З ТУРБОТОЮ ПРО ШКІРУ, З ЛЮБОВ'Ю ДО ПЛАНЕТИ


NIVEA MicellAIR

Зустрічайте оновлену MicellAIR, тепер ще більш дбайливу зовні та всередині. М’яка веган-формула міцелярної води ефективно видаляє макіяж: міцели, мов магнітом, притягують забруднення та глибоко очищають шкіру. А її упаковка на 96% з уже переробленого пластику гарантує турботу про світ навколо.

КУПИТИ ЗАРАЗ

Зменшуємо кількість пластику у світі з оновленою упаковкою!

Замість виготовлення нових пластикових пляшок ми перейшли до виробництва упаковки з rPET.
Завдяки лінійці MicellAIR у пляшці з переробленого матеріалу NIVEA вберегла світ від виробництва 1115 тонн нового пластику за рік!

Як виготовляються пляшки з переробленого пластику?

Крок 1: звичайна пластикова пляшка

Повторно використаний rPET виготовляється з пляшок з-під води.

Крок 2: Утилізація

Після використання порожні пластикові пляшки утилізуються і потрапляють в систему переробки.

Крок 3: подрібнення пластикових пляшок

На заводі з переробки пластику пляшки подрібнюються для отримання пластівців (флекса) і відмиваються до повного очищення.

Крок 4: пластикові пластівці стають сировиною

Потім пластикові пластівці плавляться: з них формують гладкі гранули, які стають новою сировиною для виробництва пляшок з переробленого матеріалу.

Крок 5: виготовлення упаковки з переробленого пластику

Гранулят з переробленого пластику знову плавиться і розливається у спеціальні форми, в яких формуються пляшки.

Крок 6: такий вигляд має готова пляшка

Чим більше переробленого матеріалу, тим більш сірий колір пляшки. Від 0% використання переробленого пластику (зліва) компанія NIVEA переходить до використання 96% rPET (праворуч).

ВЕГАН-ФОРМУЛА

У складі засобів MicellAIR відсутні інгредієнти тваринного походження. До складу міцелярної води входять натуральні міцели, які забезпечують особливо ніжне очищення.

БАЛАНС МІКРОБІОМУ

Мікробіом на поверхні шкіри — це додатковий захисний шар, який відіграє важливу роль у збереженні природної краси. Засоби MicellAIR дбайливо та ефективно очищають шкіру, не порушуючи природний мікробіом.

ГЛИБОКЕ НІЖНЕ ОЧИЩЕННЯ

MicellAIR — це ефективне глибоке очищення, м'яке і ретельне видалення забруднень та макіяжу. З міцелярною водою MicellAIR ваша шкіра дихає і залишається чистою без відчуття плівки.