This version of the page http://expoplaza.kiev.ua/events/avtodorekspo/ (185.68.16.121) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-10-29. The original page over time could change.
"Автодорекспо" відбудеться 10 - 12 листопада 2021 року | KyivExpoPlaza
096 1088709
12/11/21-12/11/21

Автодорекспо

Організатор заходу:
«АККО Інтернешнл»
Бізнес та інновації

Найавторитетніша подія галузі

Міжнародний форум АВТОДОРЕКСПО – це найголовніша і найавторитетніша подія української галузі дорожнього будівництва. Вона охоплює дві значущі події: спеціалізовану виставку та велику науково-практичну конференцію.

Виставка охоплює всі ключові тематики у галузі обладнання, спецтехніки й матеріалів для проектування, будівництва та ремонту доріг і мостів.

На АВТОДОРЕКСПО представлені асфальтоукладальники, дорожні фрези та асфальтні катки, екскаватори та навантажувачі, асфальтобетонні заводи й обладнання для виробництва сумішей та емульсій, спеціальні матеріали та будівельна хімія, дорожні та сигнальні знаки, машини та матеріали для нанесення дорожньої розмітки, лабораторне обладнання та багато іншого. Свої рішення тут представляють українські та іноземні компанії – виробники та постачальники відомих брендів.

Відвідують захід – представники дорожньо-будівельних і підрядних організацій, працівники комунальних служб, керівники та спеціалісти обласних дорожніх служб.

Багато років поспіль АВТОДОРЕКСПО відіграє роль майданчика для побудови діалогу між державою й приватним сектором. На Форумі вже неодноразово відбувалися прем’єри технологій, які згодом виходили працювати на українські дороги.

Щоб дізнатися умови участі, можна відправити заявку на бронювання стенду на сайті заходу avtodorexpo.ua

Facebook форуму

Амстердамська, 1, Березівка,
Київська область, 08032

Як дістатися

Дякуємо
за звернення

Найближчим часом наші співробітники зв’яжуться з Вами.

Замовити