Сервіс Doogee

                
                
                    

Кожен смартфон Doogee - це відмінні технічні характеристики і оптимальна вартість. Виробник смартфонів Doogee, який є підрозділом великого концерну KVD International Group, випускає широкий модельний ряд - від зовсім простих до досить просунутих рішень. Doogee X5, Doogee X5 Max Pro, Doogee S70, Doogee Mix ... Всі моделі телефонів Doogee відрізняє якісна збірка і оригінальний зовнішній вигляд.

                    

У F1Сenter працюють досвідчені майстри, які зможуть оперативно допомогти усунути несправність, повністю відновити функціонал, провести гарантійний ремонт телефону Doogee.

Прийом і ремонт пристроїв OPPO здійснюється в 7-ми центрах обслуговування клієнтів в Києві, а також через мережу з 78-ми уповноважених сервісних партнерів F1Center в 38-ми містах України. Для всіх клієнтів діє опція безкоштовної відправки телефонів з будь-якого відділення в Україні через кур'єрські служби Нова Пошта і Justin.

                
                
                    

Ремонт смартфонів Doogee

                
                
                    

Мабуть, немає нічого дивного в тому, що наскільки б надійним ні телефон, час від часу у нього можуть статися збої в роботі, адже електроніка, це досить складний пристрій. В такому випадку, не варто намагатися своїми силами налагодити роботу пристрою, оскільки, це може лише погіршити несправність. Тому важливо для ремонту звертатися до профільних фахівців, які не тільки пройшли відповідну підготовку, а й мають в наявності оригінальні запчастини.

                    

Якісний ремонт смартфона Doogee (Дугі) можливий в умовах нашого сервісного центру F1Center, адже наші майстри мають величезний багаж знань і озброєні з технічного боку, що дозволяє їм здійснювати найтонші маніпуляції з пристроєм.

                    

F1Center працює на території України, забепечуючи швидкий, професійний ремонт в стислий термін. Для контролю процесу усунення несправностей Ви можете переглянути статус виконання ремонту на нашому сайті, ввівши номер квитанції і серійний номер.

                
                
                    

Найбільш поширені види несправностей                 

                
                    

Внаслідок необережного поводження в смартфонах Doogee тріскається скло, виникають пошкодження на корпусі, а то і зовсім перестає вмикатися.

                    

Ми намагаємося допомогти кожному клієнту, а тому виконуємо практично всі види робіт по ремонту смартфонів Doogee:

  • заміна дисплея телефону;
  • заміна скла і / або тачскрін на телефоні;
  • заміна або ремонт материнської плати смартфона;
  • заміна usb роз'єму на телефоні;
  • відновлення після будь-яких механічних пошкоджень;
  • чистка та відновлення після попадання рідини;
  • прошивка і відновлення doogee;
  • заміна будь-яких несправних компонентів пристрою.
                    

Спеціалісти сервісу F1Сenter зроблять ремонт смартфону Doogee в найкоротші терміни, завдяки наявності оригінальних запчастин.

                
                
                    

Сервісний центр Doogee Київ                 

                
                    

Перегрів внутрішніх систем телефонів відноситься до частих несправностей, що виникають в процесі їх тривалого використання. Така проблема може бути наслідком виходу з ладу акумулятора або неполадок в роботі процесора. Спеціалісти сервісного центру після виконання діагностики повідомляють власників гаджетів про причини поломки і вартості ремонтних робіт. Після згоди проводиться ремонт і відновлюється працездатність пристрою.

                    

Іноді зустрічаються випадки, коли телефон починає мимоволі вимикатися або перезавантажуватися, не відповідати на виконання певних дій. Причиною таких поломок може бути збій програмного забезпечення, зараження вірусами або несправності в технічній частині. Після діагностики майстер визначає, яким способом проводити ремонтні роботи: заміною, вийшовшою з ладу запчастини; перепрошивкою; тощо. Інженери F1Center зможуть провести ремонт Вашого пристрою в оптимальні терміни і на вищому рівні якості.