This version of the page http://deps.ua/en/news.html (91.231.206.202) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2024-02-01. The original page over time could change.
Новини компанії DEPS і телекомунікаційного ринку України

+380 44 323 88 88
  • Пн-Пт 9:00-18:00
  • Сб-Нд Вихідні

Новини

Раді повідомити, що наш склад поповнився якісними брендовими акумуляторами типу LifePO4 серії LP15 від компанії Must Power.

Компанія HMD Global оголосила про те, що незабаром припинить випуск смартфонів під брендом Nokia. Вже 1 лютого 2024 року з офіційного сайту Nokia зникнуть усі згадки про телефони бренду, включно з каталогом зі смартфонами та кнопковими телефонами.

Компанія DEPS продовжила статус ексклюзивного постачальника обладнання TM BDCOM, що підтверджує нашу успішну співпрацю як надійного постачальника на території України.

Компанія Google має намір збудувати новий підводний інтернет-кабель. Вперше в історії він зʼєднає Південну Америку та Азійсько-Тихоокеанський регіон, пройшовши дном Тихого океану.

Організація Wi-Fi Alliance розпочала офіційну сертифікацію пристроїв, що підтримують стандарт бездротових мереж нового покоління Wi-Fi 7.

На склад компанії DEPS надійшла комутатори Raisecom.

До Києва надійшла чергова партія гуманітарної допомоги в рамках міжнародного проєкту Keep Ukraine Connected. Ця гуманітарна ініціатива спрямована на підтримку українських провайдерів та операторів, які постраждали та зазнали руйнування від збройної агресії рф.

Україна і Румунія підписали угоду про співпрацю, згідно з якою передбачається відновлення телеком-мереж, підвищення їхньої стійкості та розвиток 5G-коридорів. Про це повідомив міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров.

Компанія DEPS дарує унікальний календар на 2024 рік, створений за допомогою штучного інтелекту і віддзеркалює важливість роботи телеком-героїв та їхню відвагу у будь-яких умовах.

Повідомляємо про графік роботи компанії DEPS в грудні – січні:

  • 25 грудня 2023 р. – вихідний день
  • 26 – 28 грудня 2023 р. – повноцінні робочі дні з графіком роботи 9:00 – 18:00
  • 29 грудня 2023 р. - скорочений робочий день, працюємо до 16:00
  • 01 січня 2024 року – вихідний день
  • З 2 січня працюємо у звичному режимі з 9:00 до 18:00

Звертаємо увагу, що сервійсний центр DEPS не буде працювати 2 – 5 січня.

Нова поставка модулів SFP, SFP+, QSFP FoxGate.

За сприянням компанії DEPS у рамках проекту Laptops for Ukraine, який був ініційований Міністерством цифрової трансформації України, Єврокомісією та DigitalEurope забезпечено отримання чергової партії ІТ обладнання.

За підсумками третього кварталу 2023 року продажі Ethernet-комутаторів склали $11,7 млрд, що на 15,8% більше торішніх обсягів. У сегменті маршрутизаторів виторг виробників за цей час знизився на 9,4%, до $3,7 млрд, повідомляють аналітики International Data Corporation (IDC).

У звʼязку з проблемами в мережі Київстар просимо використовувати альтернативні способи зв'язку – месенджери, пошту, форми на сайті.

Наші контакти знайдете тут: https://deps.ua/ua/contacts.html.

З 16 до 21 листопада 2023 року для команди Національного агентства з питань запобігання корупції (НАЗК) відбувся інтенсивний курс "Управління проектами", який організував Навчальний центр DEPS. Цей курс, спрямований на підвищення навичок управління проектами в умовах сучасної України, став значущим кроком у підготовці фахівців, здатних ефективно впроваджувати та реалізовувати різноманітні проекти.

Ми приєдналися до бойкоту російської та білоруської продукції. Слава Україні!

We joined the boycott of russian and belarusian products. Glory to Ukraine!!

  • Запросити прайс
  • Особистий кабінет
  • Поставити питання
  • Написати директору
+380 44 323 88 88

вул. Маричанська, 18
Подписка
Неправильне введення
  • Широкий асортимент товарів
  • Повна технічна підтримка
  • Гнучке ціноутворення
  • Постійна наявність товару на складі
© 1991 - 2023 DEPS. Всі права захищені. Використання матеріалів з сайту - лише з дозволу адміністрації.