This version of the page http://vn.20minut.ua/Kryminal (104.21.73.172) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2024-03-07. The original page over time could change.
Кримінальні новини , новини криміналу - 20 хвилин Вінниця

Кримінал

Зек, який відсидів понад 25 років, згвалтував жінку та її неповнолітню подругу

Нині в ізоляторі перебуває 45-річний чоловік. Його підозрюваного у двох зґвалтуваннях. Серед його жертв — неповнолітня.

Домашній кривдник з Кирсанівки мав гранату та набої

У Тульчинському районі поліцейські приїхали на виклик про домашнє насильство, а задокументували факт незаконного зберігання боєприпасів.

play_circle_filled Прикордонники затримали ухилянтів, які через Дністер пливли до Молдови. ВІДЕО

Чоловіки вирішили уплав через річку втекти з країни. Спойлер — їм це не вдалося. Прикордонники поділилися відео, де видно, як ловили ухилянтів.

photo_camera Двоє чоловіків «вибивали» з вінничанина $7000 надуманого боргу

Спочатку чоловіки взяли у вінничанина 100 євро, далі — 20 тисяч гривень. Загалом зловмисники хотіли сім тисяч доларів. Чим усе закінчилося — у матеріалі.

photo_camera Служив у ЗСУ, здавав українських військових та тікав через Вінниччину: СБУ затримала агента рф

Служба безпеки України викрила та затримала агента рф, який збирав розвіддані про Сили оборони на східному фронті. Після виконання ворожого завдання на Донеччині зловмисник виїхав до Вінницької області, з якої намагався «евакуюватися» до невизнаного Придністров’я. Чоловік готувався перетнути прикордонну річку, використовуючи гідрокостюм і ласти.

photo_camera play_circle_filled Закрили кримінальне провадження? Дізнались продовження справи скандального сина екссудді Чезганової

Нещодавно в мережі було поширено відео сина екссудді з Вінниці Алли Чезганової.  На опублікованих кадрах 29-річний Дмитро стріляв з вогнепальної зброї, а також співав образливі пісні на адресу ТЦК, президента та мобілізації в цілому. Дізналися, чи були вже прийняті дії з боку правоохоронних органів щодо нього.

У Немирові п'янка для чоловіка закінчилася ножовим пораненням

Поліцію лікарі повідомили про госпіталізацію 56-річного чоловіка з ножовим пораненням живота. Як все сталося — у матеріалі.

photo_camera «Будемо оскаржувати», — сказав захисник Віталія Пилявця, засудженого за смерть Андрія Остапенка

Віталія Пилявця забрали до СІЗО одразу після проголошення рішення у Вінницькому міському суді, торік 9 жовтня. Вчора, 4 березня 2024-го, вирок першої інстанції набрав законної сили — це ухвалив Вінницький апеляційний. Юнак, якому в момент скоєння злочину було 24 роки, мусить провести шість років у тюрмі, бо він на відпочинку біля озера кинув у воду свого однолітка Андрія Остапенка і не допоміг вибратися. Через це людина загинула, й ніхто йому не допоміг, хоча були поруч.

photo_camera За 10 раків — понад 33 тисячі гривень штрафу: на Вінниччині зловили браконьєра

Інспектори Вінницького рибоохоронного патруля задокументували грубе порушення правил рибальства — під час заборони чоловік ловив раків.

photo_camera play_circle_filled Смерть 24-річного Андрія на озері Затишне: в апеляційному суді винесли рішення

В апеляційному суді переглядали рішення першої інстанції, яким засудили до шести років тюрми 24-річного вінничанина Віталія Пилявця. Він кинув у воду свого однолітка Андрія Остапенка, що не вмів плавати, й потім не допоміг йому вибратися з води. Юнак втопився на очах ще двох товаришів, які нібито цього не помітили й стали шукати зниклого, коли про нього згадали інші.  Розповідаємо, про рішення апеляції.

Свіжий випуск

№ 10 від 6 березня 2024

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” в рамках реалізації грантового проєкту з NDF. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Вінниці та області. Сайт новин №1 у Вінниці за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Вінниці. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up