This version of the page http://cyfra.net/ (62.80.160.173) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-12-10. The original page over time could change.
Інтернет-провайдер ЦИФРА | Якісний інтернет в Києві та області

Якісний Інтернет
для Вашого бізнесу

Обслуговування преміум-класу

1

Кредо компанії ЦИФРА - максимум наших зусиль і мінімум зусиль клієнта. У наших клієнтів немає необхідності приїжджати в офіс, заповнювати документи і довго з'ясовувати процедурні питання. Документи на підпис доставляються кур'єром протягом доби. Зручний особистий кабінет містить необхідну інформацію, а система повідомлень нагадує про термін оплати рахунків.

Автономність мережі під час знеструмлень

2

Резервне живлення обладнання встановлене на вузлах мережі, що забезпечує безперебійний доступ до мережі Інтернет під час відключень електроенергії.

29-х річний досвід роботи

3

20 квітня 2023 виповнилося 29 роки з дати заснування компанії та початку надання послуг клієнтам. За цей період було побудовано широку зону покриття, значно розширено спектр послуг, придбано багатий досвід роботи, створена команда професіоналів і налагоджено багато партнерських відносин.

Широке, якісне покриття

4

Власна волоконно-оптична мережа охоплює Київ та деякі напрямки Київської області. У Києві розташовано близько 50 технічних майданчиків, встановлено точки присутності в понад 70 великих бізнес-центрах і 2х аеропортах, ми надаємо послуги в 4 містах Київської області та постійно працюємо над розвитком мережі.

Обладнання від світових лідерів

5

Ми використовуємо обладнання світових лідерів в сфері інформаційних технологій, яке пройшло успішне тестування в нашій мережі - Cisco Systems, Dell, ZyXEL, Hewlett-Packard, D-Link. Для відмовостійкості мережі робота операторського обладнання цілодобово моніториться, регулярно проводяться профілактичні роботи і модернізація.

Гнучкі і адекватні тарифи

6

Ми практикуємо індивідуальний підхід до клієнтів. Залежно від потреб, побажань і бюджету клієнта ми готові запропонувати оптимальну схему підключення і тарифну сітку. В процесі роботи, при необхідності, можливо протягом доби змінити тариф або підключити додаткові послуги.

24/7 цілодобова підтримка

7

Наш відділ технічної підтримки - одна з найважливіших ланок в обслуговуванні клієнтів. Всі питання і скарги фіксуються, а темпи і результати їх вирішення контролюються керівництвом. Автоматизована система обробки заявок дозволяє координувати різні відділи компанії для оперативного вирішення аварій або складних пошкоджень.

Наші клієнти

044 206 77 33

044 206 77 38

sales@cyfra.ua