Відгуки про «Поїхали з нами»

Валерія 13 листопада 2023
Купив(ла) тур у турагентстві: м. Одеса, вул. Нiжинська, 71 , Обслуговував менеджер: Анастасія Рикова
Відпочивав(ла) у готелі: Md Hotel Dubai, 4 , ОАЕ, Дубай
Хочу щиро подякувати менеджеру Анастасії Рикової, яка дуже швидко організувала мені подорож. Я подорожувала з дитиною, тому було дуже важливе харчування в готелі та окреме ліжко для дитини. Анастасія виконала всі мої побажання на 100%. Звʼязок з менеджером був 24/7. Завжди відповідала на всі мої запитання, за що окрема подяка! Додатково порадила, куди краще сходити з дитиною, що треба обовʼязково взяти з собою, так як ми летіли в перший раз. Я дуже задоволена поїздкою, і обовʼязково звернусь до Анастасії ще.
Відповісти
Наталія 13 листопада 2023
Купив(ла) тур у турагентстві: м. Одеса, вул. В. Арнаутська 38 , Обслуговував менеджер: Ірина Болта
Відпочивав(ла) у готелі: Amphoras Aqua (ex. Shores Golden Resort (ex. Otium Golden) ), 4 , Єгипет, Шарм-ель-Шейх
Не вперше подорожую з "Поїїхали з нами". Завдяки менеджеру Ірині Болта ми та наші друзі стали постійними клієнтами "Поїїхали з нами". З Іриною почуваєш начебто з мамою)) - вона турбується про своїх клієнтів, завжди знає, що вам потрібно і у разі обмеженого бюджету, як сталось у нас цього разу, знайде приємний варіант. При цьому, обовязково приділить увагу дрібницям. яки можуть зіпсувати відпочинок. Дякую, Ірино. З нетерпінням чекаю на наступну, приємну подорож.
Відповісти
Роман 13 листопада 2023
Купив(ла) тур у турагентстві: м. Київ, вул. Костянтинівська 57, оф.1 , Обслуговував менеджер: Діана Самчук
Відпочивав(ла) у готелі: Jaz Fanara Resort & Residence, 4 , Єгипет, Шарм-ель-Шейх
Дякую! Терпляча, сміхняна, компетентна!
Відповісти
Наталія 13 листопада 2023
Купив(ла) тур у турагентстві: м. Київ, вул. Професора Підвисоцького, 5 , Обслуговував менеджер: Ірина Корусь
Відпочивав(ла) у готелі: Wyndham Alltra Cancun (ex. Panama Jack Resorts Cancun, Gran Caribe Real Resort & Spa), 5 , Мексика, Канкун
Відпочивали ми з 29 жовтня по 5 листопада. Готель нам сподобався: різноманітне харчування, алкоголь преміум якості, дуже красивий пляж, привітний персонал. Є ресторан, який пряцює за буфетною системою на сніданок, обід та вечерю. Також є 4 ресторани які працюють за системою А-ля карт на вечері. Резервувати нічого не потрібно, все в порядку черги. На пляжі є будка з тако та бар, в зоні басейну щодня були різні BBQ закуски в обідній час та бар, також є бар біля лоббі. З зовнішнього сторони готелю є басейн для дітей, кілька водяних гірок, будка з хот-догами та гамбургерами, крамничка з морозивом та солодощами. Є ще також кав’ярня, яка працює 24 год з дуууууже смачною кавою. Якщо оцінювати харчування це точно 5 з 5. На рахунок розваг та дозвілля я б оцінила на 3, тому якщо ви молода пара без дітей буде трохи скучно. Нам не пощастило з погодою на жаль, тому всякі актівіті були в більшості скасовані. Сезон починається в грудні як нам пояснили місцеві, але потрібно бути готовими, що і ціна буде відповідно вища. На рахунок пляжу ми обійшли всю берегову лінію затоки і сусідніх готелей, то наш пляж був найкращим. Потрібно бути готовим, що в Карибському морі дуже не поплаває так як хвилі є завжди, але колір води того вартий. Можна поїхати в затоку на червоному автобусі, щоб поплавати без хвиль, який курсує кожні 2 хвилини за $1 або 12 пессо. Доречі якщо є бажання трохи зекономити то привезіть з собо пессо, там курс обміну не дуже, а ціни в пессо вам скажуть в більшості нижчі. Ми бронювали лише тур, без авіаперельоту. Допомагала нам менеджер Ірина роботою якої ми задоволені на 110%. Ми живемо в іншій країні зараз, тому ми оформляли все онлайн. Спочатку ми сумнівалися, так як не користувалися їхніми послугами особисто і просто знайшли їх в інтернеті і залишили заявку. Все було зроблено мега швидко, проблем ніяких у нас не було. Загальна кількість часу, яку ми витратили це біля 30 хв на все. Була кумедна ситуація за кілька днів до вильоту. Я тільки-но подумала, що пора б отримати документи вже і через кілька хвилин приходить смс, сервіс на 110% працює. Щиро рекомендуємо, наступного разу будемо знову звертатися.
Відповісти
Анна 12 листопада 2023
Купив(ла) тур у турагентстві: м. Київ, вул.Тираспольська 56, 2-й поверх Фори , Обслуговував менеджер: Софія Мегедь
Відпочивав(ла) у готелі: Istron Bay, 4 , Греція, о. Крит
Відпочивали в середині вересня. В цей час на острові Кріт був сильний вітер і шторм. Завдяки тому, що Софія порадили готель Iston Bay 4*, котрий находиться в бухті і має хвилеріз, отримали величезне задоволення від теплого, тихого моря і затишного готелю, з різноманітною смачною кухнею. Приємними були турбота і увага Софії під час подорожі.
Відповісти
Анастасія 10 листопада 2023
Купив(ла) тур у турагентстві: м. Київ, пр-т. Перемоги, 25, м. Політехнічний інститут , Обслуговував менеджер: Сергій Сотніков
Відпочивав(ла) у готелі: Gold Zanzibar Beach House & Spa, 5 , Танзанія, Занзібар
Організація туру і відпочинку на найвищому рівні! Допоміг знайти зручний формат шляху від Києва до самого аеропорту і так само на зворотній напрямок. Порекомендував місця і локації на Занзібарі, тому наш відпочинок став ще крутішим! Дякуємо! *Ваші постійні клієнти)
Відповісти
Євген 10 листопада 2023
Купив(ла) тур у турагентстві: м. Київ, вул. Костянтинівська 57, оф.1 , Обслуговував менеджер: Діана Самчук
Відпочивав(ла) у готелі: Senza Garden Holiday Club (ex. Larissa Hill Beach; Larissa Green Hill; Life Green Hill Hotel), 5 , Туреччина, Аланія
Хотів би вам подякувати за чудову організацію нашого відпочинку. Нам дуже сподобалося з вами співпрацювати. На майбутнє будемо замовляти тури тільки у вас 🤗🤗
Відповісти
Олександра 10 листопада 2023
Купив(ла) тур у турагентстві: м. Дніпро, вул. Січеславська Набережна, 17а , Обслуговував менеджер: Марина Сердюк
Відпочивав(ла) у готелі: Seven Days Hotel, 3 , Туреччина, Стамбул
Перший раз літали в Туреччину!!! Дуже сподобалась наша невелика подорож , маленький, охайний, затишний отель.Багато вспіли подивитися історичних пам'яток Стамбулу. А допомогла нам в усьому менеджер Марина Сердюк. Завдяки її порадам було набагато легше пересуватися у такому мегаполісі. Підібрала нам готель, розповіла багато корисного, що подивитися, як пересуватися містом. Хочемо подякувати за професійність, компетентність, готовність допомогати 24/7!!! Дякуємо вам Марино!!!
Відповісти
Володимир 09 листопада 2023
Купив(ла) тур у турагентстві: м. Київ, вул. Костянтинівська 57, оф.1 , Обслуговував менеджер: Діана Самчук
Вітаю усіх... Випадково звернувся в цей важкий час до турагентства "Поїхали з нами" (що по вул. Костянтинівській, 57, оф.1, м. Києва) за можливістю поправити старече здоров'я десь на морі. Спілкуватись пощастило з менеджером Діаною Самчук. Як же я був глибоко вражений - блискучими людськими якостями цієї працівниці. Талант комунікабельності, доброзичливість та доброта, знання своєї професії - все це змушує мене висловити подяку керівництву турагентства за висококваліфікаційну підготовку і виховання таких блискучих працівників! Не знаю, як там складуться обставини саме турподорожі, але настрій похилого віку людини - вже - піднято... наче б і нема страшної біди в країні. Вибачте... З повагою, Володимир.
Відповісти
Олександра 09 листопада 2023
Купив(ла) тур у турагентстві: м. Дніпро, вул. Січеславська Набережна, 17а , Обслуговував менеджер: Марина Сердюк
Хочу подякувати менеджеру Марині Сердюк за високу професійність, готовність надати консультацію 24/7 . Перший раз летіли в Туреччину. Менеджер допомогла вибрати готель й покроково супроводжувала нас весь тур туда й назад. Нам дуже сподобалась наша подорож а завдяки порадам Марини вона пройшла легко . Дякуємо, Марино!!!
Відповісти
Анастасія 09 листопада 2023
Купив(ла) тур у турагентстві: м. Ірпінь, вул. Західна, 4, оф. 126 , Обслуговував менеджер: Ольга Сиротіна
Відпочивав(ла) у готелі: Ammos Resort, 3 , Греція, о. Кос
У жовтні з чоловіком раптово вирішили відправитись на відпочинок ! Звернулись до Степана та Ольги. Вони підібрали нам чудовий тур до Греції на острів Кос. Це була неймовірна подорож ! Хочу подякувати їм за швидку організацію, за чудовою локацію та онлайн супровід 24/7! До речі ми не вперше мандруємо по рекомендації Степана та Ольги і дуууже задоволені )
Відповісти
Валерія 09 листопада 2023
Купив(ла) тур у турагентстві: ФОП Яремчук Юлія Олександрівна , Обслуговував менеджер: Юлія Яремчук
Відпочивав(ла) у готелі: L`oceanica Beach Resort Hotel, 5 , Туреччина, Кемер
Юлія, хочу висловити щиру подяку за незабутню подорож, яку ви організували для мене. Кожна деталь моєї поїздки була відмінно продуманою. Ваша професійність і увага до дрібниць дійсно вразили мене. Ця подорож залишиться в моєму серці надовго завдяки вашій команді. Я з нетерпінням чекаю на наступну можливість подорожувати з вами. Дякую ще раз за надзвичайно приємну подорож!
Відповісти
Ірина 09 листопада 2023
Купив(ла) тур у турагентстві: ФОП Азарова Альона Олександрівна , Обслуговував менеджер: Анастасія Рибаченко
05.11.23 Ivy Ceren Island 🏝️🏝️🏝️ Шарм ель Шейх Готель Анастасія підібрала дуже добрий. Супровід менеджера цілий час був дуже добрий. В Єгипет летіли перший раз, Анастасія розповіла всю необхідну інформацію для гарного відпочинку))). В наступну відпустку тільки до Анастасії❤️❤️❤️❤️
Відповісти
Наталія 08 листопада 2023
Купив(ла) тур у турагентстві: м. Ірпінь, вул. Західна, 4, оф. 126 , Обслуговував менеджер: Ольга Сиротіна
Відпочивав(ла) у готелі: Barcelo Bavaro Beach, 5 , Домінікана, Пунта-Кана
Ольга допомогла швидко знайти найкращій варіант відпочинку, враховуючи усі наші побажання! Отель дуже сподобався! Відпочили чудово! Рекомендуємо 🤗 і обовʼязково повернемось за новим туром ❤️
Відповісти
Катерина 08 листопада 2023
Купив(ла) тур у турагентстві: м. Київ, вул. Пирогова 4/26, офіс 20 , Обслуговував менеджер: Надія Мороз
Якщо описати одним словом подорож з Надею-це слово Впевненість. Людина завжди на звязку,завжди відповість на всі питання та вирішить проблеми/питання за тисячу кілометрів.
Відповісти
Додайте відгук про турагентство
Додайте відгук про турагентство
Виберіть турагентство, де ви обслуговувалися
Місто
Виберіть місто
Адреса офісу
Виберіть офіс
Менеджер
Оцініть роботу менеджера
Готель, де відпочивали
Додайте фото
Просто перетягніть сюди фотографії
або  виберіть файли
Вибрати файли
Ще можна завантажити 10 фотографій
Завантажуйте файли формату JPG, GIF, PNG розміром до 5Мб