This version of the page http://tsou.org.ua/ (5.9.177.66) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2024-02-08. The original page over time could change.
ТСО України

UARU

Нашi партнери

Новини та події

6 лютого 2024
ДЯКУЄМО ВЧИТЕЛЯМ ПРЕДМЕТУ «ЗАХИСТ УКРАЇНИ»!
На базі Партизанського ліцею, що на Дніпропетровщині, відбулися змагання «Ігри патріотів», приурочені Дню пам'яті Героїв Крут.
5 лютого 2024
ВІТАЄМО З ЮВІЛЕЄМ!
ШАНОВНИЙ ВОЛОДИМИРЕ ВОЛОДИМИРОВИЧУ! Від імені багатотисячного колективу нашого Товариства, від усього серця вітаю Вас з ювілеєм – 80-річчям від Дня народження! У цю знаменну дату Ви входите із значними життєвими здобутками, з таким нелегким, але приємним багажем досвіду, мудрості, таланту. Багаторічна сумлінна служба в Збройних Силах, праця в ім’я Української держави та Товариства стали основним дороговказом у Вашому житті. Завдяки Вашому значному практичному та життєвому досвіду, прагненню до самовдосконалення зростають поруч з Вами наші фахівці оборонного Товариства, які здобувають знання, вміння та професійні навички, завдячуючи Вам. Ви – високопрофесійний фахівець, втілення порядності, сумлінності, відповідальності, професіоналізму; скарбник якостей, які так необхідні сьогодні рідній Україні. Людина та спеціаліст, який вболіває за долю нашого Товариства, творить його сьогодення та майбутнє. Саме такі людські якості від Вас, Володимире Володимировичу, передаються усім людям, з якими Ви спілкуєтесь та які Вас оточують і поважають. Ми знаємо Вас як чесну, порядну, інтелігентну, вольову та завжди усміхнену і позитивну людину, яка серцем повністю віддана діяльності Товариства та інтересам України, а життєвий і професійний досвід проявляє у своїй справі. Всі, хто працював з Вами пліч-о-пліч, завжди з приємністю згадують моменти як ділового, так і простого щирого людського спілкування. Вимогливість, вміння чітко ставити завдання, вказуючи найоптимальніші шляхи їх вирішення, здатність розуміти колег – ось що яскраво відрізняє Вас від багатьох людей. Тож з нагоди Вашого ювілею, щиро бажаємо невичерпної енергії, довгих, радісних літ у мирі та добрі, міцного здоров’я та сімейного затишку. Зичимо невпинного руху вперед, успішного здійснення задуманих мрій та планів. Нехай вогонь завзяття та енергії зігріває Вас довгі, плідні та щасливі роки! Мирного неба! З повагою Голова Товариства Сергій Кошин
2 лютого 2024
ЗМАГАЛИСЯ НАЩАДКИ ГЕРОЇВ КРУТ
На честь пам’яті Героїв Крут 30 січня відбулися відкриті змагання з вогневої підготовки «Влучний стрілець» серед учнів професійних (професійно-технічних) навчальних закладів освіти міста Києва. 106 років минуло з того трагічного часу, коли невеличкий загін студентів-курсантів тримав оборону столиці України від більшовицької навали. Але пам’ять про юнаків, які своїми тілами, своєю звитягою та хоробрістю зупинили ворога, залишається і буде жити вічно. Сьогодні над Україною знову нависла ця орда, російська федерація, яка вже 10 років поспіль своєю загарбницькою та фашистською ідеологією намагається поставити Україну на коліна. І знову вільний та незалежний Український народ виборює своє право на існування як держави, зі зброєю в руках потужно нищить рашистів.
1 лютого 2024
ЗАКЛЮЧНЕ ЗАНЯТТЯ З КОРИСТУВАННЯ НАВЧАЛЬНИМ МОДУЛЕМ
30 січня під керівництвом заступника Голови ГО «ТСО України» Сергія Сухарєва відбулося в режимі онлайн заключне заняття керівників навчальних закладів Івано-Франківської обласної організації ТСО України з користування навчальним модулем Сайту «Автошколи ТСО України».
31 січня 2024
СПРИЯННЯ ОБОРОНІ – В ЦЕНТРІ УВАГИ!
31 січня в Києві відбулося чергове засідання Ради Правління ГО «ТСО України», на яке були запрошені голови обласних осередків та начальники управлінь апарату Правління. Головною темою зібрання було питання співпраці Відокремлених підрозділів Товариства зі Збройними Силами України, благодійними та волонтерськими організаціями у 2023 році.
Архів новин

Фотогалерея

18 лютого 2022
НАВЧАЄМОСЯ, ЗМАГАЄМОСЯ, СТАЄМО СИЛЬНІШИМИ!
22 лютого 2021
«ЗИМОВИЙ ДЕСАНТ»
12 січня 2021
Фотогалерея

Статтi

ПОЛОЖЕННЯ ТА ІНСТРУКЦІЇ, ЗАТВЕРДЖЕНІ ПРАВЛІННЯМ ГО "ТСО УКРАЇНИ"
ПОЛОЖЕННЯ ТА ІНСТРУКЦІЇ, ЗАТВЕРДЖЕНІ РАДОЮ ПРАВЛІННЯ ГО "ТСО УКРАЇНИ" (частина 1)
ПОЛОЖЕННЯ ТА ІНСТРУКЦІЇ, ЗАТВЕРДЖЕНІ РАДОЮ ПРАВЛІННЯ ГО "ТСО УКРАЇНИ" (частина 2)
ПРО ДІЯЛЬНІСТЬ ГОЛОВИ ТОВАРИСТВА У 2022 РОЦІ
ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОРЯДОК ОБРОБКИ ТА ЗАХИСТУ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ
Архів cтатей

Вiдео

22 лютого 2019 УЧАСНИК МАЙДАНУ ТА АТО СТВОРЮЄ В ЯРМОЛИНЦЯХ ВІЙСЬКОВО-ПАТРІОТИЧНИЙ КЛУБ
Відеоархів
ТСО УКРАЇНИ
Товариство сприяння оборонi України
© 2007–2010 Всi права захищенi.
м Київ, проспект Перемоги 52/2
тел./ факс: (044) 456-80-11
Форма зворотнього зв'язку

Розробка сайту