This version of the page http://www.henkel.ua/press-and-media (185.132.25.11) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2024-02-28. The original page over time could change.
Пресцентр
  • Додати до Моя Колекція
  • Україна | Змінити веб-сайт
Закрити
Закрити
  • Додати до Моя Колекція
  • Україна | Змінити веб-сайт

ПРЕСЦЕНТР

Наша служба зв’язків зі ЗМІ пропонує журналістам найсвіжіші Пресрелізи та довідкову інформацію з різноманітних питань, а також зображення та відеоматеріали для завантаження.

Послуги

Про «Хенкель» в Україні та вихід Henkel з Росії

У квітні 2023 року Henkel припинила діяльність на російському ринку, підписавши угоду про продаж свого бізнесу, яку було завершено незабаром після цього. Завдяки їй Henkel стала однією з перших міжнародних компаній у своєму конкурентному середовищі, котра повністю вийшла з російського ринку.

З початку війни «Хенкель» підтримувала людей в Україні пожертвуваннями в натуральній формі та грошима, а також активно допомагала на кордоні та в країні. Загальний обсяг пакета допомоги сягнув понад 6 мільйонів євро.

Через декілька тижнів після початку повномасштабного вторгнення компанія «Хенкель Україна» змогла відновити роботу на двох із чотирьох своїх виробничих майданчиків – у Львівській і Київській областях, щойно це стало можливим з огляду на безпекову ситуацію. У 2023-му повернувся до роботи та почав відновлення завод компанії на Харківщині, який зазнав ушкоджень внаслідок бойових дій і тимчасової окупації. Сьогодні всі три заводи динамічно розвиваються завдяки інвестиціям компанії, що спрямовані на розширення, модернізацію та впровадження нової продукції. Починаючи з 2022-го «Хенкель» інвестувала в український бізнес приблизно 1,5 млн євро. Таку саму суму заплановано спрямувати на інвестиційні проєкти протягом 2024 року. «Хенкель» продовжить інвестувати в розвиток українського бізнесу компанії, створювати робочі місця, виплачувати зарплати та сплачувати податки в Україні, а також продовжувати виконувати свої зобов’язання перед Україною.

Пресрелізи

25 січ. 2024 р.

«Хенкель» — у переліку 200 найбільших українських компаній, які за версією Forbes Ukraine виявили стійкість під час війни та допомагають економіці України

Компанія «Хенкель» в Україні увійшла до переліку 200 найбільших українських приватних компаній, укладеного редакцією Forbes Ukraine. За даними аналітиків видання, діяльність найбільших українських компаній забезпечує суттєву підтримку економічній активності та зростанню в Україні попри виклики воєнного часу.

26 груд. 2023 р.

Київ

Бренди «Хенкель» зібрали кошти на генератор для дитячого центру «Місце сили» до дня Святого Миколая

Компанія «Хенкель» в Україні та її бренди продовжують надавати підтримку українцям у протидії викликам воєнного часу та ризикам руйнування інфраструктури.

Більше Пресрелізів
Олена Андрощук Керівник відділу корпоративних комунікацій компанії «Хенкель» в Україні Київ, вул. Петра Сагайдачного, 1 +38-044-247-51-00 elena.androschuk@henkel.com Завантажити візитну картку Додати до Моя Колекція

«Хенкель» у ЗМІ

Сервіси

Більше 50 000 осіб працівників та два бізнес-підрозділи – споживачі з усіх країн світу довіряють брендам та технологіям компанії «Хенкель».

У цьому розділі ви можете завантажити обрані зображення та відеоматеріали!

Ознайомтесь із зображеннями