This version of the page http://nt.ua/courses (185.20.218.214) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-11-19. The original page over time could change.
Курси | nt.ua

Соціальні мережі

EN RU UA

(044) 390 73 35 (050) 352 68 64

EN RU UA

Курси в Навчальному центрі «Мережні Технології»

Тільки найактуальніші курси в Навчальному центрі «Мережні Технології»: авторизовані курси від вендорів і навчання по авторським методикам!

Курси Академії

Front end

JavaScript

Python

QA

Java

PHP

Рекрутинг

Маркетинг

Навчання IT спеціальностям з нуля в Академії "Мережні Технології" з допомогою в працевлаштуванні

Подробиці

Курси за вендорами

Microsoft

Linux

Asterisk

VMware

Cisco

HPE

IBM

Oracle

Курси за напрямками

Бізнес тренінги

Управління ІТ

Cloud (AWS, OS)

Microsoft Office

MS 365

Python

Java

LibreOffice

JavaScript

Power BI

IT Security

Web

Навчання в сфері ІТ – це можливість розвиватися на перспективній роботі й отримувати гідну заробітну плату. Якщо ви тільки починаєте кар'єрний шлях, хочете його покращити, підтвердити сертифікацією або розширити сферу роботи, курси з ІТ-технологій будуть завжди оптимальним вкладенням в майбутнє.

Кому підходять ІТ-курси в НЦ «Мережні Технології»?

Наші курси з ІТ-технологій влаштовані таким чином, щоб кожен фахівець знайшов саме те, що йому необхідно для професії. Ви розширите й оновите знання, підтвердите кваліфікацію та будете використовувати матеріал на практиці. У списку або за тегами ви знайдете курси ІТ для початківців і для ІТ-фахівців з досвідом.

З чого почати ІТ-навчання?

Якщо ви тільки починаєте своє навчання в сфері ІТ, тоді Навчальний центр «Мережні Технології» з готовністю допоможе в цьому завданні. Наші фахівці знають, як підібрати ІТ-курси:

  • в залежності від кваліфікації;
  • в залежності від запитів і графіка;
  • якщо ви чітко ще не визначилися зі спеціальністю.

Якщо ви розумієте, що один з пунктів відноситься до вас, зв'яжіться з нашим експертом для отримання докладної консультації з курсів для ІТ-фахівців.

На які ІТ-курси піти?

Спочатку зрозумійте, чи будете ви проходити ІТ-курси онлайн або в Києві очно в НЦ. Оптимальний варіант навчання буде залежати від вашого графіка та пріоритетів. Пам'ятайте, якщо ви вибираєте онлайн варіант, ви зможете проходити курси ІТ з будь-якої точки України, та й взагалі світу.

Далі варто звернути увагу на ІТ-курси в залежності від вендорів і напрямків. Навчальний центр «Мережні Технології» пропонує навчання в ІТ-сфері за кращими світовими вендорами та затребуваними напрямами. Ваш вибір має відповідати вашим планам на майбутнє. Можливо вас цікавлять ІТ-курси від Microsoft або іншого вендора, але ви губитеся в розмаїтті. Ми також пропонуємо курси за авторськими методиками, які були розроблені нашими викладачами й успішно застосовуються вже багато років.

Зв'яжіться з нашим фахівцем, щоб ми підібрали навчання в сфері ІТ і обговорили організаційні деталі.