This version of the page http://www.muravej.ua/ (185.104.45.75) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2024-02-01. The original page over time could change.
Якісній переїзд в Києві та інших містах - Мувінгова компанія Мураха
096500-1111
099500-1111 044500-1111

виконано
переїздів

2
6
1
0
2
2
096500-1111 099500-1111 044500-1111
096500-1111
099500-1111 044500-1111
Передзвоніть мені Замовити переїзд
  • UA
  • RU
  • EN

Почни тут свій успішний переїзд

096 500-1111
099 500-1111 044 500-1111
Передзвоніть мені Задати питання

Більше ніж просто переїзд

Мураха - засновник індустрії мувінгу в Україні, який пропонує комплексні послуги з переїзду дому та бізнесу. Наша мета - перевершити очікування клієнтів, налаштувавши наші послуги з переїзду відповідно до конкретних потреб.

Переїзд в умовах воєнного стану

Мувінгова компанія Мураха підтримує економіку і продовжує працювати. Щодня здійснюємо класичні квартирні переїзди. Допоможемо з переміщенням речей на тимчасове зберігання до наших хабів або у будь-яке безпечне місце. Зберемо речі без присутності власника та транспортуємо їх власним автотранспортом або за допомогою операторів поштового зв’язку. Ми, як і завжди, несемо відповідальність за збереження ваших речей.

Квартирний переїзд

Квартирний переїзд з мувінговою компанією Мураха® це не тільки перевезення речей з пункту «А» в пункт «Б», це комплексне розв'язання усіх задач, пов'язаних з переїздом на нове місце проживання: складання/розбирання меблів, монтаж/демонтаж побутової техніки, упаковування речей і багато інших корисних послуг.

Офісний переїзд

Завдяки правильній організації, офісний переїзд з компанією Мураха® дозволяє зберегти звичний графік роботи Вашої компанії.  Ми працюємо в нічний час доби та вихідні дні, чим забезпечуємо оптимальні терміни виконання офісного переїзду.

Помічник у домі

Ми знаємо, що щодня у наших та ваших оселях виникає безліч додаткових задач. Ми впевнені, що завдяки досвіду, який ми маємо у переїздах, ми допоможемо вам уникнути зайвого стресу, яким з надлишком сповнене наше сьогодення. Ми впевнені, що наші майстри та акредитовані партнери зможуть надати вам якісні послуги.

Зберігання речей

У розпорядженні компанії Мураха® знаходиться просторий склад класу «А», покликаний забезпечити найкращі умови зберігання вантажів будь-якого типу.  Наш склад оснащений системою контролю температури й вологості повітря, антипиловим покриттям підлоги й автономною електростанцією.  Він відповідає вимогам пожежної безпеки та захисту від несанкціонованого доступу до охоронюваних предметів.

Промисловий переїзд

Підрозділ «Мега-Мураха» - це команда «силачів», яка здатна виконати завдання будь-якої складності. Наприклад, організувати переїзд заводу і перевезти важку спеціалізовану техніку, перемістити триметрову мармурову статую. «Мега-Мурасі» під силу перевезення важких негабаритних вантажів, промислового і банківського устаткування.

Помічники - різнороби

Надаємо для вашого бізнесу або дому стільки рук, скільки вам буде потрібно для епізодичних або разових робіт. Ніяких людей з вулиці, повна відповідальність компанії у разі непередбачених обставин.

Інтернет-магазин упаковки

Для тих, хто планує упакувати свої речі самостійно і бажає купити коробки для переїзду, інтернет-магазин "Мурашки.ua" зробив добірку всього необхідного для переїзду!

Соціальні проекти

Мурахи-захисники впевнені, що берегти та захищати найцінніше важливо, особливо в умовах нашого сьогодення. Саме тому у своїй щоденній роботі ми приділяємо велику увагу підтримці та захисту.

Представництва по всій Україні

Знайдіть найближчий

Найкращі на ринку.

Мichael

Дякую, дуже професійно!

777

Заказывал уборку квартиры, все супер! Не пришлось домивать) приехали в вовремя, теперь буду заказывать только у вас!

Ангелина

Переїжджали з Києва у Харків. Залишились дуже задоволені послугами мурахи. По телефону проконсультували і описали усі можливі варіанти, включаючи у випадку відсутності світла та непрацюючого ліфта.
Хлопці дуже швидко все винесли та завантажили, послугою пакування не користувались. Вантажівка запломбована і при тобі її відкривають на місці прибуття. Також, якщо не терміново, між містами можна було відправити через НП, причому відправкою займається компанія, тож вам залишається тільки дочекатись прибуття до будинку, ну і очікувано це буде дешевше, але і довше.
Вантажники приїхали своєчасно, були ввічливі, та охайні. Ні бруду, нічого, після себе не залишили. У цілому дуже задоволений залишився. Своїх грошей варте.

Євген

Перевозили меблі. Все зробили дуже швидко і дуже якісно. Як на мене, може трохи дорого, але рівень обслуговування того вартий. Дуже вдячний, буду радити.

Ілля

Наш блог

15.05.2020Відео звіт квартирного переїзду

14.05.2020ТОП помилок та запитань: як обрати склад для зберігання речей?