This version of the page http://vn.20minut.ua/Reviews (104.21.73.172) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-11-02. The original page over time could change.
Огляди подій в Вінниці, корисні поради щодо життя і відпочинку - 20 хвилин Вінниця

Огляди

У пошуках школи англійської мови для своєї дитини? Зверніть увагу на огляд кращих шкіл Вінниці (партнерський проєкт)

Вінниця готується до нового навчального року з новими можливостями для тих, хто бажає вивчати англійську мову. Якщо ви шукаєте кращі школи та курси англійської мови у місті, то ми раді повідомити, що у Вінниці є низка навчальних закладів, які готові допомогти покращити знання та навички вам та вашим діткам. Давайте разом дізнаємось про найкращі школи та курси англійської мови у Вінниці!

Заклади Вінниці: найцікавіші кав'ярні, кнайпи та кафе міста (партнерський проєкт)

Вінниця – місто, що ідеально підходить для гастрономічного туризму. У місті можна знайти багато унікальних кафе та кав'ярень з власною історією та концепцією. Звичайно, скласти повний перелік найкращих чи найбільш відомих закладів харчування аж ніяк неможливо – все залежить від вашого смаку та уподобань. Але сьогодні ми розповімо про цікаві заклади Вінниці, яким надають перевагу туристи, а також про нові та маловідомі, які вже полюбили самі мешканці міста.

Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт)

Мрієте про прекрасне майбутнє для своєї дитини? Знаєте, де можна відкрити новий талант чи вдосконалити навички та вміння? Перегляньте огляд позашкільних гуртків та занять Вінниці — тут можна цікаво та корисно провести дозвілля. Попіклуйтесь про різнобічний розвиток малечі!

Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт)

Процес прибирання, прання та інші побутові турботи забирають у Вас багато часу і сил, цю відповідальну справу візьмуть на себе професіонали.

Шукаєте де вигідно придбати будівельні матеріали? Добірка будівельних баз та магазинів (партнерський проєкт)

Вибір будівельного магазину - це важлива складова процесу ремонту або будівництва. Сучасні магазини забезпечують широкий асортимент якісних будівельних матеріалів за оптимальною ціною, що дозволяє зекономити час та гроші. Пропонуємо вам огляд будівельних баз та магазинів, що зекономить вам час пошуку необхідних матеріалів.

Робота у Вінниці: 99 свіжих вакансій від вінницьких компаній

Усі актуальні пропозиції від вінницьких компаній ми зібрали в одній добірці та розбили за рубриками. Можливо, саме тут на вас очікує та сама ідеальна вакансія. Натискайте на потрібну рубрику та переходьте до вакансій.

Скільки коштує здати на права у Вінниці в 2023? Огляд автошкіл в Центрі, на Поділлі та Вишеньці (партнерський проєкт)

Стати водієм може кожен, головне – знайти правильних вчителів. Тож публікуємо для вас підбірку кращих автошкіл Вінниці, де можна здобути всі знання та навички, які потрібні водієві. Розказуємо де, за скільки та як швидко навчать керувати автомобілем.

ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт)

У зайнятих батьків не завжди вистачає сил та часу стежити за існуючими трендами. Але дуже важливо виглядати в очах дитини сучасно. Ми підготували огляд варіантів, як відсвяткувати день народження підлітка у Вінниці

Правила догляду за шкірою обличчя, рук та ніг восени (партнерський проєкт)

Літо пролетіло непомітно і на порозі з'явилась осінь – жовтіють і в’януть трава і листя, природа повільно занурюється в глибокий сон. Щоб точно так само не зів’яла і наша краса, важливо не забувати про правильний догляд за шкірою і волоссям в осінній період.

Як економити гроші та час на шкільних покупках? (партнерський проєкт)

У Вінниці є магазини, які пропонують широкий вибір шкільного приладдя за доступними цінами. Тут можна знайти все необхідне для навчання в одному місці, що робить процес покупок зручним та ефективним. Один з головних плюсів таких магазинів - це зручний формат покупок. Батькам не потрібно бігати по різних магазинах, щоб знайти все необхідне. Вони можуть прийти до одного магазину та придбати все необхідне за один раз, що дозволяє економити час та гроші. Отже, якщо ви шукаєте зручний та доступний магазин для шкільних покупок, то зверніть увагу на нашу добірку. Тут ви знайдете все необхідне для навчання та зможете зєкономити гроші, що особливо важливо в сучасних умовах.  

Свіжий випуск

№ 44 від 1 листопада 2023

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” в рамках реалізації грантового проєкту з NDF. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Вінниці та області. Сайт новин №1 у Вінниці за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Вінниці. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up