This version of the page http://vn.20minut.ua/Sport (172.67.164.77) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-12-16. The original page over time could change.
Новини спорту, спортивні новини - 20 хвилин Вінниця

Спорт

ТОП-10 спортивних команд Вінниччини. Рейтинг RIA та «20 хвилин»

Всі ігрові види спорту в нашому регіоні збереглися, хоча змагання й проходять без глядачів. До списку включили також релоковані до Вінниці клуби.    

Троє вінничан стали лауреатами Всеукраїнського конкурсу спортивних журналістів

Визначили переможців Всеукраїнського конкурсу спортивних журналістів «Олімпійська Україна».  У 2023 році Національний олімпійський комітет відродив традицію відзначення найкращих спортивних журналістів і фотографів, які сприяють популяризації олімпійського руху.

play_circle_filled Найгірший стадіон в українському футболі та яке майбутнє «Ниви»? Цікаве про вінницьку команду

На каналі «Trendets» вийшов новий ролик про Вінницький центральний стадіон та футбольну команду «Нива».  Чому наш стадіон вважається найгіршим в Україні та коштом чого існує наш місцевий футбольний клуб? Читайте у матеріалі.

У вінницькому чемпіонаті серед ветеранів грає зірковий Віталій Косовський

У першому чемпіонаті Вінницької міської територіальної громади з футболу серед ветеранів (понад 45 років) стартувало чотири команди. В кожній виходять на матч по сім футболістів і воротар. Грають на пів-поля на стадіоні Вінницького педколеджу.

На Вінниччині фінішують масові юнацькі волейбольні змагання «Олімпійська надія»

На Вінниччині тривають масові обласні змагання серед юнаків і дівчат 2009 р.н. «Олімпійська надія». Їх спільними зусиллями влаштували територіальна організація «Колос» і обласна федерація волейболу.   

Визначили найкращих незрячих шашкістів Вінниці

У Вінниці провели традиційне змагання із шашок-64 серед спортсменів із порушенням зору. Змагалися на базі вінницького підприємства Українського товариства сліпих.

photo_camera Президент Федерації дзюдо України Михайло Кошляк подарував кімоно вінницьким борцям

До Вінниці завітав президент Федерації дзюдо України Михайло Кошляк. Спортивний очільник відвідав сучасний центр єдиноборств «Час для трансформації». Він з жовтня запрацював у Вінниці, на другому поверсі Центрального універмагу. 

Вінницька «Нива» прагне зберегти склад і підсилити три ігрові позиції

Головний тренер вінницької команди Другої ліги чемпіонату України поділився новинами.  Юрій Ярошенко розповів, що «Нива» до 25 січня перебуватиму у відпустці. Тоді й почнеться навчально-тренувальний збір, що складатиметься із чотирьох етапів.    

photo_camera Вінницькі гімнастки підкорили Люксембург

Художні гімнастки вінницького спортклубу «Еліт» вдало виступили на міжнародному турнірі у Люксембургу. Там на килим виходили близько 250 спортсменок, які представляли Бельгію, Німеччину, Нідерланди, Грузію, Латвію, Польщу, Португалію і Україну.    

photo_camera Спортсмени з Вінниччини перемогли на всеукраїнських змаганнях зі змішаних єдиноборств у Львові

Турнір «Кубок Заходу» проходив з 1 по 3 грудня у Львові. У змаганнях взяли участь 300 спортсменів.  Спортсмени з Вінниччини посіли перше місце у командному заліку. 

Свіжий випуск

№ 50 від 13 грудня 2023

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” в рамках реалізації грантового проєкту з NDF. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Вінниці та області. Сайт новин №1 у Вінниці за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Вінниці. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up