This version of the page http://vn.20minut.ua/IT-novyny (104.21.73.172) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2024-03-16. The original page over time could change.
Технологічні новини, новини IT світу, новини технологій онлайн - 20 хвилин Вінниця

IT-новини

Вчителів і викладачів навчатимуть управлінню дронами - безкоштовно! (Новини компаній)

Сфера управління дронами продовжує активно розвиватися і відкриває нові можливості для зайнятості та професійної реалізації. Високотехнологічні галузі надають найбільше можливостей для працевлаштування та кар'єрного зростання в Україні. Розвиток даного напрямку має нас привести до конструювання, програмування із використання ШІ в дронах - створення власної української індустрії проєктування і розробки БПЛА.

Дві доби у Вінниці айтівці розробляли антишахрайські технології! (Новини компаній)

21-22 жовтня відбувся

Бакалаврська програма підготовки айтішників рівня - Middle від Вінницької ІТ-Академії (Новини компаній)

В сучасному світі

Дрони залітають в освіту! (Новини компаній)

Курс управління дронами для підлітків в Школі Хакерів Вінницької ІТ-Академії.

Get Strong - реальна підтримка малого бізнесу! (Новини компаній)

Сучасний український малий бізнес переживає непрості часи і потребує більше компетенцій і можливостей у розширенні своєї діяльності - збільшення цільової аудиторії, автоматизації роботи, користування сучасними інструментами продажів та ведення бізнесу онлайн.

140 айтішників-початківців шукали першу роботу на Хакатоні YEPS (Новини компаній)

29-30 липня відбувся третій всеукраїнський

Бажаєш отримати першу роботу в ІТ - Хакатон YEPS для тебе! (Новини компаній)

Ви навчаєтесь, завершили навчання чи стажування і бажаєте отримати свою першу роботу розробником, тестувальником, веб-дизайнером чи проджект-менеджером в ІТ?

Літня ІТ-школа - перший крок дитини до свідомого вибору професії (Новини компаній)

У сучасному світі інформаційних технологій, розвиток цифрової складової стає все більш вагомим фактором у кожній галузі економіки. Часи «Ти ж програміст!» вже давно минули. Спеціалісти, залучені в сферах, які ми зазвичай об’єднуємо під акронімом ІТ,  дуже відрізняються від “кодерів” минулого.

Літня ІТ-Школа від Вінницької ІТ-Академії - твій крок в ІТ! (Новини компаній)

Більше року триває кривава агресія росії проти України. Всі пережили багато випробувань та хвилювань, але ми рухаємось далі. Літо 2023 наповнене сміливістю, рішучістю та впевненістю у Перемозі.

Вінничанам тепер доступний офіційний застосунок ChatGPT для iOS

У червні мобільний застосунок із чат-ботом від OpenAI став доступним в Україні. Тепер його можна завантажити у 152 країнах світу. Спочатку він був доступний тільки через веб-версію.

Свіжий випуск

№ 11 від 13 березня 2024

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” в рамках реалізації грантового проєкту з NDF. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Вінниці та області. Сайт новин №1 у Вінниці за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Вінниці. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up