Мошноріз Микола Миколайович

Профіль енергоаудитора

П. І. Б.

Мошноріз Микола Миколайович

Область

Вінницька

Місто

Вінниця

Наявність атестату для енергетичної сертифікації будівель

Наявний

№ кваліфікаційного атестату

АЕБ-055

Контактний e-mail

moshnoriz@gmail.com

Типи енергоаудитів

Енергоаудит житлових будівель, Енергоаудит інженерних мереж

Коротко про себе

Працюю доцентом кафедри Комп’ютеризовані електромеханічні системи і комплекси Вінницького національного технічного університету з 2012 року. В університеті працюю з 2005 року. Виконую обов’язки завідувача кафедри. Займаюся викладацькою діяльністю, науковою роботою (пишу наукові статті) методичною роботою (пишу методичні вказівки, навчальні посібники), та іншими роботами по кафедрі. Є співавтором трьох навчальних посібників, а саме: «САПР електромеханічних систем автоматизації в промисловості і на транспорті», «Монтаж та налаштування електромеханічних пристроїв», «Автоматизований електропривод типових виробничих механізмів».

Протягом 2019 – 2020 років працював проектантом сонячних електростанцій в компанії «Вольтаж Груп» м. Вінниця. Займався тими частинами проектів, що стосувалися власних потреб СЕС, освітленням та відеонаглядом; розробляв виконавчу документацію на СЕС.

Починаючи від 01.05.2019р і до тепер за сумісництвом працюю віддалено на постійній основі інженером з проєктно-кошторисної роботи електромонтажної компанії BARCHUK у м. Вінниця. Займаюся розробкою проєктів на мережі електропостачання 0,4 – 10кВ, мережі освітлення, системи блискавкозахисту, заземлення тощо.