This version of the page http://innoware.ua/solutions/ (185.67.2.10) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-11-13. The original page over time could change.
Рішення - Microsoft Dynamics 365 для управління бізнес-процесами
EN
UA
CZ
RU

Рішення

Система ERP Microsoft Dynamics має широку базову функціональність, а також багато додаткових модулів для забезпечення особливостей діяльності різних галузей.

У нас є досвід впровадження ERP рішення і практичне розуміння особливостей діяльності підприємств в області виробництва (продукти харчування, трансформатори, кабель і т.д.), роздрібної та оптової торгівлі, сфери послуг, дистрибуції. Крім того, ми спеціалізуємося на впровадженні консолідованої звітності для компаній з географічно розгалуженої і холдингової структурою.

Наш досвід і наявність спеціалізованих модулів дозволяють підібрати оптимальне рішення для вашої компанії, яке буде враховувати специфічні бізнес-процеси, доповнить стандартну функціональність ERP-системи Microsoft Dynamics, і забезпечить впровадження ERP рішення швидше і з меншими зусиллями.

Перед придбанням з деякими із модулів можна ознайомитися безкоштовно
Надішліть запит на info@innoware.com або зателефонуйте +38 044 490 22 20
Відправити запит

Виберіть бізнес-процеси у яких ви зацікавлені

Управління виробництвом

ERP-системи Microsoft Dynamics мають потужний інструментарій для управління як дискретним, так і процесним виробництвом, в тому числі процеси виробництва «на склад» і «під замовлення». Системи управління підприємством ERP дозволяють в режимі реального часу аналізувати інформацію, що надходить з виробництва.

Докладніше

Дистрибуція

Галузеве рішення для дистрибуції, розроблене на платформі Microsoft Dynamics, призначене для компаній, які купують, зберігають і продають матеріальні товари. Типовим користувачем рішення для дистрибуції є оптовий дистрибутор, а також виробники, які самостійно реалізують свою продукцію.

Докладніше

Роздрібна торгівля та сфера послуг

Ряд рішень для роздрібної торгівлі на платформі Microsoft Dynamics дозволяє централізовано керувати роздрібним бізнесом будь-якого напрямку і масштабу – супермаркетом, магазинами одягу і взуття, електроніки, косметики, ювелірних виробів, товарів для тварин, дьюті-фрі і т.д.

Докладніше

Кабельне виробництво

Вертикальне рішення, призначене для управління підприємством, яке виробляє проводи та кабелі. Рішення враховує специфіку діяльності виробника, яка зазвичай відсутня в стандартних ERP-системах, на всіх етапах – від розміщення замовлення до відвантаження.

Докладніше

Управління ресторанами і готелями

Рішення для централізованого управління рестораном або мережею ресторанів, визнане такими провідними світовими компаніями, як Subway, PizzaHut, Hard Rock Cafe, KFC, Radisson Blu Hotels & Resorts і іншими. Рішення охоплює всі бізнес-процеси ресторану – від прийняття замовлення до розрахунків з клієнтом

Докладніше

Управління АЗС

Спеціалізоване рішення для автозаправок, яке призначене для комплексного управління процесами діяльності АЗС – від продажу палива і супутніх товарів до управління запасами і всебічної аналітики бізнесу. Дозволяє ефективніше використовувати наявні ресурси (як людські, так і матеріальні) і оптимізувати витрати.

Докладніше

Фінансова консолідація

Рішення для консолідації даних на платформі Microsoft Dynamics призначене для трансформації звітності, сформованої за українськими стандартами, і подальшої підготовки консолідованих звітів, в тому числі відповідно до МСФЗ.

Докладніше

Бухгалтерський і податковий облік для України

Innoware є розробником спеціалізованого модуля в Microsoft Dynamics ERP, який забезпечує ведення бухгалтерського і податкового обліку відповідно до вимог українського законодавства.

Докладніше

Кадровий облік і розрахунок зарплат для України

Innoware є розробником спеціалізованого модуля в Microsoft Dynamics ERP, який забезпечує ведення кадрового і зарплатного обліку відповідно до вимог українського законодавства.

Докладніше

Історії успіху впроваждення Microsoft Dynamics 365

Управління виробництвом
Кабельне виробництво
Фінансова консолідація корпоративної звітності
Дистрибуція
Управління ресторанами і готелями
Бухгалтерський і податковий облік для України
Роздрібна торгівля та сфера послуг
Управління АЗС
Кадровий облік і розрахунок зарплат для України
Innoware – надійний партнер із впровадження сучасних технологій для управління підприємствами. Інформаційні системи, ERP і CRM, для управління бізнес-процесами, хмарні рішення AZURE. Microsoft 365 для компаній, впровадження і підтримка Microsoft Dynamics 365

Gold

Microsoft Partner

Продукти

Microsoft Dynamics for Finance and Operations
Microsoft Dynamics 365 Business Central
Microsoft Dynamics 365 Finance
Мicrosoft Dynamics Supply Chain Management
Microsoft Dynamics 365 Asset Management
Microsoft Dynamics 365 Customer Engagement
Microsoft Azure

Контакти

Україна, 04116, м. Київ
вул. Шолуденка, 3, офіс 204 (БЦ “Кубік”)
+38 044 490 22 20
info@innoware.com

2001-2023 © Innoware

Про компанію
Послуги
Клієнти
Контакти
Умови конфіденційності
Пакетні рішення MD365 Business Central для малого та середнього бізнесу
ДІЗНАТИСЯ БІЛЬШЕ