This version of the page http://el-cap.kiev.ua/ (185.230.88.132) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-10-22. The original page over time could change.
Ель Капітан - одяг і спорядження для туризму
  • (095) 530-49-50
  • (068)-402-49-49
Пн-Пт: 10:00-20:00 Сб-Нд: 11:00-19:00
Київ, вул. Верхній вал, 68
  • Туризм
  • Одяг
  • Взуття
  • Альпінізм і скелелазіння
  • Зимовий спорт
  • Спортивна оптика
  • Бренди
  • Подарунки
  • Знижки%
Хіти продажу / Бестселери
  • Хіти продажів
  • Найпопулярніші
  • Розпродаж
Зараз користується попитом
Огляди / Новини
15/10/2021
Як правильно укладати рюкзак
15/10/2021
Спальні мішки
15/10/2021
Як вибрати термобілизну
15/10/2021
Вовняна термобілизна
15/10/2021
Штормова одяг
15/10/2021
Альпінізм, скелелазіння, гірський туризм. Куди піти займатися [част...
15/10/2021
Чек-лист. Що взяти з собою на гірськолижний курорт
Усі статті блогу
Діючі акції
Список усіх промо-акцій
Про компанію

ЕЛЬ-КАПІТАН - СПОРЯДЖЕННЯ ДЛЯ ТУРИЗМУ, АЛЬПІНІЗМУ І ПОДОРОЖЕЙ

Туристичний магазин "Ель-Капітан" з'явився на світ 20 березня 2004 року завдяки зусиллям команди однодумців, які після багатьох років спільних походів і вилазок вирішили, що накопичений досвід дозволяє допомагати людям вибрати і купити все для активного відпочинку і туризму, отримуючи при це задоволення від процесу і тестуючи ці самі товари для активного відпочинку.

За час свого існування «Ель-Капітан» кілька разів змінював свій вигляд і розташування, але незмінним залишалося одне. Це було місце де завжди раді допомогти підібрати спорядження для будь-якого виду активності і порекомендувати місця куди поїхати і де стати. Відомі випадки, коли продавець переривав консультацію покупця і прямо з торгового залу підказував, як наприклад знайти шлямбур на 3ей станції на Соколі.

Ми завжди прагнули бути не тільки професійною туристичною магазином, а й такою собі тусовкою, місцем, куди приємно прийти, проконсультуватися, поділитися планами, дізнатися, як справи у друзів, домовитися куди поїхати. Наприклад, один з наших друзів відзначаючи день народження магазину домовився іти на зимовий Ельбрус, що і зробив.

Все для активного відпочинку і туризму з одних рук в одному місці - саме таким принципом ми керуємося у своїй роботі. Наш кращий показник надійності і якості - 12 років досвіду і задоволені покупці. Будемо раді бачити Вас в числі наших клієнтів.

 

ІНТЕРНЕТ МАГАЗИН

Крім фізичного магазину в Києві, який знаходиться за адресою:   вул. Верхній вал, 68 , недалеко від будівлі Цирку, існує також інтернет-магазин туристичних товарів, де ви можете купити все для відпочинку на природі, від спальників і наметів до одягу і аксесуарів для активного відпочинку.

Серед усього розмаїття туристичних інтернет-магазинів ми отлічаемя швидкістю доставки товарів для активного відпочинку, оскільки майже всі доставляємо з власного складу в Києві. Такий стан речей зберігається в першу чергу завдяки   нашій команді, що складається з активних туристів, альпіністів і скелелазів, які більшість наших товарів для відпочинку на природі та занять цими екстремальними видами спорту випробували на собі, тому можуть дати вичерпну консультацію з того чи іншого питання.

 

Про користь

Основна користь в економії часу. Інтернет магазин для туристів   - це дуже корисна річ. Тут ви не тільки можете не поспішаючи вибрати що цікавить вас, прочитати докладно про його властивості, порівняти якісні характеристики і ціновий діапазон, а й у разі прийняття остаточного рішення - замовити вподобані вам   туристичні приналежності , не встаючи з крісла або не залишаючи офісу.

Наш інтернет магазин - не виняток. Ви можете здійснювати покупки звичайним способом, через «Кошик», а можете скористатися функцією «Купити в один клік», де вам необхідно вказати лише ваше ім'я, електронну адресу або номер телефону, і з вами обов'язково зв'яжеться   менеджер нашого туристичного інтернет магазину .

 

Більш докладно про нас

Магазин спеціалізується на продажу товарів для відпочинку на природі, аксесуарів для активного відпочинку, а також спеціалізованого спорядження для туризму та альпінізму та інших Outdoor activities.

Крім власне інтернет магазину туристичного приладдя, на нашому сайті також є розділ з   корисними статтями по вибору спорядження , блогом наших друзів по оглядах спорядження і, звичайно ж - наші новини.