This version of the page http://ukr.marshrut-club.com/ (31.41.221.2) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-12-07. The original page over time could change.
Гірські тур походи і автотури з турклубом Маршрут
+380677553648 Контакти    
Вхід    UA
Карпати Всі тури

Тур походи в гори і автотури

Хочете піти в похід, або відправитися в автотур? Вибирайте цікавий маршрут і реєструйтеся! З нами часто подорожують новачки, адже головне — це бажання, а ми вже допоможемо втілити ваші мрії в реальність. Залишилося тільки вибрати Маршрут і провести свою найкращу відпустку в подорожі:)

Швидка заявка

Відгуки учасників

Elena Borowskaya
  
Трекінг навколо Аннапурни «Кільце Аннапурни + озеро Тілічо» 30 жовтня – 13 листопада 2021
Все сподобалося, дружня атмосфера, класні хлопці, із задоволенням ще раз кудись із Marshrut. Харчування було непальське:). Харчування вистачало, але мені особисто було не смачно. Скоригувати харчування навряд чи можливо у цій ситуації, це специфіка країни. Але можна взяти із собою, як рекомендовано, сухофрукт...
Марина Олeйник
  
Гірський похід по Туреччині «Лікійській шлях» 16–22 жовтня 2021
Все сподобалося, ще хочу! Харчування Оцінка: 5 дуже хороше! Каші з м'ясом, супи, бутерброди, смачні перекуси, по можливості завжди фрукти, овочі та свіжий йогурт, сир. Погладшати в поході можливо, як виявилося =) Станіслав - просто вище за всякі похвали! Дуже уважний та дбайливий. Завжди промовляв маршрут, як...
4 шт
Катeрина Титарeнко
  
Гірський похід по Туреччині «Лікійській шлях» 11–17 жовтня 2021
Інструктор Андрій Ілитчук – фанат своєї справи. З Андрієм подорожувати мегакомфортно, пізнавально та спокійно. Захоплюють пізнання, відповіді на всі, навіть найдурніші, питання команди. Дякую за відмінний похід та дружню атмосферу. Інструктор Андрій Ілитчук – фанат своєї справи. З Андрієм подорожувати мегаком...
4 шт
Усі відгуки


Турклуб Маршрут рекомендує:

Гірський похід у Карпати «Чорногора express»

Це скорочена версія популярного маршруту Чорногора, яка всього за 4 дні познайомить вас з частиною пам'яток найвищого гірського хребта України. Поїхали в Карпати, вони дуже барвисті!

  • 1 2 3 4 5
  • 4 дні

4499 грн
Детальніше

Піший похід по Карпатам «Східні Ґорґани»

Цікавий і пізнавальний похід в гори познайомить вас з мальовничою природою українських Карпат та подарує три незабутні дні. Цей маршрут ідеально підходить для першого повноцінного знайомства з горами. Карпати — це гори, в які вам захочеться ще не раз повернутися.

  • 1 2 3 4 5
  • 3 дні

2799 грн
Детальніше

Пішохідний туристичний похід по Карпатам «Ґорґани»

Один з наймальовничіших походів в Карпати, в якому ви познайомитеся зі справжньою карпатською глибинкою. Маршрут частково проходить по старому польсько-чехословацькому кордону, де ви побачите старі прикордонні стовпчики, кам'яні окопи часів Австро-Угорської імперії і залишки кам'яних бліндажів. У поході ви познайомитеся ближче з побутом карпатських пастухів, підніміться вище хмар і побуваєте на найвищій точці гірського масиву Горгани — горі Сивуля (1836 метрів).

  • 1 2 3 4 5
  • 6 днів

4999 грн
Детальніше

Похід в Карпати «Петрос + Говерла»

Цей похід в Карпати проходить через дві найбільш знакові вершини Чорногори — Петрос і Говерлу. Ця подорож в Карпати познайомить з побутом карпатських пастухів, дозволить доторкнутися до хмар і побувати на висоті пташиного польоту. У гарну погоду з вершин Петроса і Говерли відкривається чудовий панорамний краєвид, біля ваших ніг будуть Закарпаття та Прикарпаття, а десь далеко будуть виднітися гори Румунії.

  • 1 2 3 4 5
  • 3 дні

2799 грн
Детальніше

Тур походи і автотури

Карпати
15–17 грудня Зимова Говерла
29 грудня – 1 січня Панорама Карпат (комфорт-тур)
Повний розклад