Відбудуємо Україну спільно з професіоналами

Конфедерація будівельників України відстоює інтереси будівельної спільноти. Задля цього КБУ проводить заходи для консолідації спільних зусиль бізнесу щодо подолання наслідків російської воєнної агресії в Україні та координації дій для майбутньої відбудови нашої країни. А також: 

  • регулярні зустрічі із представниками Офісу Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, керівництвом Міністерства розвитку, громад, територій та інфраструктури України та народними депутатами України. Учасники Конфедерації мають можливість доєднатись до робочих груп при профільному комітеті Верховної Ради України, Кабінеті Міністрів України та інших органів державної влади;
  • постійні бізнес-зустрічі у форматі Business Club КБУ, на які запрошуються Голови постраждалих громад для обговорення інвестиційних проєктів українських населених пунктів, що зазнали руйнувань внаслідок агресії рф;
  • спеціальні тренінги для українських громад та замовників, на яких навчають: як правильно розробляти документацію, куди її подавати, з ким комунікувати. Ознайомлюють з діючими на сьогодні програмами підтримки з відновлення та регіонального розвитку, особливостями та умовами їх фінансування. Це потрібно для того, щоб постраждалі населені пункти мали проєкти з відновлення, реконструкції тощо, які охочі інвестори або уряди країн-партнерів готові фінансувати.

Розвивай свій бізнес та знаходь партнерів

КБУ об'єднує понад 800 компаній (будівельних холдингів, асоціацій, об'єднань), має представництва у всіх регіонах країни, єдиний представник від України в Європейській федерації будівельної промисловості (FIEC), до складу якої входять 32 національні федерації-члени з 27 європейських країн.

детальніше

Приєднуйся до реформування галузі:

Завданням КБУ є удосконалення нормативно-правової бази, реалізація програм будівництва доступного житла, покращення інвестиційного клімату, встановлення прозорих норм розвитку будівельного комплексу.

детальніше