Годинники

Наручні годинники

    Аксесуари для наручних годинників

      Годинники кишенькові

        Смарт-годинники
        • Apple
        • Samsung
        • Canyon

        Фітнес-браслети
        • SOEHNLE
        • MYKRONOZ

        Годинники підлогові

          Годинник настінний

            Настільні годинники
            • 2E
            • PROMATE

            Метеостанції
            • ADE
            • HAMA

            Годинники-радіо
            Магазини працюють!

            Купуй безпечно, вжито всіх санітарних заходів

            Купуй в магазинах

            Все інше замовляй на foxtrot.ua

            Кредитування

            Зручно оформлюй оплату частинами або розстрочку

            Отримуй швидко та зручно

            Працює Фокстрот-доставка та Фоксаж-самовивіз

             

            Годинники в каталозі Foxtrot: від механічних до смартмоделей

            Фокстрот – сертифікований представник великих українських та зарубіжних брендів, які випускають годинники. У каталозі зібрані домашні та офісні моделі для настінного або настільного розміщення, індивідуальні ручні та кишенькові аксесуари.

            На сайті працюють онлайн-консультанти. У чаті або за телефоном вони допоможуть підібрати пристрій з огляду на завдання та комфортну вартість. Ми пропонуємо механічні моделі з базовим функціоналом, більш просунуті цифрові та смартпристрої.

            Який годинник можна замовити в інтернет-магазині

            Товари представлені такими категоріями:

            • Наручні моделі та аксесуари для них.
            • Кишенькові годинники.
            • Смартпристрої.
            • Фітнес-трекери
            • З настінним розміщенням.
            • З підлоговим розміщенням.
            • Метеостанції.
            • Радіомоделі.

            Ціна на годинники залежить від типу пристрою та технічних характеристик. Наші консультанти на зв'язку щодня – звертайтесь для підбору відповідної моделі.

            Наручні пристрої та аксесуари до них

            У каталозі доступні чоловічі та жіночі моделі з класичним або спортивним дизайном. Ми офіційно представляємо топові бренди України: Casio, G-Shock, Q&Q. Пристрої можуть бути оснащені механічним або цифровим циферблатом. Останні, крім часу, показують дату, можуть оснащуватися таймером та іншими додатковими функціями.

            Ви також можете підібрати та замовити аксесуари для наручного годинника – ремінці або коробки для зберігання. Змінні ремінці роблять зі шкіри або полімерних матеріалів.

            Кишенькові годинники

            Оригінальні носимі аксесуари, які допоможуть створити оригінальний образ. Носяться на ланцюжку, який фіксується до одягу – переважно до кишень жилетів, пальта або штанів. Щоби гарантувати надійне кріплення, використовують металевий ланцюжок, у тому числі з дорогоцінних металів. Для збереження циферблата рекомендуємо вибирати моделі, які закриваються.

            Смартпристрої

            Найпопулярніші носимі аксесуари, працюють у парі зі смартфоном або незалежно. У каталозі можна купити годинники для чоловіків, жінок, універсальні та дитячі моделі.

            У дитячих смартпристроях функціонал більш обмежений і заточений під контроль дитини з боку батьків: вбудовані датчики дають можливість відстежувати місцезнаходження та залишатися в курсі переміщень. Дизайн дитячих моделей яскравіший.

            Годинник для дорослих може бути виконаний у класичному, спортивному стилі або в оригінальному казуальному. Ціна смартаксесуарів залежить від функціоналу. Ми працюємо з популярними брендами, орієнтованими на бюджетний, середній та преміальний ціновий сегмент: Apple, Samsung, Huawei, Amazfit, Gelius, Elari та ін.

            Фітнес-трекери

            Аналог смартгодинника, але зі спрощеним функціоналом, адаптованим під спортивні тренування. Підключаються до смартфона та використовуються для відстеження фізичних показників під час занять.

            У стані спокою трекери показують час, дату, а також виводять на екран повідомлення на телефон. Можуть бути орієнтованими на конкретний вид спортивної діяльності: біг, велоспорт, веслування, плавання тощо.

            У Foxtrot можна замовити оригінальні фітнес-трекери Xiaomi, Huawei, Samsung, Redmi та інших сучасних виробників. В аксесуарів більш футуристичний дизайн у порівнянні зі смартгодинниками.

            Настінні пристрої

            Годинник для встановлення вдома, в офісі або в будь-якому іншому приміщенні. Кріпляться до стіни та показують час завдяки стрілочній або цифровій індикації. Цифрові моделі показують час у кількох форматах та виводять на екран дату. В основному працюють за рахунок кварцових батарейок. На сайті можна замовити пристрої від Bresser, Kela та інших популярних виробників.

            Настільні пристрої

            Ще одне рішення для домашнього або офісного користування. Такі прилади можуть виконувати функції будильника. Працюють за рахунок електронного або електронно-механічного механізму. Деякі виробники пропонують нестандартні рішення. Наприклад, Explore Scientific має моделі з можливістю цифрової проєкції поточного часу або температури. Проєкція робиться на стелю або стіну.

            Метеостанції

            Оригінальні пристрої, основне призначення яких – інформувати користувача про погоду. Додатково вказують час. Це електронні настільні або настінні прилади, які відображають зовнішню та внутрішню температуру, рівень вологості. Можуть сформувати прогноз погоди, використовуватися як будильник, і це лише базовий набір функцій.

            Годинники-радіо

            Ще одна група оригінальних пристроїв. Візуально це настільний будильник із невеликим дисплеєм. Крім дисплея, оснащуюється динаміком та вбудованим FM-тюнером. Використовуються для прослуховування радіо та в якості будильника.

            Переваги покупки в інтернет-магазині Foxtrot

            Наша компанія допоможе купити годинник та супутні аксесуари, враховуючи запит. Менеджери щодня залишаються на зв'язку. Доставка замовлень виконується по всіх населених пунктах України та займає 1-4 дні.

            Пристрої надходять від виробників або їхніх сертифікованих дилерів на склад у Києві, де проходять перевірку. На товари видається фірмова гарантія, яка діє від 12 місяців. Окрім повної оплати нашим клієнтам доступний кредит та розстрочка від партнерських банків – ПриватБанк та Monobank. Кредитування оформляється безпосередньо на сайті перед оплатою онлайн-замовлення.