Фото-галерея виставки Dacha+Sauna Expo 2021

Прес-реліз: виставка DACHA+SAUNA EXPO 2021

Прем’єра виставки дачного благоустрою та банної індустрії DACHA+SAUNA EXPO 2021

13 – 15 травня 2021 у виставковому центрі «АККО Інтернешнл» (пр. Перемоги 40-Б, м. Київ) вперше пройшла виставка дачного благоустрою та банної індустрії DACHA+SAUNA EXPO, що охоплює напрямки садівництва, облаштування подвір’я приватного будинку та відкритих об’єктів HoReCa, заміського дозвілля, а також спорудження та обладнання сауни, бані, хамаму, ведення ефективного банного бізнесу, спа-процедур і велнесу.
Експозиція виставки була поділена на два салони, що вдало поєднані і цікаві для професійних закупівельників та приватного сектору: DACHA та SAUNA.

Прем’єра виставки дачного благоустрою та банної індустрії DACHA+SAUNA EXPO 2021

13 – 15 травня 2021 у виставковому центрі «АККО Інтернешнл» (пр. Перемоги 40-Б, м. Київ) вперше пройшла виставка дачного благоустрою та банної індустрії DACHA+SAUNA EXPO, що охоплює напрямки садівництва, облаштування подвір’я приватного будинку та відкритих об’єктів HoReCa, заміського дозвілля, а також спорудження та обладнання сауни, бані, хамаму, ведення ефективного банного бізнесу, спа-процедур і велнесу.
Експозиція виставки була поділена на два салони, що вдало поєднані і цікаві для професійних закупівельників та приватного сектору: DACHA та SAUNA.

Не зважаючи на економічну кризу та кілька переносів дат через локдауни, загалом у виставці взяли участь 129 експонентів. За напрямками були представлені такі відомі бренди та компанії:
Будівництво та обладнання СПА-зон, бань, саун, джакузі, басейнів; печі, матеріали представили компанії Prestige Comfort, Thermall Group, Salutem Group, Relax Tub, «Світ Саун», мобільні бані Mobiba.UA. Аксесуари для бань, саун запропонували компанії PSP Україна, «Банька», MAISON, «Мильна опера», «Сувенір Сіль», Greenway.ua_style.
Устаткування для автоматичних бюветів, підігріву, розведення і дозування мінеральних вод, фітобарів продемонструвала компанія «Джерело Люкс».
Компанія «Брусик», що, стала генеральним спонсором Чемпіонату України з банної майстерності, виробляє дерев’яні бані, будинки з подвійного брусу, садові конструкції. ТОВ «Промпласт» презентували системи захисту від бруду, універсальні модульні покриття, брудозахисні килими, BIOPOCESSORавтономні каналізаційні системи, MANEZHсонцезахисні системи. «Енерджи Статус Естейт»склопакети з електрообігрівом.

Товари для облаштування прибудинкової території та саду були представлені на стендах таких компаній: Celeste Trade Interiorтерасна дошка, «УКРЮГІМПЕКС»мармурова плитка та декоративне каміння для ландшафтного декору, «НІКО-ДАР»тротуарна плитка та інноваційні пристрої з використанням альтернативних джерел енергії, Led gabion зварні габіони з елементами декору.
Широко та яскраво на виставці була представлена експозиція обладнання та аксесуарів для грилінгу – грилі, коптильні, мангали та барбекю презентували Grillex, AHOS, BBQ.ua, GRILI Все для барбекю, Grill Center, «Клімат та Інновації».
Асортимент якісних садових меблів можна було знайти на стендах – SKM design, Just Relax. «Гефест», Villa Grazia. З Донеччини на виставку завітала молода та прогресивна компанія GoodsMetall, що пропонує меблі власного виробництва у стилі loft.

Садові фігури, освітлення та декор пропонували компаніїScorpio, ELEN DEKOR, LORA SHEN, «Рогозка», «Жива глина Миргородська», фабрика садово-паркових фігур «Еталон».
З чудовими топіарі від ZAVOD искусства & металла, що були розташтовані на майданчику перед входом на виставку, сфотографувався мабуть не кожен відвідувач.
Широкий вибір товарів для пест контролю і фумігації можна було знайти на стенді компанії «Спецтехнологія».
Інструмент та обладнання для садової техніки представили компанії «Aмтул», «Командор 2000». Стенд компанії «Омела» радував відвідувачів величезною кількістю якісних різноманітних горщиків для рослин.
Вже понад 70% експонентів підтвердили намір участі у 2022 році.

Серед бізнес відвідувачів виставки виставку відвідали професійні закупівельники, серед яких: маркетплейси ROZETKA, «ЕпіцентрК». Компанії, напрямку будівництво, проектування, дизайн, архітектура – GORINVESTBUD, KEDR HOUSE™, «КИЇВ РІТЕЙЛ БУД», «Промконтракт», DachaLUX, Sauna Stroy Service, «Агранбуд», INTEB BUD.
Бані, сауни, клуби відпочинку «Столичний», «З легким паром», SELFISH CLUB, «ПариЖар» семейная баня.
Каміни, печі, топки, барбекю – DOMKAMIN, Магазин «КАМІН`ОК», «ДИМАРІ», «KAMIN-bio».
Садові центри, ландшафтні студії – Healthy Plants, «Камелія» PROXIMA, «Біосфера Л», «ВІРС» Bella Garden, «Фрезія», «Vse Roste».
Всього виставку відвідали 2082 відвідувача.

Родзинкою виставки стала програма заходів, що була розрахована на всі 3 дні.

13 травня відбулось відкриття виставки. Організатори, партнери та спонсори урочисто розрізали червону стрічку та побажали виставці «DACHA+SAUNA EXPO» щасливого майбутнього!
Перший день виставки запам’ятався спортивно-оздоровчою шоу-програмою «Бал чемпіонів» від «Центру Капралова». Чемпіони-викладачі з масажних, банних і SPA-реабілітаційних технологій, переможці та рекордсмени України, Європи з різних видів спорту провели на головній сцені показові виступи та практичні заняття з хатха-йоги, бойових мистецтв, араши-карате, східних оздоровчих систем, брейк-дансу.

На спеціальній авторській шоу-програмі «Правильна баня» від «Центру Капралова» було продемонстровано більше 20-ти ексклюзивних елементів банних методик.
В цей день також було проведено два лекторія: «Ландшафтний дизайн приватної ділянки» від Європейської Школи Дизайну та лекторій від «Школи здоров’я».
Лекторій від ЄДС проходив за двома напрямками
Ландшафт:
Спікер: Юлія Яворська «Весняна прогулянка по садам світу»
Спікер: Петро Рековець «Як уникнути помилок при самостійному створенні декоративного саду на присадибній ділянці»
Спікери: Катерина Перцева, Катерина Кузьменко (випускники Європейської Школи Дизайну) «Геоботанічний підхід в ландшафтному дизайні»
Спікер: Марія Іванова Майстер-клас: «Ландшафтний скетчінг»
Sauna
Спікер: Ольга Терефеєва, Сальнікова Євгенія, представництво італійських брендів Mia Design, «Ідеальний пар для SPA»
Спікер: Ольга Терефеєва «Wellness & SPA в приватних інтер’єрах 2021. Дизайн, нові можливості для проектування»
Андрій Нелін, інженер, виробничник, керівник компанії «Брусік» провів семінар «З чого побудувати дачу? Детальний огляд технологій».
Президент ГО «Асоціація Банного Бізнесу України» пан Андрій Кревський провів презентацію діяльності асоціації та представив план розвитку ринку банної індустрії України.

Найголовнішою подією для банної спільноти став, відновлений з 2016 року Чемпіонат України з Банної Майстерності 2021. Для цього спеціально була побудована баня (ПП «Брусик») з великим панорамним інноваційним вікном, що не запотівало від гарячої пари (ЕGT). Також споглядати за дійством паріння можна було з величезного LED екрану, на який виводилось зображення через камеру, встановлену у бані. Баня була облаштована фінською електрокам’янкою HARVIA, яку люб’язно надала компанія «Світ Саун».
Організаторами Чемпіонату виступили виставкова компанія Parus Expo Media, Асоціація банного бізнесу України та Федерація спортивного паріння України.
Чемпіонат та розвиток банної культури України в якості спонсорів підримали:
ТОВ «Парус Експо Медіа», ПП «Брусик», «Світ саун», Українська банна компанія HotPeppers, Energy Glass Tehnologies, «Банька», youtube канал ProBani, журнал PROMaison.

Суддівська колегія:
Олександр Гроцький – головний суддя, суддя міжнародної категорії, президент Федерації спортивного паріння України, член правління Всеукраїнської громадської організації «Асоціація банного бізнесу України», керівник Програми навчання персоналу «Міжнародної академії банного мистецтва» Макбі;
Судді:
Ольга Русанова – майстер банного мистецтва (лазня, хамам), банщик, парильник; лектор-викладач для масажистів, естетист, спа фахівців;
Віталій Марченко – суддя міжнародної категорії, дворазовий чемпіон (1 місце) Міжнародного чемпіонату з паріння (2009р. Фінляндія, 2011 р Литва)
Олександр Биченко – банний експерт з 20-ти річним досвідом роботи. Активний наставник та вчитель багатьох банних майстрів. Учасник банних чемпіонатів.
Євгеній Куц – майстер банного мистецтва, банщик, парильник, банний експерт. Призер загальнонаціональних та міжнародних чемпіонатів:Руська баня 2010 – 3 місце, Чепіонат України 2011 року – 2 місце, 3-rd International Lambasting Championship 201, Кубок Європи 2012.

Для участі у Чемпіонаті представники банних клубів та шкіл прибули з усіх куточків України: Олександр Бенедик, Александр Яремчук, Володимир Важник, Євген Бачинський, Сергій Крикун, Меладзе Станіслав Сергійович, Ступак Лариса Дмитрівна, Жеребцов Олександр, Василь Комаров, Шатіла Андрій Валентинович

Переможцями Чемпіонату України з банної майстерності 2021 за результатами голосування стали:
I місце Андрій Шатіла, м. Херсон.
II місце Лариса Ступак, м. Одеса
III місце Сергій Крикун, м. Харків

Захід вже набув розголосу в міжнародних банних спільнотах. Організатори та переможці отримували гарячі вітання від любителів бані з різних країн, що уважно спостерігали за дійством.

На відкритому майданчику виставки компанії BBQ.ua та Grillex влаштували для відвідувачів гаряче кулінарне Barbeque Show. Дощова погода не завадила заходу – всі охочі під веселі музичні сети могли спробувати страви з димком, приготовані професійними командами на фірмових грилях.
Захід супроводжував харизматичний ведучий – Костянтин Корабльов, а щасливчикам дістались ще й фірмові аксесуари від спонсорів Світ саун, BBQ.ua, Грілекс.
Паралельно проходили виставка «Здоров’я та довголіття» та «Весняний садовий ярмарок».

Наступна виставка DACHA+SAUNA EXPO відбудеться у квітні 2022 року. До зустрічі!

Генеральні інформаційні партнери: журнали «Дім, сад, город», The Aqua Space, AW-Therm, «Українська родина».

Інтернет-підтримка:
CHERCHER LA FEMME журнал, «БудЕксперт» газета, «ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ БУДІВЕЛЬНИЙ ПОРТАЛ», BUILD PORTAL, TRUBA.ua, spa.net.ua, «Зелена садиба», RIA.com, 44.ua, «ПРОЕКТАНТ», Vertaki, vsekottedzhi.com.ua, ENERGOINVEST, ProfiDOM.

Прес-служба
Тел.: +38 044 484 68 91
E-mail: pr@pem.com.ua

Відео виставки Dacha+Sauna Expo 2021

Каталог виставки Dacha+Sauna Expo 2021