This version of the page http://freehost.com.ua/cms/ (194.0.200.202) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2024-03-24. The original page over time could change.
CMS хостинг - Перенесення і установка на хостинг FreeHost
УА РУ
  • База знань
  • /
  • Блог
  • /
  • Wiki
  • /
  • ONLINE CHAT
+380 (44) 364 05 71
  • Без сайту про Вас
    не дізнаються

    Кращий хостинг для систем управління контентом

Хостинг для CMS: оберіть свій двигун

  • WordPress

  • Joomla

  • Drupal

  • Opencart

  • Magento

  • PrestaShop

  • Bitrix

  • MOD X

Зручний хостинг з uptime 99.98%

Миттєве встановлення CMS в 2 натискання
  • Безкоштовний тест

    Кожен клієнт отримує можливість спробувати віртуальний хостинг для CMS безкоштовно. Замовляйте послуги та тестируйте її цілий тиждень!

  • Щоденні резервні копії

    Вірусна атака або помилка розробника може зробити сайт недоступним. Щоденні автоматичні бекапи допоможуть зберегти всі дані і відновити сайт в лічені секунди.

  • Быстрые сервера

    Ми використовуємо потужні двопроцесорні сервери Intel Xeon з SSD дисками, здатні забезпечити гарну роботу Вашого сайту незалежно від споживаних їм ресурсів.

  • Гарантований MoneyBack

    Якщо хостинг не підійде під ваш проект, гроші будуть переведені назад на рахунок за запитом. Гарантія повернення коштів діє 30 днів з дня активації облікового запису.

  • Домен у подарунок

    Сайту потрібно гарне ім'я. Заощаджуйте, сплативши хостинг на рік вперед, отримайте доменне ім'я безкоштовно. Система автоматичної перевірки допоможе вибрати вільну адресу.

  • Цілодобова технічна підтримка

    Наша команда працює більше 16 років, ми маємо досвід у вирішенні найрізноманітніших завдань. Вночі та в святкові дні ваш сайт знаходиться під надійним захистом професіоналів.

У Вас вже є сайт?

Ми дуже дбайливо перенесемо його до нас.

CMS хостинг FAQ:

Чим CMS хостинг відрізняється від віртуального?

За фактом нічим. Наш віртуальний хостинг оптимізований для якісної роботи CMS. Панель управління дозволяє в автоматичному режимі виконувати установку WordPress, Joomla, Drupal, OpenCart оперативної пам'яті і процесора досить для виконання найскладніших скриптів. На хостингу використовується система захисту закритої частини CMS, а також автоматичний аналіз лог-файлів на предмет різних "поганих" запитів. Деякі хостинг-компанії продають тарифні плани хостингу, нібито розроблені спеціально для CMS. Як правило вони коштують дорожче звичайних пакетів. Однак це всього лише маркетинговий хід.

Що таке CMS?

Система управління контентом (Content Management System) - програмне забезпечення встановлюється на хостинг, призначене для управління вмістом сайту. За допомогою різних шаблонів CMS можна змінювати зовнішній вигляд сайту, додавати каруселі картинок, панелі меню, банери і інші надбудови. Управління сайтом виконується через зручний адміністративний інтерфейс. Як правило, в ньому є можливість створювати користувачів з різними ролями: адміністратор, контент редактор і т.п. CMS побудована на модульній структурі. Додаючи або відключаючи модулі можна повністю змінити функціонал сайту. Така особливість дозволяє на одній CMS створювати односторінкові сайти, персональні блоги, електронні магазини і великі новинні портали.

Більшість CMS є безкоштовними, і мають великі спільноти шанувальників. Для таких CMS як WordPress і Joomla створені тисячі шаблонів і модулів, деякі з них платні, а деякі безкоштовні. Для безпеки проекту ми не рекомендуємо використовувати компоненти невідомих виробників і зламані.

Як замовити хостинг CMS?

Для замовлення CMS хостингу необхідно виконати три простих кроки:

  1. Обрати тарифний план хостингу. Вибираючи пакет зверніть увагу на кількість сайтів в тарифному плані, обсяг оперативної пам'яті на процес PHP, і на індекс продуктивності. Ці характеристики впливають на швидкість роботи сайту. Якщо Ви плануєте розмістити один невеликий сайт, Вам підійде пакет «Вигідний», для електронного магазину, краще розглядати пакет «Великий» і вище. Власникам великих сайтів варто звернути свою увагу на пакети Мегахостінга. Якщо в подальшому тарифний план Вас перестане задовольняти, доплативши різницю між пакетами можна перейти на більший тарифний план.

  2. Обрати доменне ім'я. Замовляючи CMS хостинг, Ви можете зареєструвати домен безкоштовно у визначених доменних зонах. Якщо обраний домен до цього переліку не входить, Ви можете отримати +1 місяць хостингу в подарунок.

  3. Заповнити реєстраційну форму. Поставтеся до цього процесу відповідально. Хостинг і домен будуть оформлені на ті дані, які будуть вказані в реєстраційній формі.

Для яких типів сайтів Ви рекомендуєте движки, які у Вас представлені? Для блогів, інтернет-магазинів, візиток і т.д.

Wordpress - движок створений спеціально для блогів, тому він ідеально підходить для них і для сайтів-візиток. Звичайно, ви можете встановити додаткові плагіни для інтернет-магазинів, але Вам доведеться витратити багато часу на адаптацію движка, а результат буде не той, який можна отримати від спеціалізованих систем. Тому для магазину краще вибрати іншу CMS, заточений для цих цілей.

Joomla - універсальний движок. Підходить для візиток, корпоративних сайтів, порталів і блогів. Однак для настройки інет-магазину буде потрібно кастомизация.

Drupal - підходить для всіх типів сайтів. Гнучке управління правами доступу дозволяє соціалізувати сайт-портал.

OpenCart - ідеально підходить для інтернет-магазинів. Ця CMS створена спеціально для інтернет-комерції. Вже через 30 хвилин, після установки OpenCart Ви зможете почати торгувати.

При виборі движка керуйтеся в першу чергу своїми навичками і досвідом роботи з кожним CMS.

Дякуємо, що обираєте FREEhost.UA