This version of the page http://www.dragobrat.biz/transfer.html (89.184.73.119) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2024-02-14. The original page over time could change.
Трансфер на Драгобрат.Перевезення на Драгобрат з Ясіня
dragobrat.biz
UA RU

Трансфер на Драгобрат | Перевезення на Драгобрат з Ясіня | Ціни 2024р.

Трансфер на Драгобрат
Перевезення на Драгобрат з Ясіня

+380970870473 +380932457696
Instagram transfer-dragobrat.vip

Послугa "Трансфер на Драгобрат"

Пропонуємо персональний та груповий трансфер На Драгобрат з Ясіня, а також у зворотньому напрямку. Автомобілі VIP класу джип, УАЗ 'таблетка' та ГАЗ-66 на 4/9/18 місць. Для Вашої зручності та економії, ми кожного дня формуємо групи з Ж/Д вокзалу, Автостанції, або з іншого місця прибуття, як для підйому так і для спуску.
Орієнтована вартість з людини складає 300 грн.

Зустріч на вокзалі: водії зустрічають біля залізничного вокзалу, автостанції чи з парковки в Ясінях і доставлять Вас до готеля,підйомника на Драгобрат.Трансфер на Драгобрат здійснюється комфортабельними джипами на 4 місць, Уаз Буханками на 9 місць, а також Газ 66 на 18 місць

Авто для трансферу Ясіня-Драгобрат-Ясіня

УАЗ "таблетка"

К-сть місць:9 + багаж

2400 грн машина

Toyota Land Cruiser

К-сть місць: 4 + Багаж

1500 грн машина

ГАЗ-66

К-сть місць:18 + Багаж

3000 грн машина

Toyota Land Cruiser 105

К-сть місць: 4 + Багаж

1500 грн машина

Nisan Patrol

К-сть місць: 4 + Багаж

1500 грн машина

Автостоянка в Ясіня

Закрита територія під відеонаглядом

100грн доба

Наші переваги

Швидке та безпечне перевезення

Працюємо цілодобово

Комфортні авто

Регелярне Технічне Обслуговування машин

Досвідченні водії

Перевезення багажу

Організація екскурсій

Знижки постійним клієнтам і великим групам

Вартість,тарифи,ціни на послуги трансфера Ясіня-Драгобрат-Ясіня.

Джип 4 осіб + багаж - 1500грн за авто.
Уаз Буханка 9 осіб + багаж - 2400грн за авто.
Газ66 18 осіб + багаж - 3000грн за авто.
Орієнтовна вартість з людини складає 300грн.
Ціни вказані в одну сторону !

Ясіня - Драгобрат як доїхати? Як замовити Трансфер На Драгобрат?

Пропонуєм Вам найкращий спосіб дістатися на комфортному Газ 66 до будь-якого готелю, витяга (підйомника) Драгобрата, і навпаки від Драгобрата до вокзалу чи автостанції в Ясінях. Або в будь-яку іншу точку Драгобратського регіону. Замовивши у нас Трансфер на Драгобрат на повнопривідному джипі, Ви безумовно отримаєте найбільш мобільний і безпечний спосіб дістатися до пункту Вашого призначення, при цьому отримуючи задоволення від поїздки і заощаджуючи свої гроші і нерви чекаючи таксі.

Трансфер на Драгобрат | Транспорт, Перевезення на Драгобрат з Ясіня

Зустрінем Вас на автостанції , ж/д вокзалі , або з іншої локації в Ясінях. Кожного дня формуєм групи для підйому так і для спуску. Орієнтовна вартість з людини 300грн. Ви хочете замовити авто для трансферу на Драгобрат з автостанції або залізничного вокзалу в Ясіня? Зверніться в компанію Трансфер на Драгобрат ! Ми допоможемо вирішити будь-яке питання. У нашому розпорядженні є величезний автопарк , який розрахований на 4 , 9 та 18 людей. Розкажіть про те, скільки чоловік потрібно перевезти і ми підберемо оптимальний варіант, виходячи з Ваших запитів. Для цього у нас є всі можливості!

Як доїхати(добратись) з Ясіня до Драгобрату. Як замовити у перевізників Трансфер на Драгобрат?

Дорога Ясіня-Драгобрат є лише одна. І стан її завжди поганий. Варіанти проїзду від Ясіні на Драгобрат тільки залишивши власний автомобіль в Ясінях і замовити послуги Траснфер на Драгобрат з Ясіня . Для цього Вам потрібно звʼязатись з нами або надіслати повідомлення через мессенджери Viber або WhatsApp і повідомити нам;
• Необхідну Вам дату та орієнтовний час трансферу;
• Кількість осіб;
• Назву готеля на Драгобраті, куди Вам потрібно дістатися.
Ми узгодимо з Вами місце зустрічі та повідомимо про подальші Ваші дії.

Ви шукаєте найзручніший і надійний трансфер на Драгобрат ? Наші професійні водії готові зустріти вас на залізничному вокзалі, автостанції або парковці в Ясінях та забезпечити комфортабельну подорож до вашого готелю або підйомника. Обирайте із різноманітних варіантів транспорту: ексклюзивні джипи на 4 місця для особистих подорожей, Уаз Буханки на 9 місць для групових виїздів та Газ 66 на 18 місць для великих компаній. Трансфер на Драгобрат гарантує комфорт, безпеку та високий рівень обслуговування. Нехай ваша подорож до Драгобрата починається без турбот – оберіть наш трансфер і насолоджуйтеся неперевершеним відпочинком у гірських краях.