Чи є безпрограшна стратегія ставок? Такий 100% немає, але стратегія ставок на спорт дозволяє беттерам значно зменшити свої фінансові втрати та збільшити шанс на виграш на ставках.

Порада: якщо не можете визначитися, яка стратегія ставок на спорт в казино GGBET краща, то спробуйте кілька варіантів. Так ви зможете протестувати різні методи та підібрати найефективніші для себе.

Які види стратегій ставок на спорт обирають для букмекерських контор?

Усі стратегії, які ви можете використовувати для ставок на спорт, поділяються на два типи:

- математичні стратегії або їх ще називають фінансові чи універсальні

- спеціалізовані

Спеціалізовані стратегії підходять тим беттерам, які добре знаються на особливостях того чи іншого виду спорту, наприклад, у футболі. Завдяки своїм знанням беттер може зробити правильний вибір та поставити на команду, яка принесе йому гарний виграш.

Математичні стратегії дозволяють звести ризик втрати всього банку та збільшити шанси на виграш беттера. Математичні стратегії ставок на спорт допомагають грамотно управляти банкінгом або шукати прорахунки букмекерських контор.

Математичні чи фінансові стратегії також поділяються на два типи:

- агресивні стратегії:

- помірні стратегії.

Агресивні фінансові стратегії це такі схеми для ставок, коли розмір ставки збільшуються прогресивно. До таких видів стратегій відносяться всі види наздоганяння, стратегія Мартінгейл, стратегії з використанням послідовності Фібоначі. Ці методи хороші в тих випадках, коли немає програшних ліній або якщо вони короткі. Якщо невдачі йдуть одна за одною, то ігровий банк дуже швидко виснажиться через прогресивне збільшення ставки, тому важливо вчасно зупинитися і вибрати іншу стратегію.

У помірних стратегіях ставки збільшують невеликі суми. Якщо ви зробите кілька невдалих ставок поспіль, ваші втрати будуть не такими великими, оскільки початкова ставка мала. Помірні стратегії дозволяють беттер грати довгий час, але вони не дають великих і швидких виграшів.

До скромних стратегій ставок на спорт відносять флет, гру на відсоток від банку, критерій Келлі.

Найкращі стратегії ставок на спорт

Агресивні та помірні стратегії відрізняються одна від одної темпом збільшення ставок. В одних стратегіях банкролл швидко збільшується і є шанс отримати виграш тут і зараз, але є великий шанс і програш. В інших стратегіях ставки збільшуються поступово, отже, і шанс піти швидко на повний мінус нижче.