• ua
  • en

День абітурієнта онлайн

30 квітня в університеті відбувся День абітурієнта онлайн.

День абітурієнта проводиться для того, аби розповісти абітурієнтам про наш університет та наявні у ньому спеціальності, ознайомити з особливостями вступної кампанії і навчання, а також відповісти на усі запитання, яких, у таких важкий час, виникає дуже багато у випускників закладів освіти та їх батьків.

Традиційно, формат заходу було скориговано відповідно до потреб і викликів воєнного часу. Втретє, за час повномасштабної війни в Україні, для зустрічі з абітурієнтами обрали онлайн-брифінг на платформі Google Meet. Участь у ньому взяло понад 130 осіб, з яких 91 особа долучилася до зустрічі на сервісі, а 42 – стали учасниками онлайн-спілкування на офіційній сторінці університету в інстаграмі.

В онлайн-зустрічі взяли участь: проректор з науково-педагогічної роботи Ярослава Юрків, заступник відповідального секретаря приймальної комісії Марина Олейникова, директори навчально-наукових інститутів,  декани факультетів, заступники та завідувачі кафедр структурних підрозділів, представники структурних підрозділів університету.

На початку заходу проректор із науково-педагогічної роботи Ярослава Юрків звернулася з вітальним словом до присутніх та зазначила: «Сьогодні, ми вкотре проводимо День абітурієнта та запросили вас, щоб розповісти про наш університет і відповісти на усі ваші питання».

Заступник відповідального секретаря приймальної комісії Марина Олейникова ознайомила присутніх зі структурними підрозділами університету та переліком наявних у них спеціальностей і розповіла про умови прийому та особливості вступної кампанії-2022.

Під час зустрічі у онлайн-чат було надіслано багато запитань від майбутніх вступників. Запитували про складання творчих конкурсів та тесту навчальних компетенцій; можливість онлайн-співбесід при вступі з тимчасово окупованих територій; особливості заповнення мотиваційного листа; видачу дипломів та інше.

По завершенню, відповівши на усі питання з чату, Ярослава Ігорівна подякувала присутнім за участь у заході та анонсувала проведення наступного Дня абітурієнта, який заплановано на 7 травня.

Ми сподіваємося, що допомогли абітурієнтам відповівши на їх питання. Якщо ж у вас чи ваших знайомих виникнуть питання та буде потрібна наша консультація, то звертайтеся за телефонами + 38 095 105 60 05; + 38 097 446 88 13 або пишіть нам  lnu.priymalnakomisia.27@gmail.com.

Прес-центр ЛНУ імені Тараса Шевченка

Події

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2023