This version of the page http://www.0564.ua/info/about (104.21.47.39) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-10-26. The original page over time could change.
0

О нас

Сайт 0564.ua був заснований 28 лютого 2011 року як частина всеукраїнської мережі міських сайтів CitySites – незалежних довідково-інформаційних інтернет-ресурсів. Це один із успішних прикладів того, що медіа в нашій країні може розвиватися як бізнес і при цьому не належати до політиків чи олігархів.

Таким чином, наприкінці лютого 2021 року виповниться 10 років з того часу, як ми почали інформувати читачів про найактуальніші події у місті, регіоні, країні, у тому числі створювати унікальний контент на цікаві для нашої аудиторії теми.

Сайт підтримує криворізький малий та середній бізнес, розміщуючи інформацію про представників цих видів бізнесу та рекламу, отже, 0564 існує виключно на самоокупності від реклами.

При цьому бізнесом у нашій компанії займається команда менеджерів, тоді як інформування читачів про події покладено на редакцію. Керівник сайту – Піцик Євген.

Імена та фото наших журналістів видно на сайті, коли читач відкриває публікацію у розділі "Новини". При цьому співробітники редакції можуть користуватися псевдонімами, що досить поширене явище в творчому середовищі.

За зміст рекламної новини на сайті несе відповідальність рекламодавець.

На сайті можуть публікуватися редакційні огляди та рейтинги. Зокрема, це може бути огляд ресторанів, які нещодавно відкрилися, або огляд закладів, що спеціалізуються на певній кухні тощо. Але якщо ці матеріали без маркування "Новини компаній" або "Партнерський спецпроект", то це - редакційний матеріал.

Редакція приймає рішення самостійно і може розміщувати матеріали, що стосуються бізнесу, якщо вважає, що ця інформація є суспільно важливою та цікавою для читачів сайту.