This version of the page http://www.intime.ua/parimatch-register/ (176.114.1.30) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-12-29. The original page over time could change.
Огляд Паріматч реєстрації - InTime
InTime
Ставки

Огляд Паріматч реєстрації

Український букмекер Паріматч потрапив під санкції від РНБО. Заява була оприлюдненна 10 березня, туди попав також Parimatch Foundation та parimatch.ua. Гемблінгова компанія ТОВ “Паріматч” офіційно припинила діяльність, посилаючись на законодавство України та указ Президента України №145/2023 від 10 березня 2023 року.

Як зареєструватися в букмекерській конторі Парі Матч

Букмекерська контора Парі Матч дає можливість створити новий обліковий запис за лічені хвилини. Для цього потрібно лише заповнити невелику форму із зазначенням персональних даних. Усім користувачам обов’язково потрібно пройти процедуру ідентифікації особи. Відразу після успішної реєстрації на рахунок бетторів нараховується спеціальний вітальний бонус.

✅ Назва букмекера➕ Паріматч
✅ Сайт➕ parimatch.com
✅ Бонус на депозит➕ до 2500 ₴
✅ Промокод➕ 300 гривень
⚽ Безплатна ставка➕ До 100 гривень
✅ Програма лояльності➕ Є
✅ Валюта для гри➕ UAH, USD, EUR и др
✅ Мінімальний депозит➕ 100 грн
〽 Мінімальна ставка➕ 20 грн
✅ Мінімальна сума вивода➕ 100 грн
✅ Додатки➕ Android, IOS

Реєстрація в Парі Матч: інструкція

Для створення облікового запису в паріматчі від гравців потрібно заповнення спеціальної реєстраційної форми. Потрібно вказати такі дані:

Отримати бонус за Реєстрацію

  • ПІБ;
  • дата народження;
  • контактний номер мобільного телефону;
  • email.

Крім цього, потрібно також вказати пароль від створюваного облікового запису і погодитися з умовами обробки персональних даних. Відразу після натискання кнопки “ Зареєструватися ” створення облікового запису буде успішно завершено.

Після завершення проходження процедури реєстрації та ідентифікації особистого облікового запису, користувач отримає доступ до всіх функцій та можливостей, які пропонуються йому букмекерською конторою.

Загалом створивши та увійшовши до свого особистого кабінету на сайті БК Париматч, користувач може:

  • отримувати інформацію про статистику щодо майбутніх спортивних подій, що підвищує шанси на правильне передбачення підсумкового результату;
  • робити ставки як у прематчі, так і в лінії лайв;
  • стежити за перебігом спортивних подій у відеотрансляції;
  • відкривати текстовий чат зі службою технічної підтримки для отримання кваліфікованої консультації або вирішення проблем, що виникають;
  • поповнювати ігровий рахунок та оформлювати виведення грошей, зароблених на ставках різними зручними способами (за допомогою банківських карток, інтернет-банкінгу, електронних платіжних систем).

Не можна не відзначити, що реєстрація в Париматч також дозволить завантажити та встановити на свій мобільний пристрій офіційний додаток від букмекера, що дозволяє отримувати доступ до всіх функцій та можливостей особистого кабінету гравця.

Слід зазначити, що процедура реєстрації ідентична у всіх версіях сайту букмекера. Буде ця мобільна програма, або програма на ПК, у будь-якому випадку знадобиться заповнити реєстраційну форму . Це стосується також проходження процедури верифікації облікового запису з обов’язковим наданням копій або фото документів, що засвідчують особу.

Ідентифікація особи гравця

Слід зазначити, що реєстрація на Parimatch також передбачає необхідність проходження процедури ідентифікації особи користувача . Без проходження цього етапу гравець не зможе вивести кошти, зароблені на ставках. Тому якщо користувач хоче не просто грати, а ще й заробляти на своїх знаннях про спорт гроші, йому не обійтися без ідентифікації особистості .

Сам процес ідентифікації здійснюється так:

  • перейдіть на офіційний сайт букмекерської контори та увійдіть до свого облікового запису;
  • відкрийте розділ особистого кабінету “Налаштування рахунку”;
  • на сторінці вкажіть номер телефону, який було вказано під час проходження процедури реєстрації користувача облікового запису;
  • після цього потрібно вписати в порожнє поле п’ятизначний цифровий код, який прийде на вказаний раніше номер мобільного телефону у вигляді SMS-повідомлення.

Після цього обліковий запис буде успішно активований і користувачу відкриється доступ до функціоналу особистого кабінету. Наступний етап передбачатиме необхідність завантаження скан-копій деяких документів , що підтверджують особу гравця . Користувачеві знадобиться надати копії: сторінки паспорта з пропискою, ПІБ, датою та місцем народження, ІПН.

Після цього розпочнеться процес перевірки наданих гравцем документів співробітниками служби безпеки , після завершення якого букмекер надішле на вказану при реєстрації користувачем адресу електронної пошти, відповідне інформаційне повідомлення.

Необхідно розуміти, що головною метою етапу ідентифікації є дотримання букмекером чинного законодавства, яке регулює діяльність учасників ринку ставок . Відповідно до існуючих норм права, робити ставки через онлайн-майданчики можуть лише повнолітні громадяни. Тому букмекери змушені запитувати своїх нових користувачів надання документів з метою підтвердження факту досягнення ними повноліття.

Крім того, ідентифікація особистості допомагає боротися БК зі створенням безлічі облікових записів , що прямо заборонено правилами букмекерської контори. Також така політика надає букмекерам додаткові можливості у боротьбі з шахраями та всілякими махінаціями. Отже, забезпечується як дотримання фінансових інтересів самої платформи, а й безпеку коштів її клієнтів.

Бонуси при реєстрації в Паріматч

Букмекер активно заохочує всіх нових користувачів. З цією метою відразу після створення облікового запису та внесення першого депозиту на ігровий рахунок нараховується спеціальний вітальний бонус . Розмір вітального заохочення складає +100% до депозиту. Скористатися акцією можна протягом 7 днів із моменту реєстрації.

Максимальна сума заохочення – 2500 грн. Відразу після зарахування бонусу його необхідно обов’язково відіграти. Для цього потрібно відкрутити його мінімум 10 разів на ставках з коефіцієнтом від 1,5 і вище.

Офіційний сайт букмекерської контори Париматч дає можливість усім користувачам створити новий обліковий запис за лічені хвилини. Насамперед варто заповнити реєстраційну форму. Зазначені дані обов’язково мають бути достовірними та актуальними . Після цього залишається пройти процедуру ідентифікації особи та можна буде починати робити ставки на спорт.

Букмекер Parimatch має безліч позитивних відгуків в Інтернеті : беттори високо оцінюють не тільки простоту реєстрацію, але й увагу до безпеки даних користувача.

Оцените публикацию

По цій темі

Можно ли выигрывать в казино играя на минимальные суммы?

Oleksandr_Author

Чи можливо оформити позику до досягнення повноліття

Oleksandr_Author

Особистий кабінет Паріматч

Oleksandr_Author

Огляд Паріматч – бонус за реєстрацію

Oleksandr_Author

Все про букмекерську контору Parimatch

Oleksandr_Author

Залишити коментар Видалити відповідь

Цей веб-сайт використовує файли cookie. Ми припускаємо, що ви згодні з цим, але ви можете відмовитися, якщо хочете. Прийняти Детальніше