This version of the page http://www.henkel.ua/?view= (185.132.25.11) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-11-07. The original page over time could change.
Головна сторінка
  • Додати до Моя Колекція
  • Україна | Змінити веб-сайт
Закрити
Закрити
  • Додати до Моя Колекція
  • Україна | Змінити веб-сайт

ЩОДЕННЕ ПЕРЕОС­МИСЛЕННЯ ТА ПІДВИЩЕННЯ РІВНЯ ЖИТТЯ

Бренд Henkel поєднує в собі наше історичне надбання та прагнення рухатися вперед: залучати людей до спільного формування цілеспрямованого майбутнього та забезпечувати сталий прогрес, спираючись на наші основні сильні сторони.

Меню

Про «Хенкель» в Україні та вихід Henkel з Росії

20 квітня 2023 року Henkel оголосила про припинення діяльності на російському ринку, підписавши угоду про продаж свого бізнесу. Угоду було завершено незабаром після цього. Завдяки цій угоді Henkel стала однією з перших міжнародних компаній у своєму конкурентному середовищі, яка повністю вийшла з російського ринку.

 З початку війни «Хенкель» підтримувала людей в Україні пожертвуваннями в натуральній формі та грошима, а також активно допомагала на кордоні та в країні. Загальний обсяг пакету допомоги сягнув понад 6 мільйонів євро.

 Через декілька тижнів після початку війни «Хенкель Україна» змогла відновити роботу на двох із чотирьох своїх виробничих майданчиків, щойно це дозволила ситуація з безпекою. Заводи, що діють у Львівській та Київській областях, розвиваються досить динамічно за рахунок інвестицій у розширення, модернізацію та впровадження нової продукції. «Хенкель Україна» й надалі інвестуватиме в бізнес, створюватиме робочі місця, виплачуватиме зарплати та податки в Україні та продовжуватиме виконувати свої зобов'язання перед Україною.

Ми реалізовуємо широкий пакет допомоги під час війни – це вияв нашої щирої солідарності з українцями і прагнення допомогти у протистоянні гуманітарній катастрофі внаслідок війни.

Forscherwelt, або Світ дослідників – це міжнародна освітницька ініціатива компанії «Хенкель», яка заохочує дітей вивчати світ науки. Ви можете знайти інформацію про ініціативу, навчальні матеріали та експерименти на веб-сайті.

Наші бізнес-підрозділи: факти і цифри

Ми є світовим лідером у виробництві клеїв, герметиків і функціональних покриттів для промислового та побутового використання.

Бізнес-підрозділ Consumer Brands є нашим структурним підрозділом із продажу споживчих брендів у сегментах засобів для прання і догляду за оселею та засобів догляду за волоссям. 

Докладніша інформація
Докладніша інформація
Докладніша інформація
Докладніша інформація
Докладніша інформація
 Докладніша інформація
Докладніша інформація
Докладніша інформація
Докладніша інформація

Пресрелізи

Пресрелізи

Хенкель в Україні

ТОВ «Хенкель Україна»

вул. Петра Сагайдачного, 1
БЦ Річпорт, 4 поверх
04070 м. Київ
Україна
Телефон  +38-044-247-51-00

ТОВ з ІІ «Хенкель Баутехнік (Україна)»

вул. Новопромислова, 2
м. Вишгород, Київська обл.
07301, Україна
Телефон +38-044-247-62-00

Контакти