скористайтеся порадами фахівців компанії KWS з питань технології вирощування.

Преса

Дізнайтеся останні новини та отримайте ще більше актуальної інформації щодо діяльності компанії KWS у світі.