• ua
  • en

Підсумкова атестація в НН ІФВіС

У НН ІФВіС відбулася підсумкова атестація здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання.

У навчально-науковому інституті фізичного виховання і спорту відбулася підсумкова атестація здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання за спеціальностями  ,,Середня освіта. Фізична культураˮ, ,,Фізична культура і спортˮ та ,,Фізична терапія, ерготерапіяˮ.

До атестації допущено 147  здобувачів другого (магістерського) рівня.

Випускники продемонстрували високий рівень теоретичної і практичної підготовки: уміння поєднувати наукові знання у практично-дослідницькій діяльності, вдало презентували результати  кваліфікаційних робіт та надавали розгорнуті та ґрунтовні відповіді на запитання членів екзаменаційних комісій.

Головами  екзаменаційних комісії  були:

Василь Мазін – доктор педагогічних наук, професор, завідувач кафедри управління фізичною культурою та спортом Національного університету ,,Запорізька політехнікаˮ;

Володимир Гребенюк – заступник директора КУ Луганський обласний фізкультурний центр ,,Олімпˮ.

Едуард Глазков – доктор медичних наук, професор, зав. кафедри загальної та паталогічної фізіології ДЗ ,,Луганський державний медичний університетˮ.

Вітаємо випускників навчально-наукового інституту фізичного виховання і спорту з отриманням повної вищої освіти та бажаємо успіхів, не зупинятися на досягнутому, творчо реалізувати себе у професійній діяльності та бути фахівцями своєї справи!

За інформацією НН ІФВіС

Події

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2023