This version of the page http://www.mercedes-benz.ua/services/service-packages/ (108.138.51.63) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2024-02-12. The original page over time could change.
Програми лояльності | Mercedes-Benz | Офіційний сайт в Україні

Contact

Close
Contact
Call Us

Heading

Close X
Меню
Пошук авто
Контакти
Списки
Назад
Програми лояльності Mercedes-Benz Спеціальні пропозиції в офіційній дилерській мережі.
Програми лояльності Вигідні акційні пропозиції в офіційній дилерській мережі Mercedes-Benz Запрошуємо відвідати офіційні сервісні станції Mercedes-Benz в Україні і скористатися спеціальними умовами на обслуговування Вашого автомобіля.
Тариф "Лояльний" З 1 січня 2024 року для всіх легкових автомобілів Mercedes-Benz, строк гарантії яких за терміном експлуатації закінчився, діють знижки в розмірі до 5% на запасні частини і 20% на послуги, за умови обслуговування в офіційній дилерській мережі.


Знижки на роботи: -20%

Знижки на запасні частини: до -5%

Надіслати запит
Детальніше
Преміум сервіс Ваш легковий автомобіль Mercedes-Benz старший 5 років?

А саме, виготовлений до 01.01.2020 року?

Тоді, саме Вас ми запрошуємо відвідати офіційні сервісні станції Mercedes-Benz в Україні і скористатися спеціальними умовами на обслуговування Вашого автомобіля, що дозволить підтримувати бездоганний технічний стан улюбленого Mercedes-Benz зі значною вигодою.


Пропонуємо скористатися знижкою -20% на роботи та знижкою до -20% на запасні частини.[1]

Надіслати запит


[1]Знижені ціни діють з 01.01.2024 року при умові замовлення запасних частин для обслуговування у дилера-виконавця робіт. Знижки за акцією Преміум Сервіс не додаються до знижок за іншими діючими акціями- пропонується обрати тільки одну акцію з найоптимальнішими для Вас знижками.
Button
Преміум сервіс плюс Якщо ж Ваш легковий автомобіль Mercedes-Benz старший 8 років та виготовлений до 01.01.2017 року, то спеціально для Вас діють вигідні умови на обслуговування у офіційних сервісних станціях Mercedes-Benz в Україні.

Скористайтесь спеціальними умовами для Вашого автомобіля та підтримайте бездоганний технічний стан Вашого улюбленого авто зі значною вигодою для Вас.


Знижка на роботи -30%[1]

Знижки на запасні частини до -30%[1]

Надіслати запит


[1]Знижені ціни діють з 01.01.2024 року при умові замовлення запасних частин для обслуговування у дилера-виконавця робіт. Знижки за акцією Преміум Сервіс не додаються до знижок за іншими діючими акціями- пропонується обрати тільки одну акцію з найоптимальнішими для Вас знижками.
Button
    Сервісні пакети Згідно з умовами акції, вартість діагностичних робіт, замовлених з переліку доступних на момент звернення, дозволяє заощадити до 50% коштів, у порівнянні зі звичайним замовленням.

    Пропозиція дійсна за умови замовлення і установки оригінальних запасних частин, придбаних у виконавця робіт, що вимагають заміни за результатами проведених діагностичних робіт.[1]

    Надіслати запит


    [1]Спеціальні ціни діють з 01.01.2024 по 31.12.2024 у всій дилерській мережі Mercedes-Benz в Україні крім тимчасово окупованих територій Херсонської, Запорізької, Луганської і Донецької областей та Криму. Вигода становить до 50% вартості діагностичних робіт, замовлених з переліку доступних на момент звернення, в порівнянні зі звичайним, а не пакетним замовлення, за станом на дату здійснення замовлення. Спеціальна пропозиція дійсна за умови замовлення і установки у офіційного дилера запасних частин, які знадобиться замінити за результатами діагностики.
    Button
    Перелік діагностичних робіт, що підпадають під акцію "Сервісні пакети" - Перевірка дизельного двигуна (для всіх типів автомобілів)
    - Перевірка ходової частини (для легкових автомобілів)
    - Перевірка ходової частини (для комерційних автомобілів)
    - Перевірка електроустаткування (для всіх типів автомобілів)
    - Перевірка і регулювання розвал-сходження коліс (для легкових автомобілів без пневматичної підвіски)
    - Перевірка і регулювання розвал-сходження коліс (для комерційних автомобілів (повною масою до 8 тон)
    - Перевірка і регулювання розвал-сходження коліс (для легкових автомобілів з пневмопідвіскою)
    - Кодування одного блоку управління однієї з систем автомобіля (для всіх типів автомобілів)

    Надіслати запит
    Button
    All categories Choose the right accessories for your Mercedes.
    Інші розділи
    Онлайн склад
    Акції та пропозиції
    Вантажні автомобілі
    Кредитування
    Мікроавтобуси
    Знайти найближчий автосалон
    Пошук авто
    Закрити