This version of the page http://itua.com.ua/kontekstnaia-reklama-ppc-ua (185.233.41.54) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2024-01-23. The original page over time could change.
Контекстна реклама Google. Замовити контекстну рекламу в Києві. Ціна ведення, налаштування пошукової PPC реклами - ITUA
  • ru
  • ua
(098) 001-6-001 [моб]
Зворотний дзвінок

Контекстна реклама

Всього за день зробимо так, щоб ваша цільова аудиторія знайшла вас і почала замовляти ваші товари і послуги

Залишити заявку
Швидкі результати
Гнучка настройка
Оплата за клік або покази
Прозорість платежів
Корекція налаштувань
Перші місця - найкращі місця
Прозорість платежів
Оплата за клік або покази
Корекція налаштувань
Перші місця - найкращі місця
Гнучка настройка
Швидкі результати
Контекстна реклама PPC (Pay Per Click - оплата за клік) - текстові оголошення по цільових запитах (наприклад, «купити чайник»), які відображаються в пошуковій видачі Google.

Оплата відбувається тільки за клік, а тонка настройка дозволяє залучити на сайт виключно цільову аудиторію: за запитами, які задає людина або його місцезнаходженням.

Замовити
Залежно від завдань і цілей використовуємо такі інструменти інтернет-маркетингу:
Контекстна реклама

Запустимо ваші рекламні кoмпанії (текстові оголошення) на перших сторінках пошукової видачі Google які побачить ваша цільова аудиторія.

Замовити
Банерна реклама

Запустимо ваші банери або відмалюємо з нуля для запуску в контекстно-медійних, рекламних і тизерних мережах Google AdWords, TrafMag, Admixer. Нехай мільйони людей дізнаються про концерт улюбленої групи, акційну пропозицію або народження нового бренду!

Замовити
Таргетована реклама

Сформуємо портрет вашої цільової аудиторії з соцмереж (Facebook і Instagram) з географії, демографії, інтересів, освіти, роботи та інших параметрів (наприклад, наявність пристроїв Apple). Потім покажемо їм графічні, відео та текстові рекламні оголошення.

Замовити
Ремаркетинг

Повторно звернемося до аудиторії, яка відвідувала ваш сайт, але так і не зробила замовлення. Будемо переслідувати їх рекламними оголошеннями (наприклад, загальним рекламним банером або конкретним товаром, який вони дивилися) на інших сайтах, в пошукових системах, соціальних мережах, мобільних додатках або на відеоплощадках.

Замовити
Відеореклама

* Краще 1 раз побачити, ніж 100 разів почути Поширимо ваш вірусний ролик на YouTube, щоб просунути бренд, ознайомити користувачів з новим товаром або послугою, і залучити нову цільову аудиторію.

Замовити
Переваги контекстної реклами
Швидкі результати Гнучке налаштування Оплата за клік або покази Прозорість платежів Корекція налаштувань Перші місця - найкращі місця
Швидкі результати

На відміну від SEO, де перші відчутні результати відбуваються лише через 4-6 місяців, контекстна реклама дає результат «тут і зараз». Після налаштування та модерації рекламних оголошень протягом 1-3 днів користувачі одразу бачать вашу рекламу та переходять до вас на сайт.

Дізнатися більше

№1 из N

Гнучке налаштування

Контекстна реклама дозволяє вибрати точний час показу рекламних оголошень, розподілити витрати денного бюджету і підібрати «теплу» цільову аудиторію по ключових запитах.

Дізнатися більше

№1 из N

Оплата за клік або покази

Ви самі вибираєте тип оплати. Оплата за клік - гроші знімаються тільки в разі переходу користувача до вас на сайт. Оплата за покази - дає максимальне охоплення показів, що дозволяє збільшити впізнаваність бренду.

Дізнатися більше

№1 из N

Прозорість платежів

Контекстна реклама чітко відображає, скільки грошей пішло на той чи інший запит, як і всю рекламну кампанію в цілому. Ніяких прихованих платежів - аналітика показує все: скільки було вкладено і куди витрачено.

Дізнатися більше

№1 из N

Корекція налаштувань

Реклама не приносить результат? Можна в будь-який момент внести зміни, і подивитися, як це відбилося на рекламній активності. Так вираховуються неефективні цільові запити, які не приносять прибутку.

Дізнатися більше

№1 из N

Перші місця - найкращі місця

Згідно з дослідженнями Google, 70% користувачів спочатку переходять на рекламні оголошення AdWords, перш ніж дивитися пошуковий рядок. Будучи на перших позиціях в пошуку, ви можете по-швидкому продати залежаний або сезонний товар, і перебити пропозиції конкурентів.

Дізнатися більше

№1 из N

Не впевнені в ефективності вашої реклами? Напишіть нам і отримаєте безкоштовний аудит рекламної кампанії і сайту!
Почати обговорення
Ми зарекомендували себе надійним партнером по рекламі для більш ніж 100 клієнтів, з більшістю з яких працюємо вже більше 8-ми років!
Багаторічний досвід

За 15 років роботи інтернет-маркетинг став для нас частиною життя. Любимо свою справу і цінуємо працю кожної людини. Знаємо, як важко заробляються гроші, і як легко витрачаються, тому працюємо на результат - незалежно від вашого бюджету.

Цільовий трафік

Залучаємо на сайт тільки тих людей, яким цікаві ваші товари або послуги. Ніяких випадкових відвідувачів - лише «тепла» аудиторія для вашого бізнесу.

Продаючі заголовки

Чи не пишемо рекламні оголошення за шаблоном. Вникаємо в бізнес клієнта, формуємо унікальні торгові пропозиції, і на основі цього, складаємо чіпляючі текстівки.

Впливаємо на результат

Не робимо контекстну рекламу заради контекстної реклами. Перед стартом рекламної кампанії обов'язково попереджаємо про можливі проблеми на сайті, які можуть негативно вплинути на конверсію. Фраза: «Ваш сайт - ваші проблеми» - не про нас.

Швидкий запуск

Всього 1-3 дні (залежно від кількості ключових запитів і швидкості комунікацій клієнта з підрядчиком), і ваші рекламні оголошення, які бажають продавати і залучати нових відвідувачів до вас на сайт.

Аналіз даних

Навіть хорошу рекламну кампанію завжди можна поліпшити. Ретельно аналізуємо переходи користувачів по пошуковим запитам, і їх подальші дії на сайті, виявляючи ефективні і неефективні запити.

Контроль і звітність

В кінці рекламної кампанії менеджер проекту відправляє замовнику підсумковий звіт. При необхідності - надаємо клієнтові проміжні звіти з коротким аналізом рекламної кампанії.

Сертифікация

У нас працюють тільки сертифіковані фахівці Google, які щорічно проходять тести на підтвердження кваліфікації.

Техпідтримка

Проектний менеджер завжди готовий відповісти на всі ваші запитання, у тому числі порекомендувати, що можна поліпшити в рамках рекламної кампанії і сайту.

№1 из N

Як ми працюємо
Знайомство

Отримуємо заявку і спілкуємося з вами. Вникаємо в бізнес, розбираємося у ваших товарах і послугах.

Аналіз конкурентів і ніші

Вивчаємо гравців ринку: їх рекламні оголошення, сайт, конкурентні переваги. На підставі цих даних формуємо стратегію просування та унікальну торгову пропозицію.

Виявлення слабких сторін сайту

Вивчаємо ваш проект, як з технічної, так і для користувача (usability) складової. У 95% випадків складаємо список обов'язкових рекомендацій, які необхідно впровадити на сайт перед стартом рекламної кампанії для підвищення ефективності.

Узгодження і впровадження правок

Стверджуємо доопрацювання по сайту, які вносяться вашими або нашими програмістами за додаткову плату.

Збір, фільтр і узгодження ключових слів

Після того, як сайт готовий, ми підбираємо ключові слова, згідно вашій ніші, і відсіюємо з цього списку нецільові, «сміттєві» запити. Потім складаємо підсумковий медіаплан і стверджуємо його.

Налагодження та запуск рекламної кампанії

Пишемо релевантні заголовки і тексти для кожного рекламного оголошення. Додаємо розширення: номери телефонів, посилання з описом, уточнення. Налаштовуємо географію (наприклад, тільки Київ), частоту і час показу (наприклад, з 09:00 до 19:00).

Супровід рекламної кампанії

Щодня відстежуємо статистику, витрата бюджету і ефективність рекламної кампанії. Поповнюємо список мінус-слів - нецільових запитів користувачів, які з'їдають бюджет. Коригуємо тексти і заголовки рекламних оголошень. Додаємо нові ключові фрази з більшою ефективністю (CTR). У разі необхідності, створюємо додаткові рекламні кампанії: ремаркетинг, банерна реклама, акційні пропозиції, нові товари і послуги. Раз в тиждень або місяць формуємо проміжні і підсумкові звіти: статистика, досягнуті цілі, поведінка користувачів.

№1 из N

Наші кейси
Oniks

SEO-просування українського ювелірного інтернет-магазину виробів в ТОП-10 Google по ключових запитах.

Gazda.ua

SEO-просування українського корпоративного сайту з виробництва і продажу пластикових вікон в ТОП-10 Google по ключових запитах.

TOKA Ukraine

SEO-просування українського інтернет-магазину з продажу елітних офісних меблів в ТОП-10 Google по ключових запитах.

Охороннi системи

SEO-просування українського інтернет-магазину з проектування, продажу та монтажу охоронних систем в ТОП-10 Google по ключових запитах.

Mono Jewelry

SEO-просування українського інтернет-магазину з продажу мінімалістичних ювелірних прикрас в ТОП-10 Google по ключових запитах.

Felix-shop

SEO-просування українського інтернет-магазину з продажу кальянів і аксесуарів до них в ТОП-10 Google по ключових запитах.

DartVape

SEO-просування українського інтернет-магазину з продажу електронних сигарет і аксесуарів до них в ТОП-10 Google по ключових запитах.

BarinHouse

SEO-просування українського інтернет-магазину з продажу меблів для дому та офісу в ТОП-10 Google по ключових запитах.

Patok

SEO-просування українського інтернет-магазину з продажу побутової техніки і аксесуарів до них в ТОП-10 Google по ключових запитах.

№1 из N

Відзнаки нашого успіху
1500+

Клієнтів

Кожен клієнт отримує обслуговування на вищому рівні

У рейтингу кращих інтеграторів CRM за версією користувачів (2020)

Найвагоміше впровадження в Україні (2020)

У рейтингу CRM-інтеграторів України за версією Ringostat (2021)

Нам Довіряють
Плануєте майбутній проект з нами?

Ми завжди раді поділитися своїм досвідом і допомогти вашому бізнесу швидше розвиватися.

Почати роботу з нами

Контекстна реклама (PPC)

Контекстна реклама Google – вірне джерело для залучення покупців

Будь-який бізнесмен хотів би залучати якомога більше потенційних клієнтів. І без грамотного просування сайту в інтернеті ніяк не обійтися. Контекстна реклама Гугл в Києві, Львові чи будь-якій точці світу дозволяє отримати результат в той же день.

Вона дає можливість побачити сайт в ТОПі без тривалих очікувань. Професійне налаштування контекстної реклами, ціна якої розумна, привертає кожен день максимальну кількість потенційних клієнтів.

Це один з найпростіших способів привести покупців в інтернет-магазин або корпоративний ресурс. Купити або, правильніше, замовити контекстну рекламу в пошукових системах просто. Для цього достатньо зареєструватися в GoogleAdwords. Завдяки підказкам ви зможете налаштувати прості кампанії для показу оголошень у пошуку та на інших сайтах.

Що це таке PPC, CPC?

Кожен помічав, що при введенні певного запиту перед звичайними результатами з’являлися оголошення. Це і є пошукова реклама або CPC. В даному випадку вартість контекстної реклами Google залежить від кількості кліків по посиланню в блоці. При цьому за покази замовник не платить.

Вона може показуватися і в інший спосіб. Наприклад, ви шукали якийсь товар, а потім перейшли на ресурс абсолютно іншої тематики. І ось там збоку ви можете побачити оголошення з тими самими товарами – це медійна реклама PPC.

Навіщо потрібна контекстна реклама в Києві, Лондоні, Варшаві?

Багато бізнесменів думають, що інструмент Adwords не зовсім ефективний і навряд чи спрацює. Адже користувачі так рідко звертають увагу на рекламні оголошення. Але це один із найпоширеніших міфів.

Правильна контекстна реклама сайту в пошукових системах дає наступні переваги:

  1. Оголошення показуються тільки цільовій аудиторії. При правильному веденні контексту рекламний блок з вашими товарами не буде показуватися абсолютно всім користувачам інтернету. Вони розраховані тільки на ваших потенційних покупців. Сервіс дозволяє налаштувати контекстну рекламу, використовуючи географію, демографію, інтереси, цільові запити, вік для показів саме необхідній групі інтернет-користувачів.
  2. Демонстрація тільки в потрібний момент. Сервіси пошукових систем Гугл, Яндекс передбачають тимчасові покази. Тобто текстове оголошення або банер показується в чітко зазначений часовий діапазон. Це може бути як з 9 ранку до 18 вечора по буднях або цілодобово. Покази розподіляються рівномірно.
  3. Прийнятна ціна. Як раніше ми говорили, ціна контекстної реклами формується від ряду факторів, серед яких популярність запиту, рівень конкуренції в середовищі, широти таргетингу. Загальна вартість – це ціна за клік помножена на кількість переходів на сайт рекламодавця.
  4. Швидкий результат. Залежно від цілей компанії реклама контекстна або медійна дає свій результат, що може бути просуванням сайту, як бренду, популяризацією послуг, зростанням продажів і т.д. Уже в день запуску ви бачите результат в особистому кабінеті Гугл АдВордс або Яндекс Директ.

Етапи налаштування

Новачкам здається, що складнощів в такій справі не повинно виникнути. Написав текст, закинув гроші і чекай результату. Але це одна з помилок. Якщо не врахувати деякі фактори, то послуги контекстної реклами сайту не дадуть ніякої користі, а бюджет буде витрачено даремно.

Щоб розміщення реклами в інтернеті дало позитивний результат, важливо дотримуватися таких етапів:

  • виділення переваг компанії (акції, низькі ціни, визначені бренди товарів, знижки);
  • збір необхідної семантики;
  • складання бюджетів;
  • створення кампанії, її налаштування;
  • написання текстівки;
  • запуск;
  • ведення;
  • аналіз;
  • оптимізація;
  • контроль.

Скільки коштують послуги розміщення, ведення контекстної реклами в Google?

Якщо ви не є фахівцями в інтернет-маркетингу, але ваша компанія має потребу в розвитку в мережі, то рекомендується скористатися послугами налаштування та ведення контекстної реклами від професіоналів. Правильна робота дозволяє ефективно використовувати бюджет і отримати очікуваний результат. У зворотному випадку гроші будуть витрачені даремно і реклама в інтернеті не дасть ніякого результату.

Вартість послуг агентства інтернет-маркетингу буде залежати від таких факторів:

  • масштабність РК;
  • розміру бюджету;
  • тривалість співпраці;
  • складність ведення РК.

З ким укласти договір?

І ось ви зважилися оформити замовлення, але не знаєте, кому віддати перевагу. Відразу відкиньте фрілансерів. Оскільки в більшості випадків подібна співпраця не дасть позитивного результату.

Доручіть це фахівцям «ITUA». Чому саме їм:

  • для кожного проекту індивідуальний підхід, ретельний аналіз ніші;
  • не тільки налаштування кампанії, але і її оптимізація в зв’язку зі змінами на ринку;
  • регулярні звіти про виконану роботу.

Ефективна рекламна кампанія вже через якийсь час дає позитивний результат: зростання відвідуваності на сайті, зростання продажів.

Шукаєте, у кого б замовити контекстну рекламу в Києві? Зв’язуйтеся з фахівцями компанії «ITUA». Ваше завдання тільки в тому, щоб пояснити специфіку бізнесу, а про все інше подбають професіонали. Вони допоможуть скласти оголошення, прорахують, яка ціна на контекстну рекламу в пошукових системах для вашого випадку. Використовуйте всі інструменти для просування власного бізнесу.