This version of the page http://csd.ua/zbory-vlasnykiv-obligaczij (195.8.42.42) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-12-13. The original page over time could change.
Збори власників облігацій – НДУ Перейти до вмісту
Про НДУ
Послуги
Клієнти
Договори
Тарифи
Правила та Регламенти

 (044) 363-04-00

helpdesk@csd.ua

Кабінет Клієнта
Головна
Збори власників облігацій

Послуги Центрального депозитарію щодо забезпечення проведення зборів власників облігацій

Послуги щодо забезпечення проведення зборів власників облігацій надаються Центральним депозитарієм згідно з нормативно-правовим актом Комісії, яким встановлюється порядок проведення зборів власників облігацій, з використанням авторизованої електронної системи та інших сервісів Центрального депозитарію.

Детальний опис взаємодії Центрального депозитарію з власниками облігацій, особами, відповідальними за проведення зборів власників облігацій, та депозитарними установами при проведенні зборів власників облігацій визначається Порядком взаємодії власників облігацій та осіб, відповідальних за проведення зборів, з авторизованою електронною системою, відповідно до встановлених Комісією вимог, та Регламентом.

Послуги щодо забезпечення проведення зборів власників облігацій надаються на підставі договору про надання послуг щодо забезпечення проведення зборів власників (крім випадку, коли Центральний депозитарій цінних паперів виконує функції особи, відповідальної за проведення зборів), яким, зокрема, регулюються відносини щодо використання авторизованої електронної системи, встановлюються організаційні та технічні умови надання послуг, права та обов’язки сторін, порядок обміну інформацією між сторонами, вартість таких послуг.

У випадках, визначених законодавством, особа, яка має право ініціювати проведення зборів, може уповноважити Центральний депозитарій виконувати функції особи, відповідальної за проведення зборів власників облігацій, та здійснити проведення таких зборів, підбиття підсумків голосування на них, оформлення та опублікування протоколу на підставі відповідного договору.

Звертаємо увагу!

На період дії воєнного стану, у відповідності до рішення НКЦФР, особою, відповідальною за проведення зборів власників облігацій, є виключно Центральний депозитарій цінних паперів, якщо інше не передбачено проспектом (рішенням про емісію) (умовами емісії) відповідного випуску облігацій.

Для укладання Договору про надання послуг щодо забезпечення проведення зборів власників облігацій при виконанні Центральним депозитарієм функцій особи, відповідальної за проведення зборів власників облігацій необхідно звернутися до Центрального депозитарію за електронною адресою helpdesk@csd.ua , зазначивши наступну інформацію:

1.1. Найменування Емітента та код за ЄДРПОУ
1.2. Орієнтовна дата зборів
1.3. Скільки і які випуски будуть брати участь у зборах власників облігацій

Ваша електронна адреса