This version of the page http://taslife.com.ua/life-market (144.76.37.117) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2024-03-13. The original page over time could change.
Послуги страхування ☘️ Купити страховку від TAS Life
Страхова подія Оплата
Страхова подія Оплата Viber бот Email

Страхові послуги

Страхування життя – вибір розумних та ощадливих. Ми допоможемо Вам створити стартовий капітал, забезпечити гідне пенсійне забезпечення чи дамо інвестиційний інструмент для молодого інвестора, або ж зробимо світову медицину доступною. Обирайте те, що потрібно саме Вам!

СТРАХУВАННЯ ДЛЯ ВАС

У цьому розділі Ви можете обрати для себе ту програму, яка найбільше задовольнить ваш запит у страхуванні. Ми можемо забезпечити страховий захист у разі настання нещасного випадку чи хвороби, допоможемо створити додаткову пенсію, розкажемо про інструмент для безпечних інвестицій чи зробимо світову медицину доступною. Вибір за Вами!

Інвестиційне страхування

Альтернатива депозиту

Страхування життя

Компенсація при травмах, хворобах

Пенсійне страхування

Забезпечення гідної пенсії

СТРАХУВАННЯ ДЛЯ ДИТИНИ

В хаті, де є дітки – тиша привід для паніки. З нами паніки буде менше! Довірте нам частину своїх турбот про щасливе майбутнє твоєї крихітки. Ми допоможемо не лише створити накопичення для дитини, а й фінансово захистимо її здоров'я. Обирайте ту страхову послугу, яка актуальна для Вас найбільше.

Накопичення для дитини

Капітал для вишу

Страхування здоров’я дитини

Лікування за кордоном

Страхування життя дитини

Компенсація при травмах, хворобах

Клуб Успішних Дітей

Для Вашого Вундеркінда

Страхування для бізнесу

Залиште власні кошти для бізнесу, а про здоров’я та благополуччя працівників подбаємо ми! Серед наших пропозицій є рішення, як забезпечити додаткову пенсію для працівників. А можливо, саме зараз буде актуальним лікування для співробітників, яке покриється страховим полісом або ж страховий захист працівників у разі настання непердбачуваних подій? Обирайте, що підходить саме для вашого колективу.

Страхування здоров’я працівників

Страхування життя працівників

Страхування від військових ризиків

Страхування для бізнесу

Страхування підприємців під час війни

Мотивація працівників

Утримання працівників

Пенсійне страхування працівників

Забезпечення гідної пенсії

Спеціальні пропозиції
для водіїв для жінок для медиків для спортсменів для моряків для мам та бабусь для будівельників для тих, хто працює за кордоном
Є ЗАПИТАННЯ ЧИ ПОБАЖАННЯ? ПИШИ!

    Особистий кабінет Клієнта
    Особистий кабінет Консультанта
    TAD: робочий простір Консультанта