This version of the page http://www.poultryukraine.com/ua/conference/ (89.184.74.167) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-11-27. The original page over time could change.
Союз птахівників України - Конференції
Конференції

Ассоциация «Союз птицеводов Украины» занимается организацией и проведением международных конференций в сфере аграрного бизнеса.

Конференции проводятся по следующим основным направлениям: птицеводство, ветеринария, эффективный откорм животных, а также сельхоз оборудование. Такие события собирают под одной крышей представителей лидирующих аграрных предприятий Украины и мира, птицеводческих предприятий, коммерческих компаний - лидеров мирового и украинского рынка, работников отраслевых объединений, финансовых учреждений, министерств, информационных агентств.

Новини асоціації
Вебінар Мінагрополітики про зміни законодавства у сфері ветеринарної медицини, кормів та в галузі птахівництва 25 жовтня 2023 року відбудеться вебінар на тему: «Зміни законодавства у сфері ветеринарної медицини і кормів та в галузі птахівництва»
16.10.2023 Детальніше...
Український тваринницький саміт – головна подія року з ефективного тваринництва і птахівництва Український тваринницький саміт – це платформа для обговорення сучасних трендів й проблемних питань розвитку тваринництва, птахівництва і кормовиробництва у воєнний та повоєнний час, місце зустрічі й обміну досвідом професіоналів з України та світу.
18.09.2023 Детальніше...
Асоціації «Союз птахівників України» інформує щодо останніх змін в ціноутворенні на ринку енергоресурсів та їх наслідків для галузі птахівництва Асоціація підсумовує перші результати від анонсованих раніше рішень щодо змін в ціноутворені на ринку енергоресурсів
05.09.2023 Детальніше...
Контакти

ул. Е. Сверстюка, 19, оф. 807,
г. Киев
02660, Украина

тел.: +38 044 494 49 30
e-mail: info@poultryukraine.com

Детальніше...
Без Антибіотиків! Підтверджено
Цікаві факти
Курица - самая распространенная птица на Земле