This version of the page http://a4.com.ua/poslugi-ta-programi-bas/ (185.104.45.68) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-12-26. The original page over time could change.
Програми BAS — Послуги та ціни в Києві та Україні | Група компаній A4
sales@a4.com.ua

Найкращий інтегратор програм BAS та ERP в Україні

Якісне впровадження програм BAS, ERP систем та інших систем автоматизації бізнесу

Наші контакти

Послуги та програми BAS

В даному розділі Ви можете ознайомитися з послугами та програмами BAS. Продукти цієї лінійки призначені для автоматизації бізнесу. Сьогодні це необхідний процес, який дозволяє оптимізувати діяльність підприємства, підвищувати її продуктивність і ефективність. Подивитися ціни на програмні продукти можна на сторінках програм в розділах нижче або перейшовши в Прайс-лист по кнопці “Ціни BAS”

Замовте консультацію
Ціни "BAS"

Програми та послуги "BAS"

Перелік реалізуємих програм BAS для всіх сфер бізнесу

Перейти

Програми BAS

Послуги з супроводу та підтримки програмних рішень BAS

Перейти

Підтримка BAS

Унікальні доробки та розширення для програм BAS

Перейти

Розробки BAS

Перелік сервісів та послуг для користувачів BAS

Перейти

Сервіси та послуги

Програми BAS створені українськими розробниками. Тому в них враховуються всі особливості законодавства і ведення бізнесу в Україні. Завдяки чому робота спрощується, ведеться в рамках правового поля, а також зменшується ймовірність непередбачених витрат.

Розроблено конфігурації для різних видів і масштабів комерційної діяльності. Програми BAS підійдуть для великих підприємств з виробництвом, зокрема ERP система. Вона спрямована на автоматизацію всіх процесів організації. Існують прикладні рішення для торгівлі, також будь-яких масштабів.

За допомогою конфігурацій даної лінійки Ви можете вести податковий та бухгалтерський облік. Функціонал для реалізації даного процесу присутній як в прикладних вирішення іншої спеціалізації, наприклад BAS КУП, так і в спеціалізованих системах – BAS Бухгалтерія. Вибір конфігурації залежить від потреб Вашого бізнесу, масштабів і сфери діяльності. При необхідності передбачена можливість інтеграції рішень з бухгалтерськими конфігураціями.

Програми BAS – надійний інструмент автоматизації підприємства. Звертайтеся до фахівців нашої компанії і вибирайте оптимальну для Вас конфігурацію!

Замовте консультацію

Ми знаємо, що потрібно Вашому бізнесу!

Команда фахівців “А4” з радістю зробить всю роботу за вас. Довіртеся професіоналам з  впровадження програм автоматизації BAS та ERP систем!

Можете задати нам всі Ваші питання, ми з радістю дамо рекомендації, як правильно та якісно автоматизувати Ваш бізнес!

Замовте консультацію і ми оперативно відповімо на всі Ваші запитання