This version of the page http://www.1plus1.ua/velikij-muzicnij-kvartal (195.137.240.100) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2024-02-09. The original page over time could change.
Великий музичний квартал
UA RU

Великий музичний квартал

концерт
концерт

Про проєкт

26 серпня о 19:30 відбудеться патріотична прем’єра від “Вечірнього кварталу”.Підтримка бойового духу українських військових – важлива місія для акторів Студії «Квартал 95» ще з 2014 року. Від початку повномасштабної війни гумористи разом з друзями-артистами дали вже понад 300 концертів для наших захисників та захисниць. Виїжджали близько до передової, виступали у військових частинах, на полігонах, у госпіталях, в деокупованих містах та селах - щоб подякувати справжнім героям та підтримати всіх українців.  У святковому благодійному концерті до Дня Незалежності України глядачі побачать відео з цих виступів та зворушливих зустрічей. Окрім того, в концерті гумористи будуть жартувати на актуальні теми, висміювати ворога, а відомі артисти виконають свої патріотичні хіти. Серед зіркових гостей «Великого музичного Кварталу» - Тіна Кароль, MONATIK, Наталя Могилевська, Злата Огнєвіч, SHUMEI, THE HARDKISS, Дмитро Pianoбой Шуров, TVORCHI, KAZKA, ROXOLANA, TAYANNA, Міша Крупін, KARTA SVITU.

Показати більше
Всі
Новини
Схожі проєкти
Продовження Великого музичного Кварталу у суботу о 19:30 на 1+1 Україна

Продовження Великого музичного Кварталу! Дивіться прем'єру у суботу о 19:30 на 1+1 Україна. 

Дивись Великий музичний Квартал на 1+1 Україна
Концерт Великий музичний Квартал
Продовження Великого музичного Кварталу у суботу о 19:30 на 1+1 Україна
Концерт Великий музичний Квартал

Новини

Не пропустіть продовження "Великого музичного Кварталу" на телеканалі "1+1 Україна"
#концерт
Таємниці особистого життя Буданова та розмова з прихильницею російської музики: чим дивуватиме продовження “Великого музичного Кварталу” на телеканалі “1+1 Україна”
#прем'єра
“Який час, такий і гумор”, — Євген Кошовий розказав про жарти під час війни та концерт “Великий музичний Квартал” (ексклюзив)
#ексклюзив
Ексклюзивні відео виступів артистів на передовій та декомунізація “Батьківщини-Матері”: “1+1 Україна” покаже «Великий музичний Квартал»
#прем'єра
Новини проєкту
Схожі програми
Пісня мого життя
концерт
Дивитись
Новорічний Вечірній Квартал
концерт
Дивитись
Різдво. Ти не один
концерт
Дивитись
Голос країни
концерт
Дивитись
Концерт Океан Ельзи "Нам тут жити"
концерт
Дивитись
Благодійний тур "Нескорені"
концерт
Дивитись всі програми