This version of the page http://www.volkswagen.ua/touareg/r-line (185.116.31.153) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-12-24. The original page over time could change.
Новий Touareg. Комплектація R-Line | Volkswagen в Україні

Поява, яка привертає увагу.

Комплектація R-Line

Touareg у комплектації R-Line не залишає байдужим. Особливі елементи оздоблення підносять його по-справжньому спортивним автомобілем.

Виразний передній бампер з характерними для R-Line С-подібними формами та логотип на решітці радіатора виділяють Touareg з-поміж інших. Touareg R-Line привертає до себе увагу з першого погляду завдяки елементам дизайну R-Line на дверях, оздобленню колісних арок у колір кузова та глянцево-чорному дифузору з хромованим оздоблення випускної системи.

Салон Touareg у комплектації R-Line приваблює не лише з першого погляду, але й з першого дотику завдяки багатофункціональному шкіряному керму з підігрівом і логотипом R-Line та алюмінієвими декоративними вставками Silver Wave. Прогресивний образ доповнюється оздобленими логотипом R-Line накладками порогів, які додатково можна оснастити підсвіткою, та накладками на педалі з нержавіючої сталі.

Розкішні сидіння, оббиті шкірою Savona двох відтінків зі вставками зі шкіри Carbon Style, додають образу салону динамічності. Оббивка зі шкіри Vienna зі строчкою кольору Kristallgrau дійсно запалює серце. Усі запропоновані варіанти сидінь спереду прикрашені логотипом R-Line. Більше того, якщо Ви обираєте один із запропонованих варіантів сидінь, стеля у салоні буде виконана у чорному кольорі зі строчкою Kristallgrau. Панель приладів, кермо, центральний підлокітник та селектор трансмісії виконано у спортивному стилі в комплекті для R-Line.

 

Пакет оздоблення кузова R-Line Екстер'єр для комплектацій Elegance та Ambience є чітким втіленням сильного та домінуючого характеру Touareg. Пакет включає спеціальні елементи R-Line, що є ідеальним рішенням для тих, хто хоче справити враження на оточуючих.

* Рекомендовані роздрібні ціни наведено станом на 04.12.2023 р. Зображення та комплектація автомобіля наведені для ілюстрації та можуть відрізнятися від наявних у офіційних дилерів Volkswagen на території України, а також можуть містити опційне обладнання, доступне за додаткову плату.

Закрити
Комплектації Дещо про стиль Дизайн Innovision Cockpit Комфорт Асистенти Керування Синхронізація Технічна інформація
Touareg
Комплектації
Дещо про стиль
Дизайн
Innovision Cockpit
Комфорт
Асистенти
Керування
Синхронізація
Технічна інформація
Меню
Закрити меню
Закрити

Флагман із беззаперечними можливостями. Touareg.

© ТОВ "Порше Україна" 2023

Дисклеймер від Volkswagen

* Рекомендовані роздрібні ціни наведено станом на 04.12.2023 р. Зображення та комплектація автомобіля наведені для ілюстрації та можуть відрізнятися від наявних у офіційних дилерів Volkswagen на території України, а також можуть містити опційне обладнання, доступне за додаткову плату.

Уппс!
Здається, ваш бразуер застарів. Наш веб-сайт може працювати не оптимально. Більшість браузерів (крім MS Internet Explorer 11 і старші версії) працюють без проблем.

Прийшов час оновити веб-браузер!
Остання версія браузера забезпечить Вам кращий досвід будь-де в інтернеті.

Всього найкращого,
Ваша команда Volkswagen