This version of the page http://lru.zp.ua/wrtc-2022/ (89.184.91.114) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-10-31. The original page over time could change.
WRTC-2022 vs Rig Expert – Запорізький обласний відокремлений підрозділ ГО "ЛРУ"

WRTC-2022 vs Rig Expert

  • Олег
  • Без категорії

Дорогі друзі,

 

Ми прийшли до остаточного рішення відмовитися від спонсорства чемпіонату WRTC-2022.

 

Ми жодним чином не можемо зрозуміти та прийняти намір оргкомітету WRTC-2022

вести справи як завжди з Росією, державою, яка розв’язала найбільшу в світі загарбницьку війну за останні 80 років із майже 2000 км лінії фронту, з сильною зруйнована цивільна інфраструктура України, десятки тисяч жертв серед цивільного населення, мільйони біженців, сотні тисяч гектарів замінованих родючих українських земель, спустошені природні заповідники, мільйони тонн розкраденого українського зерна…

 

Тому для нас неприйнятний явно проявлений нейтралітет оргкомітету чемпіонату щодо абсолютного Зла, яке наразі представляє Російська Федерація – країна, де 8 з 10 повнолітніх громадян підтримують війну та вбивства, які чинить їхня країна.

 

Ми не можемо знайти розумних та етично виправданих пояснень такій політиці оргкомітету. Такий підхід зводить нанівець зусилля багатьох людей і відкладає мир, а агресору дає впевненість, що в Європі ще все можна вирішити так, ніби війни немає і за це не несе відповідальності.

 

Ми глибоко переконані, що в сучасному світі не залишилося місця нейтралітету, оскільки він завжди працює на користь агресора та сил зла.

 

Ми закликаємо інших спонсорів та учасників WRTC підтримати нашу позицію та позицію інших спортсменів, які вирішили бойкотувати WRTC-2022.

 

ТОВ “Ріг Експерт Україна”

Закрити меню