This version of the page http://ictv.ua/programs/ (104.26.6.242) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2024-02-26. The original page over time could change.
Телепрограма ICTV на сьогодні, завтра, на тиждень
Ми у Facebook Наш Instagram Гумор ICTV Серіали ICTV

Телепрограма

Пн
26 Лютого
Вт
27 Лютого
Ср
28 Лютого
Чт
29 Лютого
Пт
01 Березня
Сб
02 Березня
Нд
03 Березня
05:20 Служба розшуку дітей Чужого горя не буває — ця аксіома стала визначальною для ICTV, який вирішив підтримати ініціативу “Магнолії-ТБ”. 05:25 Антизомбі Легендарний проєкт ICTV, який роками знищує російську пропаганду. 06:50 ТОП 5 фейків Топ 5 фейків дивитись онлайн на ICTV2. 07:10 Громадянська оборона Військові та політичні таємниці, які так чи інакше мають відношення до України, невідомі історичні факти та події. 08:00 Дільничний з ДВРЗ Улюблені актори в іронічному народному детективі з гумором та елементами екшену. 09:00 Загальнонаціональна хвилина мовчання Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок агресії російської федерації проти України. 09:05 Дільничний з ДВРЗ Улюблені актори в іронічному народному детективі з гумором та елементами екшену. 13:00 Ботоферма Драматичний серіал про таємні інструменти ворожої пропаганди, які намагалися розхитати Україну зсередини і прокласти шлях вторгненню. 17:10 Грошовий поїзд Два зведених брати, білий і чорношкірий, з дитинства мріяли лише про одне — розбагатіти, задумують зухвале пограбування. Мета нальотчиків — потяг метро, що щоночі перевозить мільйони по тунелях нью-йоркської підземки. 19:10 Очі змії Очі змії — трилер 1998 року режисера в головній ролі з Ніколасом Кейджом. 21:00 Громадянська оборона Військові та політичні таємниці, які так чи інакше мають відношення до України, невідомі історичні факти та події. 21:55 Шкварка У новій іронічно-гумористичній програмі “Шкварка” ICTV2 зібрав найпопулярніші народні жарти від непереможних українців, щоб разом посміятися і дати відповідь ворогу вибухом гучного сміху. 22:50 ТОП 5 фейків Топ 5 фейків дивитись онлайн на ICTV2. 23:05 Антизомбі Легендарний проєкт ICTV, який роками знищує російську пропаганду. 00:00 Державний Гімн України 00:05 Громадянська оборона Військові та політичні таємниці, які так чи інакше мають відношення до України, невідомі історичні факти та події. 00:50 Антизомбі Легендарний проєкт ICTV, який роками знищує російську пропаганду. 01:40 Відділ 44 Чи можна затримати вбивцю без єдиного пострілу, зловити втікача без гонитви, заарештувати злочинця без бійки? Так, якщо до справи береться Відділ 44. 03:20 Громадянська оборона Військові та політичні таємниці, які так чи інакше мають відношення до України, невідомі історичні факти та події. 04:05 Шкварка У новій іронічно-гумористичній програмі “Шкварка” ICTV2 зібрав найпопулярніші народні жарти від непереможних українців, щоб разом посміятися і дати відповідь ворогу вибухом гучного сміху.
05:25 Антизомбі Легендарний проєкт ICTV, який роками знищує російську пропаганду. 07:00 Ранок у великому місті Юлія Зорій, Сергій Лиховида і Григорій Герман щоранку тепер лише на ICTV2! 07:55 Шкварка У новій іронічно-гумористичній програмі “Шкварка” ICTV2 зібрав найпопулярніші народні жарти від непереможних українців, щоб разом посміятися і дати відповідь ворогу вибухом гучного сміху. 09:00 Загальнонаціональна хвилина мовчання Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок агресії російської федерації проти України. 09:05 ТОП 5 фейків Топ 5 фейків дивитись онлайн на ICTV2. 09:50 Топтун Пес-детектив знову в роботі: дивіться серіал “Топтун” на ICTV2! 12:20 Вічність Детективний серіал про судмедексперта, який знається на розкритті злочинів, але не ніяк не може померти сам. 16:20 Біла імла У служительки закону Кері є всього три дні на те, щоб за допомогою пілота літака зловити першого серійного вбивцю в історії Антарктиди, після чого континент накриє полярна ніч… 18:10 Турист Джонні Депп, Анджеліна Джолі, Пол Беттані та Тімоті Далтон у пригодницькому екшені. 20:00 Розтин покаже Прем’єра нового третього сезону! Детективний серіал, де розплутувати справи разом зі слідчими береться патологоанатом-судмедексперт. 21:50 Темні часи Ґері Олдмен в оскароносному фільмі про Вінстона Черчилля та історичні рішення Другої світової війни. 00:00 Державний Гімн України 00:05 Захисники неба Документальний фільм Захисники неба дивіться онлайн на ICTV2. 00:45 Спокійно, працює ППО Документальний фільм Спокійно, працює ППО дивіться онлайн на ICTV2. 01:15 Антизомбі Легендарний проєкт ICTV, який роками знищує російську пропаганду. 02:10 Відділ 44 Чи можна затримати вбивцю без єдиного пострілу, зловити втікача без гонитви, заарештувати злочинця без бійки? Так, якщо до справи береться Відділ 44. 03:45 Антизомбі Легендарний проєкт ICTV, який роками знищує російську пропаганду. 04:05 Шкварка У новій іронічно-гумористичній програмі “Шкварка” ICTV2 зібрав найпопулярніші народні жарти від непереможних українців, щоб разом посміятися і дати відповідь ворогу вибухом гучного сміху.
05:05 Громадянська оборона Військові та політичні таємниці, які так чи інакше мають відношення до України, невідомі історичні факти та події. 07:00 Ранок у великому місті Юлія Зорій, Сергій Лиховида і Григорій Герман щоранку тепер лише на ICTV2! 07:55 Громадянська оборона Військові та політичні таємниці, які так чи інакше мають відношення до України, невідомі історичні факти та події. 09:00 Загальнонаціональна хвилина мовчання Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок агресії російської федерації проти України. 09:05 Громадянська оборона Військові та політичні таємниці, які так чи інакше мають відношення до України, невідомі історичні факти та події. 09:50 Слідаки Непідробні слідчі, захоплюючі розслідування та метушливе життя поліцейського відділку – у серіалі покажуть розповсюджені правопорушення, з якими може стикнутися кожен українець. 12:15 Вічність Детективний серіал про судмедексперта, який знається на розкритті злочинів, але не ніяк не може померти сам. 16:15 Очі змії Очі змії — трилер 1998 року режисера в головній ролі з Ніколасом Кейджом. 18:10 Розтин покаже Прем’єра нового третього сезону! Детективний серіал, де розплутувати справи разом зі слідчими береться патологоанатом-судмедексперт. 20:00 Розтин покаже Прем’єра нового третього сезону! Детективний серіал, де розплутувати справи разом зі слідчими береться патологоанатом-судмедексперт. 21:50 Біла імла У служительки закону Кері є всього три дні на те, щоб за допомогою пілота літака зловити першого серійного вбивцю в історії Антарктиди, після чого континент накриє полярна ніч… 23:45 Громадянська оборона Військові та політичні таємниці, які так чи інакше мають відношення до України, невідомі історичні факти та події. 00:00 Державний Гімн України 00:05 Громадянська оборона Військові та політичні таємниці, які так чи інакше мають відношення до України, невідомі історичні факти та події. 01:15 Антизомбі Легендарний проєкт ICTV, який роками знищує російську пропаганду. 01:30 Відділ 44 Чи можна затримати вбивцю без єдиного пострілу, зловити втікача без гонитви, заарештувати злочинця без бійки? Так, якщо до справи береться Відділ 44. 03:45 Шкварка У новій іронічно-гумористичній програмі “Шкварка” ICTV2 зібрав найпопулярніші народні жарти від непереможних українців, щоб разом посміятися і дати відповідь ворогу вибухом гучного сміху.
05:05 Антизомбі Легендарний проєкт ICTV, який роками знищує російську пропаганду. 07:00 Ранок у великому місті Юлія Зорій, Сергій Лиховида і Григорій Герман щоранку тепер лише на ICTV2! 07:55 Антизомбі Легендарний проєкт ICTV, який роками знищує російську пропаганду. 09:00 Загальнонаціональна хвилина мовчання Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок агресії російської федерації проти України. 09:05 Антизомбі Легендарний проєкт ICTV, який роками знищує російську пропаганду. 09:30 Слідаки Непідробні слідчі, захоплюючі розслідування та метушливе життя поліцейського відділку – у серіалі покажуть розповсюджені правопорушення, з якими може стикнутися кожен українець. 12:00 Вічність Детективний серіал про судмедексперта, який знається на розкритті злочинів, але не ніяк не може померти сам. 16:10 Грошовий поїзд Два зведених брати, білий і чорношкірий, з дитинства мріяли лише про одне — розбагатіти, задумують зухвале пограбування. Мета нальотчиків — потяг метро, що щоночі перевозить мільйони по тунелях нью-йоркської підземки. 18:10 Розтин покаже Прем’єра нового третього сезону! Детективний серіал, де розплутувати справи разом зі слідчими береться патологоанатом-судмедексперт. 20:00 Розтин покаже Прем’єра нового третього сезону! Детективний серіал, де розплутувати справи разом зі слідчими береться патологоанатом-судмедексперт. 21:50 Міст шпигунів Том Генкс у захоплючій шпигунській драмі Стівена Спілберга про “Холодну війну”. 00:00 Державний Гімн України 00:05 Міст шпигунів Том Генкс у захоплючій шпигунській драмі Стівена Спілберга про “Холодну війну”. 00:30 Шкварка У новій іронічно-гумористичній програмі “Шкварка” ICTV2 зібрав найпопулярніші народні жарти від непереможних українців, щоб разом посміятися і дати відповідь ворогу вибухом гучного сміху. 02:15 Відділ 44 Чи можна затримати вбивцю без єдиного пострілу, зловити втікача без гонитви, заарештувати злочинця без бійки? Так, якщо до справи береться Відділ 44. 03:20 Громадянська оборона Військові та політичні таємниці, які так чи інакше мають відношення до України, невідомі історичні факти та події. 04:05 Шкварка У новій іронічно-гумористичній програмі “Шкварка” ICTV2 зібрав найпопулярніші народні жарти від непереможних українців, щоб разом посміятися і дати відповідь ворогу вибухом гучного сміху.
05:05 Громадянська оборона Військові та політичні таємниці, які так чи інакше мають відношення до України, невідомі історичні факти та події. 07:00 Ранок у великому місті Юлія Зорій, Сергій Лиховида і Григорій Герман щоранку тепер лише на ICTV2! 07:55 На трьох Скетч-шоу дотепних жартів і кумедних історій, які підказує саме життя. Персонажі добре знайомі глядачам – це звичайні лікарі, поліцейські, вчителі, «офісний планктон». 09:00 Загальнонаціональна хвилина мовчання Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок агресії російської федерації проти України. 09:05 На трьох Скетч-шоу дотепних жартів і кумедних історій, які підказує саме життя. Персонажі добре знайомі глядачам – це звичайні лікарі, поліцейські, вчителі, «офісний планктон». 10:00 Дизель Шоу «Дизель Шоу» — це найкращі жарти та номери від улюбленого творчого колективу країни. 12:00 Вижити за будь-яку ціну Ще один серіал від акторів «Дизель Шоу»: Віка та Саша – типова пара, до яких на час ремонту переселяються батьки. Тепер завдання лише одне – «Вижити за всяку ціну!» 12:30 На трьох Скетч-шоу дотепних жартів і кумедних історій, які підказує саме життя. Персонажі добре знайомі глядачам – це звичайні лікарі, поліцейські, вчителі, «офісний планктон». 15:50 Вижити за будь-яку ціну Ще один серіал від акторів «Дизель Шоу»: Віка та Саша – типова пара, до яких на час ремонту переселяються батьки. Тепер завдання лише одне – «Вижити за всяку ціну!» 17:00 На трьох Скетч-шоу дотепних жартів і кумедних історій, які підказує саме життя. Персонажі добре знайомі глядачам – це звичайні лікарі, поліцейські, вчителі, «офісний планктон». 19:00 Дизель Шоу «Дизель Шоу» — це найкращі жарти та номери від улюбленого творчого колективу країни. 00:00 Державний Гімн України 00:05 На трьох Скетч-шоу дотепних жартів і кумедних історій, які підказує саме життя. Персонажі добре знайомі глядачам – це звичайні лікарі, поліцейські, вчителі, «офісний планктон». 01:05 Дрібниці Поліція розслідує серію загадкових вбивств. Нещодавно стало ясно, що до цього причетний небезпечний маніяк. Але справа не зрушується з мертвої точки. Злочинець дуже розумний і вправний і майже не залишає доказів. 03:05 Громадянська оборона Військові та політичні таємниці, які так чи інакше мають відношення до України, невідомі історичні факти та події. 04:10 Відділ 44 Чи можна затримати вбивцю без єдиного пострілу, зловити втікача без гонитви, заарештувати злочинця без бійки? Так, якщо до справи береться Відділ 44.
05:45 Громадянська оборона Військові та політичні таємниці, які так чи інакше мають відношення до України, невідомі історичні факти та події. 06:45 ТОП 5 фейків Топ 5 фейків дивитись онлайн на ICTV2. 07:00 Антизомбі Легендарний проєкт ICTV, який роками знищує російську пропаганду. 09:00 Загальнонаціональна хвилина мовчання Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок агресії російської федерації проти України. 09:05 Громадянська оборона Військові та політичні таємниці, які так чи інакше мають відношення до України, невідомі історичні факти та події. 10:20 Позивний «Бандерас» Захоплюючий воєнний детектив Зази Буадзе про полювання на російського диверсанта під час АТО 2014 року. 12:30 Турист Джонні Депп, Анджеліна Джолі, Пол Беттані та Тімоті Далтон у пригодницькому екшені. 14:10 Праведник Один проти російської мафії: культовий бойовик Антуана Фукуа з Дензелом Вашингтоном у головній ролі. 16:45 Праведник 2 Продовження історії колишнього агента ЦРУ Роберта Маккола у виконанні Дензела Вашингтона. 19:00 Два стволи Це історія двох грабіжників, які насправді не ті, ким здаються. Один з них – агент з управління по боротьбі з наркотиками, а інший – таємний агент розвідки ВМС. 21:00 Облога Агент ФБР Ентоні Хаббард веде розслідування, наступаючи на п’яти терористам, але постійно відстаючи від них на один крок. 23:05 Джанго вільний Противник расизму і рабства доктор Кінг Шульц і звільнений ним раб Джанго вирушають на допомогу дружині Джанго, яка знаходиться у рабстві… 00:00 Державний Гімн України 00:05 Джанго вільний Противник расизму і рабства доктор Кінг Шульц і звільнений ним раб Джанго вирушають на допомогу дружині Джанго, яка знаходиться у рабстві… 02:10 Громадянська оборона Військові та політичні таємниці, які так чи інакше мають відношення до України, невідомі історичні факти та події. 03:00 Антизомбі Легендарний проєкт ICTV, який роками знищує російську пропаганду. 03:50 Відділ 44 Чи можна затримати вбивцю без єдиного пострілу, зловити втікача без гонитви, заарештувати злочинця без бійки? Так, якщо до справи береться Відділ 44.
05:25 Шкварка У новій іронічно-гумористичній програмі “Шкварка” ICTV2 зібрав найпопулярніші народні жарти від непереможних українців, щоб разом посміятися і дати відповідь ворогу вибухом гучного сміху. 07:00 Відділ 44 Чи можна затримати вбивцю без єдиного пострілу, зловити втікача без гонитви, заарештувати злочинця без бійки? Так, якщо до справи береться Відділ 44. 09:00 Загальнонаціональна хвилина мовчання Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок агресії російської федерації проти України. 09:05 Відділ 44 Чи можна затримати вбивцю без єдиного пострілу, зловити втікача без гонитви, заарештувати злочинця без бійки? Так, якщо до справи береться Відділ 44. 12:30 Розтин покаже Прем’єра нового третього сезону! Детективний серіал, де розплутувати справи разом зі слідчими береться патологоанатом-судмедексперт. 18:00 Велика стіна Дія фільму розгортається в XV столітті в Китаї. Армія монстрів тероризує місцеве населення. Щоб захистити себе від нападів чудовиськ, мешканці вирішують побудувати неприступну стіну, але проект виявляється для них заскладним, адже будівництво постійно знаходиться під загрозою нападу монстрів. 19:50 Дракула. Невідома історія Фільм розповідає історію життя одного з найвідоміших і таємничих аристократів у світі – румунського графа Дракули, який за життя був відомий як Влад Цепеш. 21:40 Оселя зла 3: Вимирання Еліс, яка вже не раз рятувала світ від смертельних вірусів і неминучої загибелі, знов узялася за зброю. Цього разу їй належить битися з корпорацією «Амбрелла», що працює над реалізацією звірячого антигуманного проекту. 23:30 Людина пітьми Доктор Пейтон Уестлейк на порозі грандіозного відкриття – він закінчує експерименти зі створення штучної людської шкіри. Але банда злочинців на чолі зі садистом-збоченцем Робертом Дюраном увірвалася до його лабораторії та висадила все в повітря разом з нещасним доктором.

Топ-відео

30:39
32:12
44:11
44:39
Показати ще

Гарячі матеріали

Як зірки серіалу «Розтин покаже» допомагають ЗСУ та українцям під час війни

Життя варте того, щоб його фільмувати: Doc Kyiv Fest представляє офіційний постер кінофестивалю

Veteran Hub оголошує грант 
для громадських та благодійних організацій

“Факти тижня” презентують документальний проєкт до 10-ї річниці окупації Криму

Показати ще

Ведучі каналу

Олена Фроляк Станіслав Боклан Костянтин Стогній Вадим Карп’як Оксана Соколова
Показати ще
Вгору
    Ще

    Повідомити про помилку

    Текст, який буде надіслано нашим редакторам:

    Надіслати Скасувати
    ВГОРУ