This version of the page http://galinfo.com.ua/region/lviv/ (104.21.94.98) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2024-02-07. The original page over time could change.
Новини - Львів -
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
ЗНАЙТИ
Відверта Розмова_з
Слухай онлайн

Орест Чемерис: Лікаря повинен вчити лікар. Для цього і потрібні університетські клініки

Виконувач обовʼязків ректора Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького Орест Чемерис у проєкті #ВідвертаРозмова_з про університетську лікарню та Національний реабілітаційний центр.
Львів
    • У Зашкові відкрили пам’ятні таблиці двом загиблим захисникам 07 лютого 2024 18:53 Львівська громада вшановує пам’ять воїнів, що віддали життя, боронячи Україну. Сьогодні, 7 лютого, на фасаді ліцею у Зашкові відкрили пам'ятні таблиці двом загиблим бійцям – Андрію Беспальку та Ігорю Русановському.
    • 07 лютого
      2024
      18:37
    • Штормове попередження: завтра у Львові прогнозують мокрий сніг За прогнозом Львівського регіонального центру з гідрометеорології, 8 лютого на дорогах Львова буде ожеледиця. Також очікуються вранці та вдень значний мокрий сніг. Налипання мокрого снігу. Мерія Львова закликає містян бути обачними під час руху.
    • 07 лютого
      2024
      16:44
    • У Львові читачі бібліотек можуть брати книжки в одній філії, а повертати в іншу Львівська муніципальна бібліотека нагадує, що відвідувачі можуть брати книги в одній філії, а повертати у будь-якій іншій. А також, якщо у тій бібліотеці, яку ви звикли відвідувати, немає необхідної книжки, бібліотекар може подивитись в електронній системі і підказати вам, де її можна взяти.
    • 07 лютого
      2024
      16:32
    • Реставрацію фасадів кам’яниці на вул. Вірменській планують завершити цьогоріч За інформацією управління охорони історичного середовища ЛМР, цьогоріч заплановано закінчити реставрацію фасадів будинку на вул. Вірменській, 21 (вул. Друкарській, 6)». Кам’яниця є пам’яткою архітектури національного значення.
    • 07 лютого
      2024
      15:31
    • Львів зіштовхнув Київ з житлового «п’єдесталу» Київ втрачає статус міста з найбільшою будівельною активністю і найвищими цінами на житло.
    • 07 лютого
      2024
      15:12
    • В міграційній службі розповіли скільки іноземців отримали українське громадянство минулого року Як повідомили Гал-інфо в головному управлінні ДМС у Львівській області, попри ризики, пов'язані з військовою агресією, іноземні громадяни продовжують приїжджати та оформлювати документи, набуваючи статусу резидента України.
    • 07 лютого
      2024
      14:24
    • Василь Петрик розкаже львів'янам про “Таємниці княжого Перемишля” Подія організована у співпраці Українського Фотографічного Товариства (УФОТО), Львівського Фотомузею та Львівського палацу Мистецтв.
    • На Львівщині депутат сільради незаконно видобував і продавав пісок 07 лютого 2024 14:04 Депутату сільради повідомлено про підозру у незаконному видобутку піску. Про це повідомили у Відділі інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.
    • У Дрогобичі проведуть арттерапевтичне заняття з пластилінової анімації 07 лютого 2024 13:46 Дрогобицький міський центр соціальних служб запрошує дітей військовослужбовців на цікаве арттерапевтичне заняття – пластилінова анімація за допомогою мобільного телефону. На заняття можуть зголошуватись діти віком від 9 років. Про це повідомили у Дрогобицькій міській раді.
    • У мобільному рентген-кабінеті з початку року обстежили близько 470 людей 07 лютого 2024 13:25 Фахівці мобільної бригади Центру легеневого здоров’я за місяць обстежили понад 400 осіб. Про це повідомили у пресслужбі Львівської ОВА.
    • Куди поділось елітне майно молодшого Гринкевича 07 лютого 2024 13:16 Йдеться про дорогу нерухомість в елітному селищі Козин під Києвом, яка була поспіхом «переписана» на іншу особу. Оборудка відбулася за шість днів до того, як ДБР заявило про арешт майна родини Гринкевичів.
    • Львівські патрульні винесли постанову на 20-річного водія BMW 07 лютого 2024 13:03 Напередодні ввечері, патрульні помітили автомобіль BMW, водій якого на їхніх очах здійснював небезпечні маневри, не подаючи покажчик повороту перед перестроюванням. Про це повідомили у Патрульній поліції Львівської області.
    • Двоє паралімпійців з Львівщини вибороли вісім медалей на Кубку світу 07 лютого 2024 12:53 В Італії відбулися два етапи Кубка світу з лижних гонок та біатлону серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату. 24-28 січня параатлети змагалися в Тоблах, а з 31 січня по 4 лютого – в Мартелі. Про це інформує Львівська ОВА.
    • У Львові відбудеться перший фестиваль «Клуб молодого винахідника» 07 лютого 2024 12:37 У суботу, 10 лютого, у Львові вперше проведуть одноденний мініфестиваль Клубу молодого винахідника. На фестивалі відвідувачів чекатимуть експерименти від усіх наукових клубів міста, тож на захід запрошують освітян, школярів та їх батьків. Про це повідомили у ЛМР.
    • Західноукраїнський спеціалізований дитячий медцентр отримав нове медичне обладнання 07 лютого 2024 12:14 Завдяки допомозі благодійників ЗУСДМЦ отримав нову медтехніку. Загальна вартість допомоги становить майже 190 000 грн. Про це повідомили у пресслужбі Львівської ОВА.
    • У Львові 21-річний чоловік вкрав 25 тис. грн у постояльця хостела 07 лютого 2024 11:42 У Львові поліцейські затримали зловмисника, підозрюваного в крадіжці грошей у постояльця хостела. Про це повідомили у Поліції Львівської області.
    • Легкоатлети Львівщини у п'ятірці найкращих чемпіонату України 07 лютого 2024 11:14 Збірна команда Львівської області посіла 4 загальнокомандне місце в чемпіонаті України з легкої атлетики серед дорослих та молоді у приміщенні. Про це повідомили у пресслужбі Львівської ОВА.
    • Центр підтримки дітей ліцею «Просвіта» капітально оновили 07 лютого 2024 10:27 Центр підтримки дітей, який функціонує при львівському ліцеї «Просвіта», капітально оновили. Зараз 23 вихованці ліцею, які там проживають, мають сучасні умови для навчання та дозвілля. Про це повідомили у ЛМР.
    • Вистави тижня у Львівському театрі ляльок 07 лютого 2024 10:06 Комунальний заклад Львівської обласної ради «Львівський академічний обласний театр ляльок» опублікував список вистав на тиждень.
    • У Самбірському районі ледь не згоріло три будівлі 07 лютого 2024 09:57 У Самбірському районі професійні вогнеборці спільно з місцевою пожежною командою врятували від знищення вогнем 3 будівлі. Про це повідомили у пресслужбі ДСНС Львівської області.
    • Сьогодні Львівщина прощається із сімома захисниками 07 лютого 2024 09:42 Сьогодні Львівщина прощається із сімома захисниками: Віталій Хомик, Олександр Шаргуленко, Микола Марчишин, Віктор Німий, Тарас Кізь, Денис Сірік, Руслан Кротов.
    • Є влучання у промисловий об’єкт у Дрогобичі, – Козицький 07 лютого 2024 09:31 Сьогодні вночі та вранці Україна знову пережила масовану ракетну атаку. На жаль, є влучання й у Львівській області. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.
    • ЛОР звернулася до Кабміну щодо недопущення видобутку торфу біля Гамаліївського озера 07 лютого 2024 09:14 Депутати Львівської обласної ради сьогодні, 6 лютого, звернулися до Кабінету Міністрів України щодо недопущення видобутку торфу біля Гамаліївського озера. Про це інформує пресслужба ЛОР.
    • 06 лютого
      2024
      20:16
    • До Львова приїде професор Університету Співдружності Вірджинії З 26 лютого по 7 березня із волонтерською місією перебуватиме у Львові Почесний професор, завідувач кафедри педіатрії в Університеті Співдружності Вірджинії (США), головний лікар дитячої лікарні Річмонда, професор біомедичної інженерії, фізіології та біофізики Брюс Рубін.
    • Львівська обласна рада підтримала відбудову музею Шухевича в Білогорщі 06 лютого 2024 16:32 Сьогодні, під час засідання позачергової сесії Львівської обласної ради, депутати підтримали рішення "Про відбудову, збереження та розвиток музею генерал-хорунжого УПА Романа Шухевича".
    • До стратегії розвитку медицини Львова долучать поліклініки 06 лютого 2024 15:13 Під час засідання постійної комісії охорони здоров'я та соціального захисту, депутати звернулися з протокольним дорученням до міського голови Андрія Садового, аби доопрацювати стратегію розвитку медицини.
    • Від бароко до прем’єр. На що чекати в лютому у Львівській філармонії? 06 лютого 2024 14:39 В останній зимовий місяць артисти та колективи філармонії підготували чотирнадцять різноманітних подій, на кожен смак.
    • 06 лютого
      2024
      14:36
    • Львівська обласна рада поставила крапку в питанні закладів профтехосвіти Сьогодні, у вівторок 6 лютого, Львівська обласна рада ухвалила рішення про прийняття з державної в комунальну власність територіальних громад області 18 закладів професійної технічної освіти.
    • Львівська ОВА надаватиме фінансову підтримку волонтерським організаціям 06 лютого 2024 14:06 У 2024 році Львівська ОВА надасть фінансову допомогу волонтерським організаціям, яку спрямують на придбання товарів для потреб військових формувань. Про це повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький.
    • Оголошено підозру службовцям лісгоспу та директору товариства на Львівщині 06 лютого 2024 13:41 Незаконна реалізація деревини – повідомлено про підозру службовцям лісгоспу та директору товариства на Львівщині. Про це інформує Відділ інформаційної політики Львівської обласної прокуратури
    • У центрі НЕЗЛАМНІ готується до протезування 37-річний захисник 06 лютого 2024 13:23 37-річний воїн Роман Сирота втратив на фронті ногу і зараз відновлюється після поранення в Національному реабілітаційному центрі НЕЗЛАМНІ (UNBROKEN) у Львові. Захисник мріє стати на протез та здійснити пішу прогулянку історичним центром Львова. Про це інформує ЛМР.
    • Львівські ортопеди прооперували 16-річну дівчину із рідкісним захворюванням 06 лютого 2024 12:58 Ортопеди Центру дитячої медицини, лікарні “Охматдит” успішно прооперували 16-річну дівчину з Донецької області із рідкісним, генетичним захворюванням – камптодактилія.
    • Кількість не завжди дорівнює якість: підсумки 2023 року у Будинку вчителя та Львівської обласної Малої академії Наук 06 лютого 2024 12:12 25 січня Будинок вчителя представив відеозвіт про свою діяльність у 2023 році. Раніше у такому ж форматі про свою минулорічну роботу розповіла Львівська обласна Мала академія наук (МАН).
    • У Золочеві дітей навчали порятунку на воді 06 лютого 2024 11:58 Рятувальники Золочівщини спільно з медициною катастроф м. Золочів навчали юних рятувальників порятунку на воді
    • У Львівській обласній раді склали присягу два нових депутати 06 лютого 2024 11:24 Сьогодні, 6 лютого, депутатський корпус обласної ради поповнився ще двома новими депутатами. Про це інформує ЛОР.
    • Намагався втекти з краденим: на Львівщині затримали злодія 06 лютого 2024 11:13 На Львівщині поліцейські затримали злодія відразу після скоєння ним крадіжки з магазину. Про це повідомили у Поліції львівської області.
    • На Стрийщині відбудеться Кубок з мініфутболу 06 лютого 2024 10:55 На Стрийщині відбудеться Кубок з мініфутболу серед територіальних громад району. Про це інформує Стрийська РДА.
    • За добу рятувальники Львівщини ліквідували 5 пожеж 06 лютого 2024 10:47 Протягом доби чергування з 05 на 06 лютого зареєстровано 5 пожеж, на яких ніхто з людей не постраждав. Про це повідомили у пресслужбі ДСНС Львівської області.
    • Розпочала свою роботу позачергова сесія Львівської обласної ради 06 лютого 2024 10:44 Сьогодні, 6 лютого, розпочала роботу XXI позачергова сесія Львівської обласної ради.
    • Завтра буде припинено водопостачання з водозабору “Гірне” 06 лютого 2024 10:22 У середу, 7 лютого, у зв’язку з плановими ремонтними роботами на магістральному водопроводі Гірне-Дрогобич, з 07:00 до 24:00 буде припинено водопостачання з Гірнянського водозабору. Про це повідомили у Дрогобицькій міській раді.
    • Італія і Львів реалізовуватимуть індустріальні та мистецькі проєкти 06 лютого 2024 10:16 Із робочим візитом у Львові перебуває спеціальний посланник Міністра Закордонних Справ Італійської Республіки з питань відбудови та зміцнення стійкості України Давіде Ла Чечіліа.
    • Легковик зіткнувся з вантажівкою: постраждав 34-річний львів’янин 06 лютого 2024 10:09 Дорожньо-траснпортна пригода сталась 5 лютого близько 14.30 на автодорозі «Львів-Краковець» неподалік села Домажир Яворівського району. Про це інформує Поліція Львівської області.
    • На ґрунтових дорогах Львівщини знову буксують автомобілі "швидкої" 06 лютого 2024 09:33 Протягом доби чергування з 05 на 06 лютого рятувальники Львівщини двічі надавали допомогу з буксирування автомобілів швидкої допомоги
    • У 2023 році у Львівській області облікували 7975 нових онкохворих 06 лютого 2024 09:16 Про це повідомляє Львівський онкологічний регіональний лікувально-діагностичний центр.
    • 05 лютого
      2024
      22:26
    • Бронювання квитків онлайн - чому це вдала ідея Всесвітнє павутиння – це не тільки інструмент для комунікації чи отримання інформації. Це ще і хороша можливість здійснювати ті чи інші покупки, у тому числі це стосується і автобусних квитків.
    • Стартували шкільні ліги: львівський проєкт розширився до всеукраїнського 05 лютого 2024 19:39 Сьогодні стартували всеукраїнські шкільні ліги «Пліч-о-пліч». Проєкт взяв за основу Львівські спортивні шкільні ліги і сьогодні участь у них візьмуть більше 300 000 школярів з 20 областей України.
    • Впродовж 2023 року на залізничних переїздах Львівщини зафіксували 8 ДТП 05 лютого 2024 19:10 Загалом на об’єктах західного регіону сталося 63 дорожньо-транспортні пригоди, у яких 10 осіб загинули та ще 10 отримали травми.
    • Спортсмен зі Львівщини став переможцем етапу Кубка світу з парабіатлону 05 лютого 2024 18:26 Василь Кравчук здобув золоту медаль з біатлону в гонці middle на 10 км у класі сидячи LW10-12.
    • 05 лютого
      2024
      18:12
    • Де на Львівщині люди у потребі можуть безкоштовно отримати різні види допомоги Координаційний центр при ЛОВА та офіси центру працюють і безкоштовно надають допомогу людям у потребі у кожному районі Львівської області. Керівниця центру – Галина Бордун.
    • У Другому медоб’єднанні провели ремонтні роботи та закупили нове обладнання 05 лютого 2024 17:24 ГО «Ротарі Клуб Україна Єдність» та «Італійський білий хрест» профінансували ремонт у ревматологічному відділенні Другого медоб’єднання та закупили обладнання на загальну суму 35 тисяч євро.
    • На Сихові уже замінили 97% вибитих після ракетного удару вікон 05 лютого 2024 17:05 Триває відновлення вибитих вікон і дверей у будинках Сихівського району, які були пошкоджені після ракетного обстрілу торік 29 січня. На сьогодні 97% вікон у помешканнях вже відновили. Також до кінця тижня планують завершити встановлення вікон у місцях загального користування.
    • Е-квиток: кількість безготівкових платежів значно зросла 05 лютого 2024 16:42 Керівник департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури доповів депутатам транспортної комісії ЛМР про підсумки роботи е-квитка за перший місяць 2024 року.
    • Студенти Львівського університету збирають кошти на потреби тактичної медицини 05 лютого 2024 15:41 Для того, щоби зібрати кошти, необхідні на закупівлю елементів тактичної медицини студенти Львівського університету вже цієї п’ятниці, 9 лютого 2024 року, відновлять традицію благодійних вечорів у форматі Віденського балу.
    • Стратегічний крок: що очікує на заклади профтехосвіти Львівщини? 05 лютого 2024 15:22 Як зазначив сьогодні заступник начальника Львівської ОВА Олександр Кулепін завтра, 6 лютого, дуже важлива сесія Львівської обласної ради.
    • 05 лютого
      2024
      15:12
    • Понад 6,6 млрд гривень відшкодовано ПДВ на Львівщині Понад 6,6 млрд гривень відшкодовано ПДВ на розрахункові рахунки платників Львівщини. Про це повідомили в ГУ ДПС у Львівській області.
    • У січні 69 громад Львівщини виконали план бюджетних надходжень 05 лютого 2024 14:24 За підсумками січня з 73 територіальних громади Львівської області забезпечили виконання планових завдань із надходження податків до загального фонду бюджету – 69 громад. Про це інформує ЛОР.
    • Освітня онлайн-платформа запрошує на курс національної та громадянської ідентичності 05 лютого 2024 14:15 Курс «Єдина Україна: становлення національної ідентичності» буде корисним для вчителів з історії, фахівців із виховної роботи, громадських та волонтерських організацій, які залучені до реалізації проєктів у сфері національно-патріотичного виховання. Про це повідомили у Львівській ОВА..
    • Lviv Film Center запрошує на кінопокази у куполі на даху 05 лютого 2024 14:04 У Львові, в кінотеатрі «Горіховий» (Lviv Film Center), щотижня показують культові фільми у куполі на даху. Кожен охочий може придбати квиток та переглянути легендарне кіно в незвичній атмосфері. Про це повідомили у ЛМР.
    • Рятувальники Львівщини застерігають не виходити на тонкий лід 05 лютого 2024 13:44 На Львівщині триває сезон зимової риболовлі. Як не прикро, але інколи такий відпочинок може стати летальним. Про це інформує ДСНС.
    • Вдарив в обличчя та вкрав телефон: у Львові затримали рецидивіста 05 лютого 2024 13:24 У Львові поліцейські затримали раніше судимого зловмисника за підозрою у пограбуванні перехожого. Про це повідомили у Поліції Львівської області.
12345678910→…
© 2005–2018
Агенція інформації та аналітики

Передрук матеріалів тільки за наявністю гіперпосилання на galinfo.com.ua
  • Новини
  • Львів
  • Блоги
  • Статті
  • Фото
  • Відео
  • Анонси
  • Архів
  • Агенція
  • Реклама
  • ПОЛІТИКА
  • ЕКОНОМІКА
  • CУСПІЛЬСТВО
  • КУЛЬТУРА
  • ЗДОРОВ'Я
  • СПОРТ
  • КРИМІНАЛ
  • НАДЗВИЧАЙНІ ПОДІЇ