This version of the page http://freehost.com.ua/about/ (194.0.200.202) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2024-03-23. The original page over time could change.
Про хостинг компанію FreeHost.
УА РУ
  • База знань
  • /
  • Блог
  • /
  • Wiki
  • /
  • ONLINE CHAT
+380 (44) 364 05 71

Наша історія

Більше семи років FREEhost.com.ua входить до трійки найбільших хостинг-провайдерів і реєстраторів доменів на українському ринку. Нашими клієнтами є відомі торгові марки, великі інвестиційні компанії та банки, корпоративні представництва бізнес-центрів.

З 2010 року, наша компанія є акредитованим LIR (Local Internet registry). Це дає нам можливість виділяти блоки IP адрес і реєструвати їх для своїх клієнтів.

У 2011 році ми запустили дата-центр FREEhost.UA, який відповідає високому стандарту tier 2+, і стали офіційним учасником найбільшої української мережі обміну траіфком UA-IX. Це вивело нашу компанію на істотно більш високий рівень надання послуг, оскільки ми самостійно контролюємо всю мережеву інфраструктуру і сервера.

Дата-центр FREEhost.UA став компанією року 2019. Ця оцінка підтверджує високу якість послуг нашої компанії.

Наші ідеї

У своїй роботі ми використовуємо обладнання перевірене часом, відомих брендів Juniper, HP, Brocade. Наш досвід і знання підтверджені світовими лідерами, так з 2012 року FREEhost.com.ua є золотим партнером компанії Intel.

Одне з наших основних завдань, це надання якісної допомоги своїм клієнтам. Наша технічна підтримка працює 24 години на добу, 7 днів на тиждень, 365 днів на рік. Ви завжди можете звернутися до нас за допомогою телефону, e-mail або чату.

Ми дуже пишаємося тим, що наші клієнти залишаються з нами на довго, і ростуть разом з нами. Наприклад, електронний магазин domovenoc.com.ua, починаючи з невеликого хостингу в 2007 році, доріс до цілого серверу!

84364
користувачів українського хостингу
167320
обслуговуваних сайтів
1278
підтримуваних серверів

Дякуємо, що обираєте FREEhost.UA