This version of the page http://csr-ukraine.org/keys-kompanii-innovecs/ (94.130.112.184) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2024-03-14. The original page over time could change.
Кейс компанії Innovecs | CSR Ukraine Skip to content

Кейс компанії Innovecs

Innovecs – міжнародна IT-компанія з офісами в Нью-Йорку, Сан-Франциско, Лондоні та Тель-Авіві, а також з R&D центрами в Україні. Компанія спеціалізується на розробці програмного забезпечення у сферах логістики, роздрібної торгівлі, охорони здоров’я, медіа та рекламних технологій, фінтех, ігор та розваг. У 2020 році Innovecs потрапила до списку ста найкращих аутсорсингових компаній світу (Global Outsourcing 100®). Одним із основних критеріїв потрапляння в рейтинг є рівень корпоративної соціальної відповідальності. ІТ-компанія активно долучається до реалізації проєктів з корпоративної соціальної відповідальності.

ПРОБЛЕМА

Один із викликів, який сьогодні стоїть перед компанією – це швидка адаптація до нових умов та здатність побудувати ефективний бізнес-процес у дистанційному режимі. IT-компанії мають більший досвід віддаленої роботи команд – і Innovecs не є виключенням.

Тому крім операційних викликів, компанія переконана, що важливо не забувати про підтримку і продовжувати дбати про найцінніший ресурс компанії – її людей.

РІШЕННЯ

Створений компанією фонд із боротьби з COVID-19  “Innovecs COVID-19 Fund” передбачає 1,5 мільйона гривень, які ми спрямовуємо на підтримку ініціатив з подолання коронавірусу в Україні, а також на забезпечення безпеки співробітників компанії та їх сімей. Також Innovecs закуповує та встановлює кисневу магістраль у Київську міську клінічну лікарню № 17. Це опорна лікарня, яка спеціалізується саме на легеневих захворюваннях. Нова магістраль охопить одразу декілька корпусів лікарні та дозволить проводити своєчасну кисневу терапію багатьом пацієнтам з загостренням коронавірусної інфекції.

Також компанія підтримує мотивацію співробітників та піклується про їх здоров’я й комфорт навіть поза офісом. Вони, в свою чергу, активно долучаються до ініціатив з подолання коронавірусу на волонтерських засадах, дотримуючись при цьому режиму роботи з дому. Втім, ця галузь була однією із пріоритетних для Innovecs і до появи COVID-19 – наприклад, компанія регулярно долучається до благодійної вечері Hearts Charity Evening, яка підтримує дітей з вадами серця.

РЕЗУЛЬТАТ

Встановлення кисневої магістралі було першим кроком – наразі робоча група фонду із боротьби з COVID-19 продовжує працювати над пошуком рішень, які допоможуть країні подолати епідемію. У “Innovecs COVID-19 Fund” фокусі не тільки медичне обладнання, а й засоби спецзахисту для медиків.

«Для кожного бізнесу, який має довгостроковий план розвитку, соціальна відповідальність – це частина стратегії. Бізнес не може бути відокремленим від потреб та проблем людей. Як приклад – пандемія коронавірусу зараз б’є по бізнесу так само, як і по суспільству. Криза звернула увагу багатьох компаній на стан системи охорони здоров’я в Україні. Деякі продовжують активну програму КСВ, а для деяких вона стала поштовхом, аби розпочати свою діяльність у цьому напрямку», – зазначає Head of PR & Events в компанії Innovecs, Світлана Бовкун.

1 thought on “Кейс компанії Innovecs”

  1. דירות דיסקרטיות בחולון

    Itís nearly impossible to find educated people for this subject, but you sound like you know what youíre talking about! Thanks

    Reply

Leave a Comment Cancel Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Get A Quote
Get A Quote
Scroll to Top