This version of the page http://vn.20minut.ua/Kult-podii (104.21.73.172) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-12-03. The original page over time could change.
Новини культури, культурний відпочинок у Вінниці, де і як відпочити - 20 хвилин Вінниця

Культурний відпочинок

photo_camera Зірки Цирку дю Солей, рок-легенди, джаз та різдвяні сюрпризи! ТОП концертів зими у Вінниці

Цієї зими вінничан чекають концерти на будь-який смак. У грудні у Вінницю приїде з новим альбомом Арсен Мірзоян, оркестр GosOrchestra з хітами з Гаррі Поттера, зірка фільму «Довбуш» Олексій Гнатковський з вибуховою виставою для дорослих, гурт «Танок на майдані Конго» з «Новим вертепом» та «Піккардійська Терція» з «Чарівним Різдвяним концертом». У січні перший день Нового року зустрінемо з ТеСамеШоу, а потім будемо насолоджуватися різдвяною програмою оркестру НАОНІ, святковим джазом при свічках, приголомшливим льодовим шоу «Hogwart's holidays» від зірок Цирку дю Солей, рок-драйвом легендарних «Братів Гадюкіних», дитячою шоу-виставою «Minecraft та Brawl Stars рятують Roblox» та різдвяним концертом Віктора Павліка. А у лютому побачимо нову яскраву концертну програму одного з найпопулярніших співаків сучасності — CHEEV.

Туристичні активності з різдвяним настроєм. На які екскурсії сходити в грудні

Офіс туризму Вінниці та місцеві гідеси з гідами підготувати для вінничан та гостей місті чимало екскурсій. Частина з них пройде у Вінниці, інша частина — у різних куточках області. 

Заклади Вінниці: найцікавіші кав'ярні, кнайпи та кафе міста (партнерський проєкт)

Вінниця – місто, що ідеально підходить для гастрономічного туризму. У місті можна знайти багато унікальних кафе та кав'ярень з власною історією та концепцією. Звичайно, скласти повний перелік найкращих чи найбільш відомих закладів харчування аж ніяк неможливо – все залежить від вашого смаку та уподобань. Але сьогодні ми розповімо про цікаві заклади Вінниці, яким надають перевагу туристи, а також про нові та маловідомі, які вже полюбили самі мешканці міста.

Перезавантаження потрібно кожному: зимовий відпочинок по-вінницьки (партнерський проєкт)

Відновлення є надзвичайно важливим процесом, оскільки немає вічного двигуна. Намагатися працювати без перерв - це не що інше, як ілюзія. Незалежно від того, як досконало ми можемо працювати, наша продуктивність все одно знизиться. Це подібно до незарядженого телефону, який не може працювати. Так само і людина потребує відпочинку. Якщо зазвичай це є особистою справою кожної людини, то в умовах війни відновлення сил та "бути у строю" стає обов'язком. Війна приносить багато випробувань, тому чому свідомо додавати собі нові?

Теплі тераси в ресторанах Вінниці: осінній відпочинок в місті (партнерський проєкт)

Вже скучили за вечорами на літніх терасах вінницьких закладів? Не засмучуйтеся, адже осінь має свої чудові переваги. Запрошуємо вас на теплу терасу, де ви зможете насолодитись улюбленим вином та затишною атмосферою. Теплі веранди ресторанів Вінниці - це ідеальний спосіб позбутись осінньої хандри. Приєднуйтесь до нас і переконайтеся в цьому самі!

photo_camera play_circle_filled Медіа-толока 2023: як у Вінниці говорили про допомогу армії, про майбутнє та перемогу

У Вінниці вперше провели Медіа-толоку, яка об’єднала сотні людей з різних куточків країни: військових, лідерів думок, блогерів, рестораторів, підприємців тощо.  Говорили про те, що зараз вкрай необхідно робити для перемоги й після перемоги!  Розказуємо коротко про дійство і що було вау!   

photo_camera На виставці «Дарунок з вінницькою душею» можна придбати різдвяні та новорічні подарунки

В Музеї моделей транспорту стартував проєкт «Дарунок з вінницькою душею». Це унікальна виставка-продаж виробів місцевих майстрів та майстринь народної творчості, об’єднаних на платформі подарунків «BYVI».  Експозиція буде доступною для відвідувачів до 7 січня.

play_circle_filled «Ядерне чаювання»: хто і чому боїться фільму, знятого у Тульчині?

Тульчинські кіномитці зі студії «Поділля» завершили роботу над новим фільмом. Стрічка тривалістю 40 хвилин має назву «Ядерне чаювання». Знайомі автора картини кажуть йому, що з острахом очікують появу фільму в Інтернеті чи на екранах. Чому? Про що цей фільм? Коли і де можна буде його переглянути? Як це — знімати кіно в умовах невеликого міста без професійних акторів?  

photo_camera 6 грудня запрацює садиба Подільського Чарівника. Графік та програма

На території Подільського зоопарку цьогоріч знову запрацює садиба Чарівника. У звіринцю розповіли, як вона працюватиме та що готують для відвідувачів.

play_circle_filled Добірка для батьків: десять мультфільмів, які варто переглянути з дитиною

У цій добірці знайдете добрі та цікаві мультфільми, які сподобаються не лише дітям, а й дорослим. Дивіться наші пропозиції до перегляду та робіть свій вибір.

Свіжий випуск

№ 48 від 29 листопада 2023

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” в рамках реалізації грантового проєкту з NDF. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Вінниці та області. Сайт новин №1 у Вінниці за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Вінниці. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up