This version of the page http://univ.kiev.ua/news/12779 (91.202.128.77) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-10-22. The original page over time could change.
Новини: Науковець КНУ торує «Міст у завтра»
  • Інформація
  • Підрозділи університету
  • Абітурієнтам
  • Наука
  • Студентам
  • Ресурси
  • Новини
  • Пошук
  • en

Новини

Tweet  

Науковець КНУ торує «Міст у завтра»

12.06.2023

На Всесвітньому конгресі актуаріїв, що відбувся 28 травня – 1 червня в місті Сідней (Австралія) Україну представив наш колега – доцент кафедри теорії ймовірностей, статистики та актуарної математики механіко-математичного факультету КНУ імені Тараса Шевченка, кандидат фізико-математичних наук Володимир Зубченко. 

 

 

Конгрес організовано Міжнародною актуарною асоціацією та Інститутом актуаріїв Австралії. Цей поважний форум є найбільшою світовою подією для актуаріїв (експертів-математиків у сфері банкінгу, інвестицій, страхування, ризик-менеджменту) та лідерів галузі. Зазвичай Конгрес відбувається раз на 3 роки, але у зв’язку з пандемією коронавірусу цьогоріч він вперше за останні 6 років наживо зібрав понад 1500 учасників із 66 країн світу.

Упродовж заходу відбулося 11 пленарних та більше як 200 паралельних секцій. Серед всесвітньо відомих спікерів Конгресу: Алан Джойс – Генеральний директор Qanta, Джон В. Робінсон – Президент Товариства актуаріїв, Дама Інга Біл – Директор із розвитку портфелю та колишній генеральний директор Lloyd’s, Ахім Штайнер – Адміністратор Програми розвитку Організації Об’єднаних націй.

Назва цьогорічного Конгресу – «Міст у завтра» (Bridge to Tomorrow) є відображенням прогресивної, сучасної та практичної програми, яка була розроблена, щоб допомогти актуаріям залишатись у тренді технологій та інновацій, підготуватися до майбутнього й бути відкритим до нових можливостей.

Як відзначив Володимир Зубченко, на Конгресі унікально поєдналися тематики штучного інтелекту й інноваційних технологій, актуарної та фінансової математики, економіки, екології, соціальної політики й корпоративного управління. Лекції, презентації, дискусійні панелі, круглі столи, величезний expo-майданчик, можливість потужного нетворкінгу – все це зробило Конгрес унікальною світовою подією, яка мотивує зростати професійно, бути в тренді, освоювати нові технології та відкривати можливості разом із колегами з усього світу.

Наступний Всесвітній конгрес актуаріїв ICA 2026 відбудеться в Токіо (Японія).

 

Щиро бажаємо нашому колезі Володимиру Зубченку подальших успіхів у просуванні досягнень вітчизняної науки та формуванні позитивного іміджу нашої країни! 

 

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2023