This version of the page http://vn.20minut.ua/transport (104.21.73.172) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2024-03-28. The original page over time could change.
Транспорт - 20 хвилин Вінниця

Транспорт

Заплатити за поїздку, яка була пів року тому. У Вінниці масово списують заборгованість з банківських карток

Через технічну помилку, яку кілька місяців не могли усунути, з банківських карток деяких вінничан при користуванні громадським транспортом не знімалися кошти. Проблему вирішили — і борги почали стягувати. 

photo_camera Найстарший в країні трамвай та електробус: унікальний громадський транспорт, який можна побачити у Вінниці

Серед звичних для ока пересічних містян швейцарських трамваїв, вінницьких тролейбусів та турецьких автобусів є кілька справді унікальних екземплярів громадського транспорту. Як виглядають ці машини та в чому їхня унікальність?

Все ще відрізані від міста? Дізналися, чи відновився рух маршрутів 5А, 10А, 11Б та 16А

У вівторок, 9 січня, маршрути 5А, 10А, 11Б та 16А не виїжджали за межі міста. Через це жителі окружних територій Вінниці не могли поїхати ні в місто, ні виїхати з міста.  Чи відновився наразі рух громадського транспорту і чи повториться така ситуація знову? Дізналися ситуацію, яка є сьогодні.

photo_camera Bentley, Porsche, Mercedes: як виглядають та скільки коштують найдорожчі автівки Вінниці

Зібрали десять найдорожчих автівок нашого міста, які виставлені зараз на продаж. Здебільшого це позашляховики, але є купе й спорткар. Вартість машин з добірки стартує від понад трьох з половиною до понад десяти мільйонів гривень. 

Люди відрізані від міста. Чому громадський транспорт не може виїжджати за межі Вінниці?

Ні з міста, ні в місто не можуть поїхати жителі близьких до Вінниці територіальних громад.  Чому маршрути, якими люди користувалися роками, не можуть виїжджати за межі міста? Та чи це буде проблема одного дня? Розбирались.

Відсьогодні через Вінницю курсуватиме новий потяг сполученням «Київ — Тернопіль»

Через Вінницю щоденно курсуватиме новий потяг інтерсіті №747/748 сполученням «Київ — Тернопіль». Поїзд максимально зручно підлаштований під ранковий виїзд до столиці та вечірнє повернення.

У Вінниці тимчасово перекрили рух на вулиці Батозькій

У звʼязку з проведенням ремонтних робіт сьогодні, 14 серпня, повністю перекрили рух на вулиці Батозькій. Водіїв просять звернути увагу та заздалегідь планувати свій маршрут.

Відзавтра у Вінниці під час хвилини мовчання буде зупинятися увесь громадський транспорт

Загальнонаціональна хвилина мовчання о 9 ранку буде супроводжуватися зупинкою всього громадського транспорту. Вінничан та гостей міста просять з розумінням поставитися до нововведень: важливо знайти цю хвилину, аби вшанувати жертв війни в Україні.

До Вінниці приїхав 17-й трамвай «Tram2000»

Вчора, 20 липня, до Вінниці з Цюриха прибув 17-й трамвайний вагон «Tram2000». Найближчим часом до нашого міста доставлять ще три таких вагони. Загалом у рамках цього етапу Вінниця має отримати до 35 трамваїв «Tram2000».

За ремонт турбіни здерли 26 тисяч, а «Спринтер» повзе, як «газон». Чому на СТО викликали поліцію?

Наша читачка розповіла, як їй ремонтували Mercedes - Benz Sprinter. Яку станцію не радить обирати для обслуговування? Як додзвонитися до регіонального менеджера цієї станції у Вінниці?

Свіжий випуск

№ 13 від 27 березня 2024

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” в рамках реалізації грантового проєкту з NDF. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Вінниці та області. Сайт новин №1 у Вінниці за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Вінниці. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up