This version of the page http://www.euroindex.ua/?pid=20 (91.222.136.252) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2024-02-16. The original page over time could change.
Euroindex Trade shows in Ukraine, Trade shows in Kiev : Виставки після Перемоги
Виставки після Перемоги

Шановні учасники, партнери, відвідувачі, друзі!

Хочемо поділитись з вами доброю новиною про домівку наших виставок – виставковий центр «КиївЕкспоПлаза». Сталось маленьке диво і, незважаючи на перебування в епіцентрі бойових дій, він уцілів. Зазнав незначних пошкоджень, та ми їх усунемо. І повернемось до роботи, аби знову стати місцем зустрічей, контактів, підприємницького драйву та натхнення. Детальніше тут.

Як ви знаєте, проведення масових заходів заборонено нормами воєнного стану. Тому поки що ми робимо все, що можемо, для прискорення нашої Перемоги та готуємось до відновлення економіки. Про проведення усіх запланованих заходів повідомимо за першої можливості, а наразі  готові запропонувати інформаційну підтримку усім компаніям, що відновлюють роботу, на наших  ресурсах – сайтах та сторінках у соцмережах.

Якщо ви вже відновили роботу (а може й не припиняли), якщо перепрофілювали виробництво, якщо маєте нові пропозиції або ж просто хочете поділитись корисною інформацією - пишіть на onoprienko@eindex.kiev.ua і ми залюбки допоможемо поширити  ваші новини серед численної аудиторії наших клієнтів.

Разом переможемо!

Компанія "Євроіндекс" 1994-2024 | Політика конфіденційності