This version of the page http://www.intime.ua/parimatch-obzor/ (176.114.1.30) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2024-03-03. The original page over time could change.
Все про букмекерську контору Parimatch - InTime
InTime
Ставки

Все про букмекерську контору Parimatch

Український букмекер Паріматч потрапив під санкції від РНБО. Заява була оприлюдненна 10 березня, туди попав також Parimatch Foundation та parimatch.ua. Гемблінгова компанія ТОВ “Паріматч” офіційно припинила діяльність, посилаючись на законодавство України та указ Президента України №145/2023 від 10 березня 2023 року.

Париматч – це відома букмекерська контора, яка має сучасний багатофункціональний сайт. За рахунок цього беттори з усього світу мають можливість робити ставки на спорт, дивитися онлайн-трансляції подій, вивчати статистику матчів улюблених команд і отримувати вигідний Паріматч бонус. Букмекерська компанія виступає однією з найнадійніших платформ для ставок, яка пропонує користувачам дві версії сайту – стару та нову.

✅ Назва букмекера➕ Паріматч
✅ Сайт➕ parimatch.com
✅ Бонус на депозит➕ до 2500 ₴
✅ Промокод➕ 300 гривень
⚽ Безплатна ставка➕ До 100 гривень
✅ Програма лояльності➕ Є
✅ Валюта для гри➕ UAH, USD, EUR и др
✅ Мінімальний депозит➕ 100 грн
✅ Мінімальна ставка➕ 20 грн
✅ Мінімальна сума вивода➕ 100 грн
✅ Додатки➕ Android, IOS

Також для активних користувачів різних пристроїв, букмекерська контора пропонує мобільні продукти – моб.версія, яка запускається з браузера будь-якого гаджета, а також спеціальний додаток, створений для пристроїв з операційною системою Android та iOS.

Огляд повної версії Парі Матч

Повна версія активно використовується користувачами. Вперше сайт запустили в 1994 році, але з того часу був неодноразово схильний до різних модифікацій. Як стара, так і оновлена версії сайту – це оптимізовані майданчики, які становлять гідну конкуренцію багатьом європейським букмекерським конторам.

Дизайн сайту виконаний у класичній і вже відомій багатьом бетторам стилістиці – переважають жовті та чорні кольори. Сама платформа не перевантажена зайвою інформацією, відсутня нав’язлива реклама. Окремо слід відзначити інтуїтивно зрозумілу навігацію сайту Parimatch – навіть новачок розбереться на які кнопки натискати і які розділи переходити.

Мінімалістичний дизайн продуманий до дрібниць. Сторінки добре структуровані, необхідні об’єкти можна знайти за допомогою вбудованої функції пошуку. Користувачі мають вільний доступ до статичних даних, а також можливість переглядати онлайн-трансляції популярних подій. Повна версія сайту містить інформацію про топові матчі, а у верхній частині головної сторінки передбачена кнопка для реєстрації нового облікового запису.

Повна модифікація сайту була виконана у 2016 році. Основні зміни торкнулися наступних аспектів:

  • була суттєво покращена навігація;
  • колірне виконання зазнало невеликих змін: коефіцієнти мають синє підсвічування, а діючий рахунок червоне;
  • кількість рекламних банерів зменшилася у кілька разів;
  • розділ з мобільним додатком перенесений з верхньої частини екрана в ліве меню;
  • додано окремий розділ Live, а також меню з кіберспортивних дисциплін.

Ще одна зміна торкнулася збільшення швидкості завантаження сторінок. Деякі опції залишилися у попередньому виконанні. Наприклад, як у старій версії, так і в оновленій, в особистому кабінеті можна вказати персональні дані, відстежити історію ставок, використовувати накопичені бонуси.

Навіть з урахуванням того, що нова версія сайту має безліч вагомих переваг, все одно є шанувальники старої спрощеної версії. Незалежно від використовуваної версії, беттор має можливість пройти реєстрацію, верифікувати аккаунт і скористатися вітальним бонусом.

Основні розділи на сайті Парі Матч

Для більшої зручності гравців на сайті вся інформація відсортована за різними розділами. Частина з них представлена у верхній частині головної сторінки: «Live Ставки» , «Майбутні матчі» , «Віртуальний спорт» . У правій частині екрану розташовані кнопки реєстрації, а також входу до особистого кабінету. Тут же відображається баланс ігрового рахунку.

Якщо перейти в меню, що розташоване в лівій частині головної сторінки під кнопкою у вигляді трьох смужок, то можна помітити велику кількість різних розділів:

  • Мій аккаунт;
  • Поповнити рахунок;
  • Топ Експрес;
  • Вибране;
  • Акції;
  • Програма лояльності;
  • Віртуальний спорт.

Офіційний сайт підтримує кілька мовних версій, у тому числі російську та українську мови. Кнопка перемикання між мовами розташована у меню, що випадає. Нижня частина сайту відведена інформації, яка буде корисна всім клієнтам букмекерської контори. Тут можна ознайомитися з політикою конфіденційності, правилами та умовами Париматч, а також вивчити відповіді на найпоширеніші питання.

Як робити ставки?

Після вибору виду спорту, необхідно визначитися з типом матчу: це міжнародна ліга, або матч регіонального характеру. Гравцю необхідно лише натиснути на потрібний коефіцієнт і ставка відразу ж буде додана в купон. Слід пам’ятати у тому, що БК Париматч підтримує такі види ставок: ординар, експрес і система. Мінімальна сума ставки складає 10 грн.

Відразу після того, як було вказано суму парі, необхідно натиснути кнопку «Зробити ставку» . Якщо результат виявиться правильним, виграш буде автоматично зарахований на особистий рахунок користувача. Окремою перевагою є те, що можна онлайн стежити за ходом гри. Трансляції передбачені лише найпопулярніших спортивних подій.

Повна версія Париматч – це багатофункціональний, продуманий до дрібниць сайт, у користувачів якого є можливість з легкістю здійснювати ставки на спорт та отримувати вигідні акції від букмекера. Навігація та інтерфейс сайту дуже прості та зрозумілі. Також слід зазначити продуманий поділ сайту за розділами.

Реєстрація облікового запису на сайті займає лічені хвилини. Користувач легко може оформити ставку. Є багато видів спорту, а також підтримуються Live-ставки. Оновлений варіант офіційного сайту дуже зручний у користуванні. Все необхідне є на головній сторінці, а також у меню, що випадає. Букмекер постійно модифікує повну версію сайту, тому користувачі не мають жодних нарікань.

Як зареєструватися в букмекерській конторі Парі Матч

Реєстрація в Парі Матч дає можливість користувачам повноцінно використовувати функціонал букмекерської контори – різноманітність спортивних дисциплін, вигідні коефіцієнти, велика кількість ринків. Процедура створення облікового запису доступна всім повнолітнім гравцям і займає лічені хвилини. Окрім доступу до різних функцій БК, беттер отримує додатково вітальний бонус.

Процедура реєстрації в Парі Матч

Процедура реєстрації в Париматчі складається з двох етапів. Перший передбачає заповнення невеликої реєстраційної форми, де необхідно вказати такі дані:

  • номер телефону;
  • пароль – він повинен складатися мінімум з 8 символів, 1 цифри, 1 рядкової та 1 великої літери;
  • вказати валюту.

Реєстрація доступна виключно для повнолітніх користувачів. Додатково потрібно пам’ятати, що створення кількох акаунтів заборонено правилами букмекерської контори Парі Матч. Якщо буде виявлено мультиакаунтинг, служба підтримки зберігає за собою право заблокувати всі створені облікові записи без повернення коштів.

Другий етап реєстрації передбачає, що користувачам обов’язково потрібно пройти ідентифікацію особи. Без цього виведення коштів із рахунку неможливе. Верифікувати обліковий запис можна в особистому кабінеті. Також гравцю обов’язково потрібно ухвалити правила роботи букмекера. Для цього при реєстрації на сайті потрібно поставити галочку у графі «Прочитав та погоджується з умовами договору оферти» .

Ідентифікація особистості гравця: як і навіщо

У пріоритеті букмекерської контори Parimatch завжди залишається безпека користувачів та їх персональних даних. Саме з цією метою проводиться ідентифікація особистості всіх користувачів. Її проходження має обов’язковий характер. Без цього гравці зможуть робити ставки на спорт, але без можливості виведення виграних грошей.

Перед тим, як проходити верифікацію, гравець має вказати персональну інформацію про себе. Для цього необхідно перейти до особистого кабінету та вибрати розділ «Персональні дані» . Вказати потрібно такі дані:

  • ПІБ;
  • країна;
  • Місто;
  • номер телефону.

Інформація обов’язково має бути актуальною, оскільки вона додатково перевіряється під час верифікації облікового запису. Також слід враховувати, що самостійно змінити персональні дані неможливо. Для цього потрібно буде звертатися до служби підтримки.

Щоб верифікувати обліковий запис, необхідно в особистому кабінеті вибрати розділ «Персональні дані» , а потім вкладку «Підтвердження облікового запису» . Далі потрібно вибрати документ для верифікації. Це може бути паспорт або посвідчення водія.

Якщо вибрано паспорт, алгоритм ідентифікації передбачає кілька простих дій:

  • завантажити фото першого розвороту паспорта/ID картки;
  • завантажити селфі з паспортом у руках, тримаючи паспорт відкритим на сторінці з актуальними фото/ID карткою в руках.

У тому випадку, якщо підтвердження особи виконується шляхом використання посвідчення водія, необхідно завантажити:

  • фото лицьової сторони посвідчення водія;
  • селфі з посвідченням водія в руках.

Приймаються лише якісні фото, без розмитості, на яких можна легко прочитати необхідну інформацію. Термін перевірки документів становить середньому близько 24-48 годин. Про результати ідентифікації користувача додатково повідомить служба підтримки листом на пошту, що була використана при реєстрації. Також відповідне повідомлення буде відображено в обліковому записі.

Бонуси при реєстрації в Паріматч

За створення нового облікового запису, користувач отримує не тільки доступ до широкого розпису, вигідних коефіцієнтів та онлайн-трансляцій спортивних подій. Всім новачкам надається вітальний бонус. Він нараховується на персональний бонусний рахунок користувача автоматично після створення та активації облікового запису. Ще однією важливою умовою отримання вітального заохочення є вказівка персональних даних в особистому кабінеті.

Нарахований бонус від букмекера відображається у розділі «Персональні акції» . Розмір вітального заохочення складає 100% до депозиту. Скористатися пропозицією можна протягом 7 днів після реєстрації. Навіть з урахуванням того, що бонус нараховується на рахунок автоматично після створення облікового запису, використовувати його можна лише після внесення депозиту. Мінімальна сума, на яку необхідно поповнити рахунок, становить 10 доларів.

Потрібно враховувати також те, що перед тим, як здійснити висновок вітального бонусу, його необхідно відіграти. Для цього потрібно виконати певні умови: поставити суму бонусу в десятикратному розмірі на ставках. При цьому коефіцієнт має бути не менше 1,5.

Реєстрація у мобільній версії сайту БК Паріматч

Реєстрація в мобільній версії повністю ідентична створенню облікового запису на офіційному сайті. Запустити мобільну версію можна через браузер будь-якого пристрою незалежно від його операційної системи. Це може бути як Android, так і iOS. Для створення облікового запису користувачам знадобиться заповнити реєстраційну форму та вказати в ній номер мобільного телефону, згенерувати логін та пароль.

Після надсилання форми необхідно в особистому кабінеті вказати персональні дані про себе. Так, на вказану адресу електронної пошти прийде лист із посиланням для активації облікового запису. Також, активувати обліковий запис можна за допомогою мобільного телефону: на номер прийде смс з кодом. Його необхідно ввести, щоб завершити активацію.

Слід враховувати, що незалежно від форми реєстрації користувачам знадобиться підтвердити свою особу. Зробити це можна шляхом надсилання фото документів — паспорта або посвідчення водія. Після всіх цих дій реєстрацію вважається офіційно завершено. Вхід до облікового запису виконується за логіном та паролем.

Реєстрація в мобільному додатку БК Паріматч

Створення ігрового облікового запису в один клік не передбачено. Але натомість можна оперативно зареєструватися через мобільний додаток. Воно доступне для завантаження в Apple Store, якщо це версія на iOS або на сайті букмекера.

Відразу після скачування та встановлення програми можна приступати до заповнення реєстраційної форми. Від гравця потрібно вказати наступну інформацію: номер мобільного телефону, пароль та вибрати валюту. Відразу після цього стане доступним вхід до особистого кабінету.

Початкова верифікація після створення облікового запису передбачає підтвердження номера телефону та адреси електронної пошти. Також в особистому кабінеті рекомендується вказати персональні дані: дату народження, ім’я/прізвище, країну та місто. Зазначені дані мають бути достовірними. Щоб мати можливість поповнювати рахунок та виводити виграні гроші, знадобиться прикріпити розворот документів.

Якщо під час реєстрації облікового запису виникли труднощі, зверніться до служби технічної підтримки. Оператори проконсультують будь-якої доби. Відразу після закінчення реєстрації користувач може починати робити ставки.

Реєстрація у букмекерській конторі займає лічені хвилини. Всім новим користувачам в рамках безпеки потрібно буде пройти процедуру ідентифікації особистості. Відразу після створення облікового запису користувач отримує можливість робити ставки на спорт, здійснювати фінансові транзакції, брати участь у акційних пропозиціях.

Користувачам БК Парі Матч після створення облікового запису належить вітальне заохочення — 100% надбавка до депозиту. Вона нараховується автоматично після внесення коштів на депозит. Створити обліковий запис можна різними способами на вибір користувача. Все, що для цього потрібно, це мати підключення до Інтернету та вказати персональні дані.

Вхід до особистого кабінету БК Паріматч

Букмекерська контора Паріматч пропонує користувачам широкий розпис, високі коефіцієнти та вигідні бонусні пропозиції. Для того, щоб отримати доступ до всього цього функціонала, потрібна попередня реєстрація або авторизація. Створити обліковий запис на сайті можна за кілька хвилин.

Вхід на сайт

Кнопка входу на сайт знаходиться у верхній частині офіційного сайту. Відразу після натискання на неї відкривається окрема сторінка, де необхідно заповнити невелику форму з особистими даними. Для проходження авторизації потрібно вказати логін та пароль. Як логін може виступати:

  • номер мобільного телефону;
  • номер рахунку;
  • Адреса електронної пошти.

Якщо задати функцію збереження логіну та пароля, то подальші входи в особистий кабінет будуть набагато спрощені. Окремо передбачена кнопка – Забув пароль, яка дозволяє відновити пароль всього за кілька простих дій.

Де шукати особистий кабінет

Особистий кабінет — це окремий розділ, в якому гравець може керувати своїми фінансовими даними, переглядати статистичну інформацію щодо ставок, поповнювати ігровий рахунок та виводити з нього виграні гроші. В особистому кабінеті користувач може також надіслати дані для проходження процедури верифікації.

Відразу після входу на сайт відкривається доступ до особистого кабінету. Обліковий запис містить таку інформацію:

  • налаштування рахунку;
  • акції та бонуси;
  • введення та виведення коштів;
  • історія фінансових транзакцій — розраховані та не розраховані ставки, історія поповнень та висновків.

Кнопка входу в обліковий запис виглядає однаково як у десктопній, так і в мобільній версії або програмі. Вона представлена у вигляді піктограми користувача і знаходиться біля графи з відображенням балансу.

Необхідні дії для входу до Parimatch

Вхід до Parimatch можливий лише для зареєстрованих користувачів. Але перед тим, як виконати вхід до облікового запису, необхідно:

  • переконатися, що обліковий запис активований;
  • якщо забули пароль, перейти за посиланням, яке служба підтримки відправить на адресу електронної пошти, яка використана при реєстрації;
  • виконати всі формальності та перейти на сайт для здійснення ставок.

Якщо ви не можете увійти в обліковий запис, зверніться до служби підтримки. Фахівці допоможуть знайти вирішення проблеми.

Parimatch вхід на офіційний сайт та додаток

Кнопка входу в обліковий запис у мобільній версії сайту букмекера розташована у правому верхньому кутку. Її легко знайти, так як вона додатково виділена сірим підсвічуванням. Для входу як логін може використовуватися номер мобільного телефону, email або номер рахунку.

Для клієнтів букмекерської контори також передбачено мобільний додаток. Він підтримує операційні системи Android або iOS. Знайти посилання на завантаження програми можна на офіційному сайті – вона розташована в лівому меню, що випадає в однойменному розділі. Як тільки гравець натисне посилання на скачування, платформа автоматично розпізнає систему і почнеться встановлення потрібної версії програми.

У мобільному додатку Парі Матч також можна керувати власним кабінетом. Вхід виконується за допомогою логіну та пароля. Кнопка входу розташована в нижньому правому кутку у вкладці «Профіль» . Програма розроблена спеціально, щоб забезпечити зручність під час використання системи через планшет або телефон. Для моб.версії характерні багатофункціональність та зручність.

Багато користувачів воліють використовувати телефон або планшет для входу з кількох причин:

Швидкий вхід до БК Париматч через браузер телефону можна виконати, якщо прописати в рядку браузера звичайну адресу сайту та додати до нього літеру «m» .

Можливості особистого кабінету Parimatch

Особистий кабінет включає ряд функцій, які допомагають користувачеві зручно робити ставки на сайті букмекера:

Зміни, виконані в особистому кабінеті, синхронізуються на всіх пристроях автоматично.

Проблеми з входом до облікового запису

При вході до особистого кабінету користувач може зіткнутися з певними помилками:

Якщо увійти в особистий кабінет не вдається, то оптимальним варіантом буде звернутися до служби підтримки для вирішення ситуації.

Обліковий запис у БК Парі Матч реалізований таким чином, щоб у користувачів був доступ до всіх необхідних функцій: зміна персональних даних, отримання та використання бонусів, поповнення рахунку та виведення грошей, зв’язок із саппортом. Вхід в особистий обліковий запис виконується за лічені хвилини, як у десктопній, так і в мобільній версії або в додатку.

Бонусна програма букмекерської контори PariMatch

Букмекерська контора Парі Матч пропонує не лише широкий розпис та високі коефіцієнти, але й велику бонусну програму. Деякі бонуси доступні одразу після реєстрації, для отримання деяких потрібно виконати певні умови. Гравцям слід зважати і на те, що вивести бонусні кошти неможливо. Перед цим потрібно зробити їхній відіграш.

Бонус при реєстрації для нових гравців

Відразу після реєстрації на офіційному сайті Паріматч, новим гравцям на бонусний рахунок нараховується спеціальне заохочення. Як правило, це відбувається протягом 24 годин з моменту створення облікового запису. Розмір вітального заохочення складає 100% суми депозиту. Навіть з урахуванням того, що бонус нараховується на рахунок автоматично, його можна використовувати лише за умови дотримання певних умов:

Відразу після внесення грошей на рахунок можна буде використовувати вітальне заохочення. Потрібно враховувати також, що його обов’язково потрібно відіграти. Для цього потрібно поставити суму бонусу в десятикратному розмірі на ставках з коефіцієнтом не менше 1,5. Скористатися акцією можна протягом 7 днів із моменту реєстрації. Максимальна сума вітального бонусу складає 3000 грн.

Промокоди PariMatch

Промокод на Паріматч – це унікальна комбінація символів, за активацію якої належить гравцям спеціальне заохочення. Це можуть бути фрібет, бонусні гроші або підвищені коефіцієнти. Кожен промокод має унікальні умови та певний термін дії. Тому потрібно встигнути активувати спеціальний код від Паріматч, поки він не втратив актуальності.

Зробити це можна у момент оформлення ставки. Для цього у купоні передбачено окреме вікно. Після того, як бонус буде успішно активований, він одразу відобразиться на балансі. Його можна використовувати для здійснення ставок.

Якщо під час введення промокода система видає помилку, то швидше за все код втратив актуальність. Також це може бути показником того, що код був використаний раніше. Оптимальним варіантом заздалегідь перевірятиме промокоди на сайті букмекерської контори. Для цього передбачено окреме поле.

Програма лояльності Парі+ від букмекера

Для всіх клієнтів Parimatch передбачено програму лояльності. Згідно з її правилами, кожному користувачеві за здійснення ставок нараховуються спеціальні бали. Діє програма лояльності не лише на офіційному сайті, а й у мобільному додатку.

Можна виконувати обмін накопичених балів за реальні гроші. Кількість балів залежить від типу ставки. Найбільше букмекер нараховує за ставки типу експрес, найменше за ординар.

Програма лояльності передбачає, що кожен місяць користувач вибирає 3 акційні види спорту. Їх не можна міняти до кінця місяця. Також гравцям потрібно вибрати метод нарахування бонусу: це може бути відсоток суми виграшної ставки або відсоток чистого виграшу. Враховуються виграшні ставки, зроблені в прематчі та лінії.

Доступний відсоток повернення для кожного гравця розраховується залежно від обраного типу розрахунку:

Додатково слід враховувати і те, що відсоток для кожного акційного спорту відрізняється:

Переказ коштів з бонусного рахунку на основний, згідно з правилами програми лояльності, можливий лише в тому випадку, якщо на бонусному балансі є сума, що дорівнює мінімальній сумі ставки і більше. Нагадуємо, що у букмекерській конторі Паріматч мінімальна ставка становить 10 грн.

Акційні пропозиції для нових гравців

Для всіх користувачів діє спеціальна пропозиція «Матч+» . За програмою лояльності на бонусний рахунок нараховуються спеціальні бали. Враховуються лише ставки здійснені у лайві чи прематчі з коефіцієнтом від 1 і вище. Гравець повинен пам’ятати про те, що приймаються ставки виду експрес (згідно з умовами акції, допускається не більше 5-ти подій), система та ординар.

Щоб розрахувати бонус по акції «Матч+» , необхідно суму ставки помножити на кількість результатів у ній (якщо це експрес або система), а далі розділити на 3. Далі розраховані бали поділяються на 200. Це і буде сума бонусу, в перекладі на реальні гроші.

Якщо користувач букмекерської контори хоче випробувати свій успіх, він може скористатися пропозицією «Експрес+» . За умовами акції можна робити ставки з підвищеними коефіцієнтами, якщо експрес складається хоча б із трьох подій. Сума ставки при цьому має бути щонайменше 500 доларів. Перед тим, як прийняти умови цієї акції, потрібно враховувати, що на заклад Експрес+ не поширюється страховка ставки.

Правила відіграшу бонусів у Паріматч

Більшість акцій та бонусів мають свої умови відіграшу. Стежити за статусом відіграшу досить просто: необхідно зайти в особистий кабінет, натиснути кнопку балансу, а далі перейти до розділу «Персональні промо» . Усі актуальні пропозиції відображаються у ньому. Потрібно враховувати, що деякі бонуси можна отримати лише після реєстрації, а деякі діють регулярно.

Залежно від акції, умови відіграшу можуть змінюватись. Тому перед тим, як брати участь в акційній пропозиції, необхідно уважно вивчити інформацію про відіграш бонусів. Як правило, для відіграшу потрібно зробити ставку на певні події. У цьому мають бути дотримані зазначені коефіцієнти, і навіть тип ставки.

Слід враховувати, що при здійсненні ставки насамперед списуються кошти з основного рахунку, а далі бонусні гроші. Якщо бонус видається у вигляді фрібетів, відігравати його немає необхідності. Усі бонуси мають обмежений термін дії. Якщо в зазначений час не відіграти бонус, він згорить.

Так, якщо користувач у ході акції додатково отримав 200 грн, попередньо поповнивши ігровий рахунок на цю суму, то для відіграшу йому потрібно укласти парі на 2000 грн. Цю суму можна поділити на кілька ставок.

Крім коефіцієнта та параметра обороту ставок, також можуть діяти інші умови. Наприклад, тип ставок, лінія, термін відіграшу. Як правило, для проміжних акцій вейджер нижче, ніж для вітальних.

Бонусна програма букмекерської контори ідентична, незалежно від використовуваної платформи. Бонуси в десктопній, мобільній версії або додатку будуть однаковими. Букмекер регулярно оновлює список доступних акційних пропозицій. На постійній основі діє лише вітальний бонус за реєстрацію, програма лояльності, а також є можливість скористатися спеціальним промокодом для отримання різноманітних заохочень. Періодично проводяться акції, присвячені святам та значним спортивним подіям.

Ставки live у БК Парі Матч

Букмекер Паріматч пропонує велику різноманітність спортивних дисциплін. Є як популярні види спорту, наприклад футбол та хокей, так і менш затребувані, як крикет та регбі. На окрему увагу заслуговує розділ «Live ставки» . Він представлений у верхній частині офіційного веб-сайту букмекера. Лайв-ставки – це ставки, зроблені в ході матчу. Коефіцієнти змінюються пропорційно до ходу матчу, чим і викликаний великий попит на такий вид ставок серед гравців.

Які види спорту можна робити live ставки?

Live лінія дозволяє беттерам оформити купон на різні види спорту, в тому числі на кіберспортивні дисципліни. Найбільший розпис подій характерний для класичного футболу та великого тенісу. За різноманітністю дисциплін цей розділ нічим не поступається Прематчу:

У розділі кіберспортивних дисциплін представлені Counter-Strike та Dota 2. Якщо користувач любить гру з нижчих дивізіонів, Parimatch також має що запропонувати. Наприклад, у прямому ефірі можна оформити ставки на матчі регіональних ліг. Також є можливість оформлювати купони на матчі юнацьких та дитячих ліг.

Чим відрізняються від звичайних ставок?

Основна відмінність лайв-ставок у Парі Матч від звичайних у прематчі полягає в тому, що коефіцієнти на ставки змінюються протягом матчу. Відповідно, оформити купон можна у процесі гри. Для того, щоб було зручно ставити на обраний вид спорту, передбачено онлайн-трансляцію подій. Результат матчу буде відомий одразу, як і результат оформленої ставки.

Багато користувачів букмекерської контори люблять цей різновид парі за вигідні коефіцієнти. Якщо робити ставку за кілька хвилин до закінчення матчу, то ймовірність того, що вона виявиться програшною, дуже мала. Але допускаються також і винятки.

На найпопулярніші види спорту маржа становить у середньому 5%, менш популярні близько 10%. Для рівних результатів досить часто встановлюються коефіцієнти 1,85/1,85 або 2,7/3.

Основні правила БК Паріматч для live

Зробити ставку у лайві дуже просто. Для цього необхідно дотримуватись наступного порядку дій:

Алгоритм оформлення купона ідентичний тому, що виконується у Прематчі. Головне лише мати хороший доступ до Інтернету, адже витрата подій змінюється дуже швидко і за потреби знадобиться оперативно внести потрібні зміни.

Щоб лайв-ставка виявилася виграшною, слід дотримуватися певної стратегії:

Ще один важливий нюанс про лайв парі: відразу після оформлення купона їх не можна правити. Тому необхідно уважно проаналізувати хід гри, щоб передбачити найімовірніший результат спортивної події. Багато беттерів віддають перевагу live-ставкам з тієї причини, що поріг мінімальної ставки дуже низький, а ймовірність виграшу висока.

Parimatch дзеркало: що це, навіщо потрібно і де взяти

Букмекерська контора Парі Матч в Україні провадить повністю легальну діяльність. Інакше кажучи, БК повною мірою сплачує податки прийом ставок на спорт. Але в інших країнах сайт букмекера може бути підданий блокуванням з різних причин. У цьому випадку для входу на офіційний ресурс знадобиться вдатися до різних методів – використання альтернативного дзеркала, розширень для браузера, мобільного додатка, різних плагінів.

Що таке дзеркало БК Паріматч?

Дзеркало — це альтернативний ресурс, який використовується для входу на сайт букмекерської контори, якщо той блокується з боку провайдерів. За функціональними можливостями та дизайном дзеркало повністю ідентичне офіційному сайту. Також дзеркало може бути використане для отримання доступу при атаках хакерів на сайт або під час проведення технічних робіт.

Адміністрація Parimatch з метою згладити наслідки блокування з різних причин створює повну копію офіційного сайту. Функціонал залишається ідентичним, для входу можна використовувати звичний логін та пароль, що використовувалися раніше. Якщо у беттора немає облікового запису, він може за кілька хвилин виконати реєстрацію.

Високошвидкісна робота альтернативного ресурсу забезпечується за рахунок того, що сервери максимально наближаються до регіону, для якого створюється дублюючий сайт. Тому обхід блокування ніяк не відображається як використання майданчика за новою адресою.

Причини блокування Парі матч сайту

Букмекерська контора Париматч має офіційну ліцензію на прийом ставок на спорт. У деяких країнах діяльність онлайн-букмекерів офіційно заборонена, тому сайти БК блокуються провайдерами. Також блокування може бути викликане такими причинами:

Незалежно від причини блокування сайту БК Парі Матч її завжди можна обійти різними методами. Можливий не тільки вхід через дзеркала, але й використання альтернативних варіантів для блокування. Завдяки наявності дзеркал, букмекеру не потрібно через додаткові витрати на легалізацію діяльності знижувати коефіцієнти та підвищувати маржу на ставки.

Де шукати дзеркала?

Якщо офіційний сайт букмекерської контори заблокований, одразу потрібно розпочати пошук дзеркала. Париматч завжди пропонує дзеркало, через яке можна здійснити вхід на ресурс. У своїй основі це копія сайту, просто розташована в іншій доменній зоні. Усі ставки користувача, бонуси та гроші на рахунку залишаться незмінними, просто вхід виконуватиметься з іншої адреси.

Знайти робоче посилання можна за допомогою спеціального робота в Telegram. Якщо розпочати розмову з ботом, у тому числі надіслати йому повідомлення з текстом «Посилання» , проблем з доступом на сайт букмекера не виникне. Додатково для цього передбачена розумна закладка.

Знайти діюче дзеркало також можна на сайтах-партнерах БК. Для цього слід у пошуковій системі вбити запит і знайти посилання на робочий ресурс. Ще одним варіантом буде звернутися до служби підтримки. Як правило, сапорт оперативно вирішує проблеми з доступом та надає нові посилання для входу на сайт на заміну старим.

Шукати посилання на робочі дзеркала необхідно лише у перевірених джерелах. Оптимальний варіант — робити це у спеціальних тематичних спільнотах, де інші беттори активно діляться посиланнями на вход на сайт, а також розповідають про способи обходу блокування ресурсу провайдерами.

Альтернативні варіанти доступу на сайт

Для обходу блокування користувачі БК можуть використовувати альтернативні способи:

Незалежно від обраного альтернативного методу для обходу блокування проблем з доступом на сайт у гравців не виникне. Є ще один спосіб, який дозволяє увійти на офіційний інтернет-майданчик. Він передбачає вхід через спеціально розроблений мобільний додаток.

Будь-які додаткові дії від користувача не потрібні. Окремою перевагою виступає те, що програма доступна на всіх пристроях з операційною системою Android та iOS. Потрібно лише ввести логін та пароль для входу.

Якщо посилання на дзеркало БК не працює, швидше за все воно зазнало блокування. У цьому випадку потрібно знайти нову робочу версію або користуватися альтернативним способом для входу без будь-яких обмежень.

Блокування ресурсу може здійснюватися з різних причин, але його можна обійти. Для цього знадобиться лише використати альтернативну актуальну посилання на сайт, VPN-сервіси, анонімайзери або мобільний додаток.

Завантажити програму Паріматч

Букмекерська контора Парі Матч має не тільки продуманий офіційний сайт, але й багатофункціональний мобільний додаток. Воно створено спеціально для більшої зручності користувачів. Встановлення софту можливе на пристроях, з операційною системою Android та iOS. Програма не займає багато місця, а для її роботи потрібне лише стабільне підключення до Інтернету.

Parimatch Android: особливості та функціонал

Додаток на Андроїд виконано у фірмовій чорно-жовтій стилістиці. Софт не займає багато місця та має функціонал, ідентичний до десктопної версії Париматч. Додаток оптимально заощаджує трафік завдяки відсутності рекламних банерів та спрощеного дизайну. За рахунок цього воно дуже зручне у користуванні.

Інтерфейс та можливості

Інтерфейс софту на смартфон виконаний в єдиному стилі, що спрощує зручність користування. Навігація проста та інтуїтивно зрозуміла. Необхідні настройки клієнт БК може легко знайти, тому навіть у новачків не виникне якихось труднощів.

Якщо завантажити та встановити програму на пристрій, можна отримати доступ до таких функціональних можливостей:

Користуватися функціоналом програми можна і без попередньої реєстрації, але він буде дуже обмежений. Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі мають можливість здійснювати ставки на спорт. Як тільки буде виконано авторизацію в Parimatch, можна буде відстежувати баланс ігрового рахунку, змінювати налаштування, переглядати історію ставок та фінансових операцій, встановлювати параметри при зміні коефіцієнтів.

Системні вимоги

Системні вимоги при встановленні версії на Андроїд мінімальні. Необхідно лише, щоб версія Android була щонайменше 4.0, а також вільне місце на пристрої. Всі оновлення програмного забезпечення відбуваються автоматично за наявності підключення до Інтернету.

Як завантажити та встановити

Посилання на завантаження програми доступна на офіційному сайті в лівому меню. В однойменному розділі «Мобільні додатки iOS/Android» є кнопка «Завантажуй і заряджайте зараз!» . Відразу після натискання на неї система автоматично розпізнає тип операційної системи пристрою, з якого виконано вхід і почнеться завантаження софту.

Після того, як інсталяційні файли будуть завантажені (це займає кілька секунд), почнеться їх встановлення. Перед цим потрібно підтвердити встановлення файлів з неперевірених джерел. Після того, як програма встановиться, її необхідно відкрити та виконати реєстрацію/авторизацію. Якщо обліковий запис вже є, створювати новий немає необхідності. Усі дані особистого облікового запису підтягнуться автоматично.

Якщо програма не працює, це може бути пов’язано з певними технічними проблемами:

Залежно від обраного платіжного способу відрізняються ліміти на поповнення рахунку та строки зарахування грошей. За внесення депозиту додатково не стягується комісія. Щоб поповнити рахунок, необхідно дотримуватись наступного алгоритму дій:

Якщо транзакція виявиться успішною, з’явиться відповідне повідомлення.

Банківські карти

Переказ за допомогою банківської картки є одним із найчастіше використовуваних і практичних способів поповнення рахунку. Користувачам слід враховувати, що для цього методу встановлено певні ліміти на транзакцію: мінімальна сума становить 25 грн., максимальна не обмежена.

Щоб поповнити рахунок, використовуючи банківську картку, необхідно:

Зарахування коштів з картки на особистий рахунок здійснюється протягом декількох хвилин, іноді можуть бути затримки до 48 годин.

Електронні гаманці

Деякі користувачі для фінансової транзакції воліють використовувати електронні гаманці. Цей спосіб поповнення рахунку зручний за рахунок того, що знадобиться лише знати платіжні реквізити та мати підключення до Інтернету. Букмекер підтримує кілька платіжних гаманців, але одним із найчастіше використовуваних виступає advCash.

Алгоритм внесення депозиту через електронний гаманець дуже простий. Користувачеві потрібно:

Мінімальна сума поповнення рахунку при використанні електронних гаманців складає 10 грн., максимальна встановлюється в індивідуальному порядку залежно від активності користувача букмекерської контори.

Мобільні платежі

Прямої можливості поповнити рахунок за допомогою мобільних платежів немає. Це також підтверджує служба підтримки букмекерської контори. Ця опція стає доступною, якщо використовувати для здійснення транзакції сторонні послуги, наприклад Global 24 або Portmone. У цьому випадку стає можливим поповнити рахунок через таких операторів, як Київстар, Vodafone та Lifecell.

Алгоритм здійснення транзакції дуже простий. Користувачеві потрібно:

Зарахування грошей через мобільні платежі з телефону може здійснюватися із затримкою, що також потрібно враховувати.

Термінали оплати в БК Паріматч

Опція зарахування грошей через платіжні термінали також підтримується на сайті БК. Підтримується велика кількість терміналів, якими можна поповнити баланс:

Залежно від обраного платіжного терміналу діють певні ліміти на поповнення рахунку: мінімальна сума становить від 1 до 10 грн, а максимальна, як правило, не повинна перевищувати 5 тисяч грн. Щоб внести гроші на баланс за допомогою цього методу, необхідно:

  • інтуїтивно зрозуміле оформлення;
  • можна використовувати закладку Вибране, що прискорює доступ;
  • спеціальна адаптація Live-сервісу;
  • зручна навігаційна панель.
    • Персональні дані. Тут беттер може зазначити всю необхідну інформацію про себе, а також пройти процедуру ідентифікації;
    • Грошові операції. Відображається баланс особового рахунку, історії фінансових транзакцій;
    • Мої ставки. Розраховані та не розраховані ставки, статистика ув’язнених парі;
    • Промо. Доступні бонусні пропозиції та акції;
    • Налаштування. У цьому вікні можна ввімкнути автоматичне оновлення коефіцієнтів та сум по cashout;
    • Допомога та інформація. Способи звернення до служби підтримки для вирішення проблеми.
    • Неправильно введено логін та пароль. При введенні даних для входу слід враховувати чутливість регістра до Caps Lock, а також правильний розклад клавіатури. Якщо користувач впевнений у правильності введених даних, відновити логін/пароль можна за допомогою спеціальної форми – ввести дату народження та нові дані для входу;
    • Неправильний код двофакторної автентифікації. Якщо додатково підключено систему двофакторної аутентифікації, то потрібно ввести додатково спеціальний код. Якщо немає доступу до нього, то єдиним рішенням буде звернутися до сапорту;
    • Технічні збої. Якщо на сайті букмекерської контори проводяться заплановані технічні роботи, вхід в особистий обліковий запис може бути тимчасово недоступний.
    • заповнити в особистому профілі персональні дані: ПІБ, номер мобільного телефону, країну та місто проживання, адресу електронної пошти;
    • поповнити депозит у сумі від 10 доларів.
    • Фіксований відсоток від суми чистого прибутку за виграшними ставками на обрані гравцем акційні види спорту: мінімальний коефіцієнт ставок  ординарів та загальний мінімальний для експресів  1;
    • Фіксований відсоток від суми виграшних ставок на обрані гравцем акційні види спорту: мінімальний коефіцієнт ставок – «ординарів» та загальний мінімальний для «експресів» – 1,4.
    • футбол – 0,5%;
    • настільний теніс – 1%;
    • великий теніс – 1,5%
    • кіберспорт – 1,5%;
    • волейбол – 2%.
    • Футбол;
    • хокей;
    • теніс;
    • бокс;
    • волейбол;
    • регбі.
    • Виконати реєстрацію чи авторизацію на сайті;
    • Внести кошти на депозит;
    • Вибрати коефіцієнт – після цього подія буде автоматично додана в купон;
    • Вказати суму парі та її вид – ординар, експрес, система;
    • Підтвердити ставку.
    • укладати парі слід лише на добре відомі та вивчені види спорту;
    • високі коефіцієнти – це, як правило, високий ризик, тому слід уважно стежити за грою;
    • не варто піддаватися емоціям – тільки після попереднього вивчення статистики та уважного спостереження за ходом гри можна укласти ставку, яка з найбільшою ймовірністю виявиться виграшною.
    • технічні помилки сайту;
    • крос-атаки на сервер БК;
    • необхідність модернізації ресурсу.
    1. Анонімайзери. Вони дозволяють зайти на будь-яку сторінку сайту букмекера. Після входу виконується автоматична переадресація на сервер країн, де дозволено роботу букмекерської контори.
    2. VPN. Цей спосіб обходу блокування передбачає встановлення браузера із вбудованим VPN. З цією метою підійде, зокрема популярний TOR-браузер, використання якого виступає запорукою високого рівня анонімності.
    3. Розумна закладка. Щоб скористатися цим способом обходу блокування, необхідно спочатку перейти на сайт букмекера. Далі його потрібно додати на рядок закладок. Тепер при кожному вході не потрібно шукати посилання на сторінку.
    4. Змінити сервер DNS. Цей варіант не найзручніший для більшості користувачів через складність налаштувань, але він точно буде працювати.
    • поповнення рахунку та виведення виграних грошей;
    • змінювати тип коефіцієнтів;
    • є вбудований рядок пошуку спортивних подій;
    • є набір фільтрів, щоб вибирати ринки;
    • передбачений розділ  Вибране  ;
    • відстежувати історію здійснення ставок.
    Якщо при роботі софту виникають технічні несправності, необхідно перевірити всі необхідні налаштування. Як правило, вирішенням проблеми буде видалити завантажений apk файл, а далі завантажити та встановити його заново.Parimatch IOS: особливості та функціоналНа пристрої з операційною системою iOS також передбачено мобільний додаток. Його функціонал ідентичний до офіційної десктопної версії. Використовувати софт дуже просто та інтуїтивно зрозуміло. Дизайн виконаний у звичній стилістиці, переважають жовто-чорні кольори.Інтерфейс та можливостіПри скачуванні мобільного додатка на Айфон, користувачам стає доступно відразу кілька переваг:У додатку можна не тільки зі зручністю здійснювати ставки на спорт, але й вимагати виведення коштів, відстежувати статистичні дані, звертатися при виникненні проблем у саппорт букмекерської контори.Основна відмінність версії на iPhone від версії на Android полягає у підтримці багатьох мовних версій, у тому числі можна переключитися українською мовою. Програма високо цінується користувачами за підтримувану швидкість завантаження, багатофункціональність та зручність. Робити ставки на спорт не складе особливих труднощів. Для цього необхідно:У програмі можна в онлайн-режимі стежити за результатами матчу. Окремим бонусом виступає те, що скачування та встановлення софту здійснюється абсолютно безкоштовно, як і його технічна підтримка. Вся інформація про скачування та встановлення софту вказана в розділі FAQ.Системні вимогиКористувач повинен мати пристрій, версія ОС якого від 14.0 і вище. Якщо після скачування та встановлення софту, не вдається зайти в програму, необхідно:Якщо проблему все одно не вдалося вирішити, розробники рекомендують гравцям звернутися до сапорту. Зверніть увагу, що програма на пристрої з версією iOS не оновлюється автоматично. Це доведеться виконувати вручну: зайти на офіційний сайт, перейти у вкладку «Проблеми з доступом» у розділі «Мобільний беттинг» та знайти там оновлення на потрібний гаджет.Як завантажити та встановитиОфіційна програма для пристроїв Apple доступна для завантаження в магазині App Store. Знайти потрібну сторінку гравець може через пошукову сторінку та відповідний запит. Також посилання для завантаження доступне на офіційному сайті букмекера. Для цього необхідно зайти в розділ «Мобільні програми iOS/Android» — він представлений у лівому меню.Після підтвердження завантаження софту, його завантаження та встановлення буде виконано автоматично. Далі від гравця знадобиться лише авторизуватися в додатку за допомогою логіну та паролю. Якщо обліковий запис відсутній, необхідно створити.Якщо реєстрація виконується через програму, користувачам стає доступним також вітальний бонус. Він ідентичний тому, що гравці отримують за створення облікового запису на офіційному сайті букмекера. Діє він виключно для нових беттерів.Як поповнити рахунок ПаріматчНа офіційному сайті Паріматч баланс особистого рахунку відображається у верхній частині екрана біля кнопки входу в особистий кабінет. Ще на етапі реєстрації кожен користувач вказує валюту, яка надалі використовуватиметься для поповнення рахунку та виведення коштів. Змінити її надалі буде складно, тому питання вибору валюти слід підійти відповідально.Відстежити баланс рахунку, а також зробити депозит можна в особистому кабінеті, в розділі «Грошові операції» . Для цього потрібно вибрати вкладку «Поповнити рахунок» . Букмекер пропонує безліч способів, які дозволять внести гроші на баланс:
    • завантажені сторонні файли із неперевірених джерел;
    • під час завантаження app файлу стався розрив Інтернет-з’єднання;
    • застаріла версія прошивки;
    • нестача вільної пам’яті на пристрої;
    • софт блокується антивірусними програмами або додатковими програмами;
    • відсутній дозвіл на роботу із софтом, завантаженим із Play Market.
      • миттєве виведення коштів;
      • оновлення коефіцієнтів у режимі Live;
      • прямі трансляції спортивних подій;
      • регулярні бонуси та акції;
      • можливість підключення функції Cash Out;
      • зручний інтерфейс та навігація;
      • цілодобова служба підтримки.
      • вказати вид спорту у прематчі або в розділі Live;
      • вказати тип ставки;
      • вибрати коефіцієнт;
      • запровадити суму ставки;
      • підтвердити оформлення купона.
      • перевірити версію операційної системи;
      • перевірити доступний обсяг пам’яті;
      • перезавантажити гаджет – це може бути ноутбук чи смартфон;
      • видалити стару програму і почати інсталяцію заново;
    • картка Visa/MasterCard;
    • платіжні термінали;
    • мобільні платежі;
    • криптовалюта: Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Tether;
    • електронні гаманці, наприклад, advCash.
    • вибрати платіжний метод;
    • вказати суму для поповнення;
    • запровадити платіжні реквізити;
    • підтвердити здійснення платежу.
    • перейти до вкладки «Поповнити рахунок» у розділі «Грошові операції» ;
    • як спосіб платежу вибрати «Мапа» ;
    • запровадити суму для поповнення;
    • вказати реквізити банківської картки;
    • далі система автоматично перенаправить на сторінку банку – це необхідно, щоб підтвердити виконання грошової транзакції;
    • після цього гроші відразу відобразяться на балансі.
    • вибрати платіжний метод;
    • вказати суму поповнення;
    • далі виконується автоматична переадресація на сторінку оплати;
    • для оплати замовлення знадобиться виконати вхід до ADV: ввести email та пароль;
    • після проходження верифікації, гроші автоматично переказуються на рахунок.
    • авторизуватися в сервісі, через який здійснюватиметься переклад;
    • вибрати спосіб поповнення, а саме вказати мобільного оператора;
    • ввести номер мобільного телефону, з рахунку якого буде знято гроші;
    • натиснути кнопку «Поповнити» та ввести код підтвердження;
    • далі знадобиться лише вказати у списку сторінок, що підтримуються, букмекерську контору Парі Матч і перевести потрібну суму на рахунок.
    • 24 NonStop;
    • IBOX;
    • RegulPay;
    • E-Pay;
    • EasyPay;
    • AlfaPay;
    • WidePay.
  • на екрані платіжного терміналу вибрати вкладку «Інше» ;
  • натиснути кнопку з логотипом «Парі Матч» ;
  • ввести номер ігрового рахунку та натиснути кнопку «Далі» ;
  • підтвердити правильність номера;
  • внести необхідну суму та натиснути кнопку «Сплатити» .

Якщо реквізити правильно вказані, оплата буде автоматично перерахована на особистий рахунок.

Як вивести гроші з Парі Матч

Виведення коштів доступне лише для користувачів, які пройшли попередньо процедуру верифікації. Для цього необхідно в особистому кабінеті, у розділі  Персональні дані  додати фото документів, що засвідчують особу. Це може бути паспорт/ID карта/посвідчення водія. Відразу після того, як служба підтримки Parimatch перевірить документи, можна буде вимагати виведення коштів.

Виводити гроші з рахунку можна лише тим платіжним методом, який використовувався під час внесення депозиту. Наприклад, якщо поповнення рахунку здійснювалося через платіжні термінали, вивести гроші на картку неможливо. Кожен із платіжних методів має певні умови. З ними слід уважно ознайомитись перед тим, як вивести гроші.

Щоб вивести виграш, слід дотримуватися наступної інструкції:

  • перейти до розділу «Грошові операції» , а потім у вкладку «Виведення коштів» ;
  • серед доступних платіжних методів, вказати оптимальний;
  • вказати суму виведення та реквізити;
  • підтвердити здійснення фінансової транзакції.

У букмекерській конторі підтримуються ті самі платіжні методи, які можна використовувати для поповнення рахунку. Виняток становить лише виведення коштів на платіжні термінали.

Ліміти виведення коштів у БК Парі Матч

Залежно від вибраного методу для виведення коштів встановлено певні обмеження на суму виведення. Так, для банківських організацій максимальна сума виведення становить 10 тисяч гривень. Якщо висновок виконується за допомогою електронних гаманців, то за одну транзакцію можна вивести не більше 450 доларів або еквівалентної суми в іншій валюті, наприклад, у євро.

Обмеження на мінімальну суму виведення залежать від валюти та конкретного способу виведення. Для банківських карток мінімальна сума виведення становить 100 грн, для мобільних платежів 10 грн, а для електронних гаманців мінімум 100 грн. Якщо ж виведення коштів запитується на гаманець криптовалютний, то в цьому випадку системою встановлено ліміт в 100-400 грн залежно від криптовалюти.

При виплаті коштів додатково з боку платіжної системи стягується комісія. Її розмір становить 1-1,8%. Якщо вибрати виведення коштів на криптовалютний гаманець, комісія не стягується. Як правило, термін виплати виграшів становить від 15 хвилин до 12 години. Якщо заявку на виведення грошей оформлено у вихідні дні, то можливі затримки до 48 годин.

Проблеми з виведенням грошей у Паріматч

Якщо беттер не вдається вивести гроші з сайту БК, це може бути пов’язано з наступними причинами:

  • Виведення коштів з рахунку доступне лише для верифікованих користувачів. Для цього потрібно обов’язково пройти процедуру ідентифікації особистості;
  • Виводити гроші можна через 24 години з першого поповнення рахунку;
  • Платіжні реквізити повинні збігатися з даними, зазначеними під час реєстрації. Введення та виведення грошей можливе лише зі своїх карт, електронних гаманців, номерів телефонів;
  • Якщо користувача викрили у шахрайстві, його рахунок автоматично блокується. При цьому кошти не повертаються;
  • За участі у бонусній програмі вивести гроші можна лише після виконання умов відіграшу бонусу. Наприклад, знадобиться зробити ставку з певним коефіцієнтом.

Букмекер підтримує багато різних валют, у тому числі українську гривню. Користувачам потрібно дотримуватись певних лімітів при здійсненні фінансових транзакцій. Якщо ж із виведенням коштів виникли будь-які проблеми, оптимальним рішенням буде звернутися до служби підтримки.

Способи зв’язку зі службою підтримки БК Паріматч

Букмекерська контора Париматч відома не лише великою лінією спортивних подій та вигідними коефіцієнтами. Заслуговує на увагу також оперативна робота служби підтримки — 24/7, без вихідних та перерв. Зв’язатися із сапортом Parimatch можна кількома способами: по телефону, через email, в онлайн-чаті або через форму зворотного зв’язку. Незалежно від обраного способу звернення, беттер отримає відповідь на запит швидко та без зволікань.

Телефон гарячої лінії

Гаряча лінія – це зручний спосіб отримання допомоги по телефону. Такий спосіб зв’язку доступний для всіх користувачів з України, Росії, Білорусі, Молдови та Таджикистану. На офіційному сайті букмекера відображені телефони для зв’язку — щоб їх знайти, необхідно перейти у лівому меню, що випадає, у вкладку «Служба підтримки» .

Телефони для звернення до саппорту букмекера в залежності від країни:

  • Україна: 0-800-210-410;
  • Молдова 0-800-600-20;
  • Таджикистан 992-00-199-1777.

За вказаними номерами можна дзвонити цілодобово. Контактний центр робить все можливе, щоб максимально швидко вирішити питання, яке виникло у користувачів.

Електронна пошта

Якщо немає можливості зателефонувати, оптимальним варіантом буде звернутися до співробітників сапорту через електронну пошту. Для цього необхідно написати листа на електронну адресу support@parimatch.com. Служба підтримки відповість на звернення з надходженням листа. Якщо питання пов’язане з фінансовими транзакціями, то писати звернення потрібно на email retail@parimatch.com.

Онлайн-чат

На офіційному сайті Париматч діє також онлайн-чат. Для звернення необхідно вказати своє ім’я, номер телефону або email. Відразу після цього розпочнеться завантаження чату. Перед тим, як зв’язатися з оператором, знадобиться вказати тему звернення: «Верифікація» , «Поповнення/Висновок» , «Казино» , «Бонуси» , «Ставки» , «Інше» та описати в повідомленні запит.

Форма для зворотного зв’язку

Основна мета форми для зворотного зв’язку полягає в тому, щоб користувач зміг заповнити відповіді на питання, що цікавлять. Це тим самим спростить обробку запиту і зменшить час очікування відповіді. Що потрібно написати у формі:

  • ім’я;
  • email;
  • тема питання;
  • номер індивідуального рахунку;
  • повідомлення.

У формі є поля, які клієнту букмекера необхідно заповнити обов’язково. Також є дані, які користувач зазначає самостійно, наприклад номер мобільного телефону. Графи, які обов’язкові до заповнення, позначені на сторінці символом * .

Альтернативні засоби зв’язку зі службою підтримки

Щоб уточнити моменти, що цікавлять, можна скористатися альтернативними способами зв’язку. Для цього передбачені месенджери:

  • Telegram @PMHelp_bot;
  • WhatsApp +38-050-527-04-32.

Час очікування на запит при зверненні через месенджери становить лише кілька хвилин.

На офіційному сайті букмекерської контори наведено основні способи для звернення до служби підтримки. Це може бути телефонний дзвінок на гарячу лінію, лист на електронну пошту, повідомлення в месенджерах або звернення через форму зворотного зв’язку. Телефон лінії сапорту працює цілодобово. Перед зверненням можна пошукати відповідь у посібнику, а далі скористатися одним із поданих варіантів.

В ідеалі, текст звернення до саппорта має бути максимально чітким і конкретним. Але служба підтримки щодня робить все, що від неї залежить для того, щоб задовольнити всі запити клієнтів Паріматч.

Питання та відповіді:

⏩ Чи можна робити кілька ставок на один матч?

✔️ Так, можна робити необмежену кількість ставок на один матч.

⏩ Чи можна робити кілька ставок на одну подію? ️

✔️ На одну подію укласти кілька парі можна лише при зміні котирувань.

⏩ Який бонус при реєстрації на Паріматч?

✔️ FREEBET 300 гривень – він же вітальний бонус на перший депозит за нову реєстрацію. Основна умова – протягом тижня з моменту реєстрації необхідно внести свій перший депозит не менше ніж 100 грн або еквіваленті.

⏩ Як вивести кошти з рахунку? ️

✔️ Умови виведення коштів на сайті «Паріматч»:

  1. Авторизуватися в особистому кабінеті користувача;
  2. Користувач має пройти процедуру верифікації нового користувача;
  3. Натисніть на суму свого балансу внизу екрана;
  4. Пройти до розділу «Вивести кошти»;
  5. Вибрати зручний спосіб виведення коштів;
  6. Прописати суму для виведення та підтвердити дію;
  7. Бонусні гроші не підлягають виведенню. Їх треба відіграти.

⏩ Що таке Паріматч ком повна версія та стандартна?

✔️ Повна версія – це офіційний сайт Паріматч, на який користувач може зайти з комп’ютера, а стандартна версія Паріматч може відкриватися на будь-якому пристрої користувача.

⏩ У чому відмінності у десктопній та мобільній версії?

✔️ BK Parimatch mobile app дає можливість гравцеві робити ставки з будь-якого місця, де є інтернет. Реєстрація нового гравця через BK Parimatch mobile app неможлива. У Parimatch mobile немає рекламних блоків.

⏩ Як завантажити програму Parimatch?

✔️ Завантажити можна як із офіційного сайту Parimatch. Для цього заходимо на сайт БК, і внизу знаходимо посилання на скачування та встановлення програми, так і app store для Mac OC або google play для Android.

5/5 - (1 vote)

По цій темі

First Casino казино онлайн України

Oleksandr_Author

Можно ли выигрывать в казино играя на минимальные суммы?

Oleksandr_Author

Чи можливо оформити позику до досягнення повноліття

Oleksandr_Author

Огляд Паріматч реєстрації

Oleksandr_Author

Особистий кабінет Паріматч

Oleksandr_Author

Огляд Паріматч – бонус за реєстрацію

Oleksandr_Author

Залишити коментар Видалити відповідь

Цей веб-сайт використовує файли cookie. Ми припускаємо, що ви згодні з цим, але ви можете відмовитися, якщо хочете. Прийняти Детальніше