This version of the page http://amm.net.ua/books (185.68.16.172) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-10-22. The original page over time could change.
Книги - Агентство Медичного Маркетингу Перейти до вмісту
RU
RU

Книги

ЗАМОВИТИ ДЕКІЛЬКА КНИГ

560 грн.

Детальніше про книгу
Замовити

Побудова потужного відділу продажів. Медпредставник-супермен. Частина перша

Ця книга – набір ключів, що відмикають найпотаємніші брами на шляху до успіху. В ній ви знайдете:

  • Ключі до розкриття своїх особистісних можливостей;
  • Ключі до порозуміння з найскладнішими клієнтами;
  • Ключі, що відкривають двері до клубу продавців-суперменів

Книга рекомендована досвідченим медичним представникам, а також менеджерам фармацевтичних компаній, задіяним у процесі польового просування продукції.

550 грн.

Детальніше про книгу
Замовити друковану версію

Типы тела – типы мышления. Думай в стиле «Upgrade». Стратегии гениальности

Усі люди різні. Проте можна помітити, що високі та стрункі люди переважно стратеги – згадайте Петра Першого, Авраама Лінкольна. Маленькі та міцні – воїни за натурою, революціонери – Йосип Сталін, Майк Тайсон. Майже всі довгоногі красуні з осиною талією чудово знаються на моді та мають почуття стилю – Анджеліна Джолі, Наомі Кемпбелл. Сонячні, яскраві особистості створюють унікальні витвори мистецтва і культури – Ван Гог, Мілен Фармер. Чому? Це не просто збіг.

15 USD

Детальніше про книгу
Придбати PDF online

ДОКТОР БРЕНД

Шановні колеги, ми знаємо, що ви з великим нетерпінням чекали виходу цієї книги. Актуальність теми побудови медичного бренду зараз загострена до межі. Чому так вийшло? Насамперед тому, що медицина поступово позбувається флеру своєї умовної безоплатності. Дедалі більше українців розуміють, що якісне лікування коштує грошей, і готові за нього заплатити. Отже, зростає конкуренція серед лікарів. До кого піде пацієнт? Після вдумливого прочитання цієї книги…

715 грн.

Детальніше про книгу
Замовити друковану версію

БРЕНД-МАШИНА

«Бренд-машина» — двомовна книга-натхнення, для продакт-менеджерів і маркетологів медико-фармацевтичної галузі. Книжка, яка не просто розкладає по поличках все, що продакт-менеджер повинен знати, вміти і робити в процесі просування продукту, а й допомагає генерувати нові ідеї, розширює межі стандартного мислення і пропонує найкращі інструменти для досягнення ваших цілей. Навіть найсміливіших!

Детальніше про довідник

PharmContinuum (третє видання)

У виданні представлено 26 нозологій симптоматичного лікування. Кожна тема складається з трьох частин: Медицина для першостольника, Раціональна фармакотерапія та Скрипти ініціативних продажів. Така структура дає можливість працівнику аптеки отримати максимум корисної практичної інформації для побудови якісної комунікації з клієнтом і рекомендації необхідного йому препарату для лікування. Рекомендовано для фармацевтів і провізорів, студентів старших курсів профільних навчальних закладів.

Детальніше про довідник

PharmContinuum (друге видання)

У довіднику представлено 24 нозології симптоматичного лікування. Кожна тема складається з трьох частин: Медицина для першостольника, Раціональна фармакотерапія та Скрипти ініціативних продажів. Така структура дає можливість працівникові аптеки отримати максимум корисної практичної інформації для побудови якісної комунікації з клієнтом та рекомендації необхідного йому препарату для лікування.

Детальніше про довідник

PharmContinuum

У довіднику представлено 26 нозологій симптоматичного лікування. Кожна тема складається з трьох частин: Медицина для першостольника, Раціональна фармакотерапія та Скрипти ініціативних продажів. Така структура дає можливість працівнику аптеки отримати максимум корисної практичної інформації для побудови якісної комунікації з клієнтом і рекомендації необхідного йому препарату для лікування. Рекомендовано для фармацевтів і провізорів, студентів старших курсів профільних навчальних закладів.

360 грн.

Детальніше про книгу
Замовити друковану версію

Доктора, зарабатывайте! (Ч.2)

Друга частина книги «Доктора, зарабатывайте!» – логічне продовження першої частини та книжки «Чему не научат в медицинском вузе», що висвітлюють актуальні соціально-психологічні аспекти діяльності лікаря в сучасних умовах. У цьому виданні авторський колектив продовжив працювати над пошуком відповіді на запитання: як зробити наше життя більш насиченим, цікавим, багатим на враження і просто багатим, успішним?

10 USD

Детальніше про книгу
Придбати PDF online

Доктора, зарабатывайте!

Ця книга здасться вам провокаційною, але прочитавши її, ви відкриєте для себе несподівані речі. Колектив авторів звертатиметься до вас від однієї особи. Ми зібрали всі наші напрацювання за багато років, і сподіваємося, що наша праця докорінно змінить ваше уявлення про найблагороднішу з професій. Ми хочемо навчити вас не тільки працювати, а й заробляти. Отже, здрастуй, лікарю! І ласкаво просимо у світ маркетингу, який принесе тобі фінансовий успіх від твоєї роботи.

7 USD

Придбати PDF online

225 грн.

Замовити друковану версію
Детальніше про книгу

Чему не научат в медицинском ВУЗе

(видання друге, виправлене і доповнене)

Ця книга написана для лікарів і про лікарів. І написали її лікарі. Секретних знань тут немає, є систематизовані, які дають змогу лікарю стати успішним. Автори не намагалися «осягнути неосяжне», у книжці розкрито лише найбільш вразливі місця професії. Можливо, деякі поради допоможуть лікарю в його практичній роботі – і це немало.

12 USD

Детальніше про книгу
Придбати PDF online

Аптечная машина продаж

У квітні 2012 року побачила світ книжка «Аптечная машина продаж», у якій зібрано унікальні «кейси» як для провізора, так і для керівника аптечної мережі. У виданні детально розглядаються питання збільшення «середнього чека», роботи з клієнтом, нюанси психографії та найтонших правил продажів такого специфічного товару, як лікарські препарати. Окремо прописана теорія успішних переговорів екаунт-менеджерів із закупівельниками…

10 USD

Детальніше про книгу
Придбати PDF online

Успешный медицинский представитель

6 ПРИЧИН ПРОЧИТАТИ ЦЮ КНИЖКУ:

  1. Ваші візити стануть значно ефективнішими.
  2. Ви дізнаєтеся, що означає «працювати на результат».
  3. Ви заощадите час, замість того щоб збирати інформацію по крихтах.
  4. Ви не припуститеся помилок, яких припустився я.
  5. Ви навчитеся творчо підходити до робочих завдань…

190 грн.

Детальніше про книгу
Придбати PDF online

Екстемпоральна рецептура

В даному довіднику систематизовано інформацію про лікарські речовини, що застосовуються в технології екстемпоральних ліків та зібрано більше 400 офіцинальних прописів. Довідник складається з двох частин. В першій частині для узагальнення даних про лікарські речовини у вигляді таблиці наведено найменування, фізико-хімічні, фармакологічні властивості, несумісності та обґрунтовано спосіб введення цих речовин до складу різних лікарських форм.

ЗАМОВИТИ ДЕКІЛЬКА КНИГ
Агентство Медичного Маркетингу
Агентство Медичного Маркетингу

  • Для фармкомпаній
  • Для аптечних мереж
  • Для приватних клінік
  • Для лікарів
  • Усі послуги...
Є запитання?

Family Doctor Assistance: нові виклики для лікарів

Sales Force Conference 2023

FAMILY DOCTOR ASSISTANCE – 2023

Стандарти і практика мультидисциплінарного підходу на первинній ланці

Product Management Conference 2023. Переможні маркетингові стратегії. Конференція для незламних продакт-менеджерів

Конференція для лікарів та медперсоналу

Product Management Conference 2023

Книги


АММ в соц.мережах:

Підписатись

Scroll to Top

Агентство Медичного Маркетингу

Задайте своє питання

Конференція
Ефективність польових служб

27 жовтня 2023 (п’ятниця), Київ

Пакет участі: Online+запис

Ціна: 5 840 грн

Маєте запитання?

Конференція
Ефективність польових служб

27 жовтня 2023 (п’ятниця), Київ

Пакет участі: Online

Ціна: 4 840 грн

Маєте запитання?

Конференція
Ефективність польових служб

27 жовтня 2023 (п’ятниця), Київ

Пакет участі: Аудиторно+запис

Ціна: 6 800 грн

Маєте запитання?